Sextoy Review: Moonshaker van Pleasurelab en Willie

Het is een toy die al enige tijd op mijn verlanglijstje stond: de Pleasurelab Moonshaker! Dus toen ik de vraag kreeg van Willie of ik nog eens iets voor hen wilde testen, moest ik daar niet super lang over nadenken. De Moonshaker graag! Waarom? Ik weet het eigenlijk zelf niet. Het is niet dat ik er super veel van verwachtte, maar de kleuren en de marketing errond spraken me echt wel aan. Goed gedaan van hen dus. 🙂 

Ik kreeg van Willie de Moonshaker en 3 verschillende opzetstukken: de Tickle Me, de Lick Me Leaf en de Hello Clitty (ik vind die naam zoooo leuk gevonden!). Tijd om te testen dus!

Details

De Moonshaker is verpakt in een stijlvolle zwarte verpakking. Zeer minimalistisch: aan de voorkant zie je enkel het speeltje en de naam, aan de zijkanten lees je wat bijkomende uitleg.
Als je de stevige doos open maakt, vind je binnenin de toy zelf en een oplaadkabel in een zwart uitsteek-ding. Geen handleiding, niets. Op de doos vind je dan wel weer een QR-code, maar die gaat eerder naar een prachtige sales-pagina dan naar een handleiding. Gelukkig vind je bij Willie zelf dan wel weer een behoorlijke uitleg.

De opzetstukjes zijn wat minder spectaculair verpakt. De doosjes zijn opvallend klein, ik vroeg me zelfs even af of het wel de juiste opzetstukjes zouden zijn! Maar alles helemaal prima. Er staat wat uitleg op elk doosje en je ziet er ook goed op hoe je het opzetstuk op de Moonshaker moet bevestigen. Alleen een klein beetje meer plastische “hoe gebruik je het”-uitleg had nog gemogen, vind ik. 

Knopjes

De Moonshaker heeft 4 knopjes.
Het knopje met het vlammetje op is om de kop van de Moonshaker op te warmen. Zelf raden ze aan om dat een half uur op voorhand te doen. Gelukkig hoeft het zo lang niet. Na een paar minuutjes voel je de warmte al en na een klein kwartier is het volgens mij echt al meer dan warm genoeg. Daarover meer verder in deze review. 

Buiten het opwarm-knopje heb je nog 3 anders knopjes. Een + en een – en dan ook nog een knopje met wat tekentjes op. Dat laatste knopje gebruik je om de Moonshaker aan en uit te zetten. En daar heb ik echt heel lang naar moeten zoeken! Je moet namelijk echt lang op dat knopje drukken. Een seconde of 3 a 4. Dat is echt gek lang! 😀 De warmte knop gaat ook veel sneller aan en uit. Best gek dus!

Naast aan en uit zetten, kan je met dat knopje ook nog veranderen van vibratie-standje. Van normale bzzzz naar bzz-bzzzz-bzz ofzo. De Moonshaker heeft 10 verschillende standjes.

Met de + en – knop kan je de vibraties dan weer harder en zachter zetten. Je hebt keuze uit 6 verschillende snelheden. Wel makkelijk, eens je het door hebt!

Opladen en reinigen

De Moonshaker is eigenlijk op alle vlakken een heel eenvoudig speeltje. Opladen doe je door de magnetische oplaadkabel op de daarvoor bedoelde metalen puntjes te klikken. De andere kant gaat in een USB stopcontactje.

Omdat het speeltje helemaal gemaakt is van een makkelijk te reinigen silicone, is het ook super simpel om de Moonshaker gewoon af te wassen. Onder de kraan met een beetje toy cleaner en een zachte zeep en alles is zo weer proper. Meer over het reinigen van je toys lees je hier

De Test

Eerlijk is eerlijk: hoewel ik mijn oog al lang op de Moonshaker had laten vallen, verwachtte ik er algemeen niet al te veel van. Voor een Wand-vibrator is het speeltje eerder aan de kleine kant. En daarnaast leek het me een gevalletje “mooie marketing, slechte prestaties”. Boy, was ik even fout! 😀

Al van bij het eerste gebruik, vond ik de vibraties best wel ok. Absoluut niet zo krachtig als een grotere Wand-vibrator en misschien ook niet zo diep als mijn meeste favoriete speeltjes, maar echt een pak beter dan verwacht. De kop van de Moonshaker is ook flexibel, waardoor je er makkelijk druk mee kan zetten zonder echt staalhard tegen je clitoris te zitten.
Wel even bij zeggen: als je van hele krachtige vibraties houdt, is deze Moonshaker echt niets voor jou. Ik kan de hardste stand behoorlijk makkelijk aan en ik hou eerder van zachter, dusssss…

De warmte doet algemeen niet zo heel veel voor mij. Maar: ik ben ook eerder een impuls-gebruiker. Ik hou er niet van om te moeten wachten tot mijn speeltje de juiste warmte heeft en dat koud zijn stoort me ook zelden. Als ik er aan denk om de warmte op voorhand op te zetten, is het wel een aangenaam gevoel. Het draagt wel bij tot het opwarmen van mijn lichaam.
In elk geval: het duurt dus een klein kwartiertje om de Moonshaker echt warm te laten worden. De warmte zit in de zijwanden en dus niet zozeer in de kop zelf. Hierdoor warmen de opzetstukjes niet echt mee op, dus dat is wel jammer. 

Ik vind het algemeen echt heel erg fijn om de flexibele kop van de Moonshaker tegen mijn clitoris te drukken. Het werkt echt heel goed voor mij! De vibraties doen wat ze moeten doen en ik ben heel blij dat er een + én een – knop is, zodat ik zachter kan zetten als ik aan mijn hoogtepunt kom. 

Tickle Me-opzetstuk

Het stukje dat me in eerste instantie het minst aansprak, is deze Tickle Me. Het lijkt op een kleine Rabbit-vibrator: een deel gaat inwendig in de vagina, het andere, kortere deel, tegen de clitoris. Op zich kan dat zeker werken, maar ik vind het met een Wand-vibrator altijd een beetje een gedoe. Zelfs met een kleintje zoals deze. Je kan de bocht gewoon heel moeilijk maken om jezelf inwendig echt heel goed te raken. Met partner heeft het dan weer voordelen, uiteraard. 

Op zich werkt het verder wel, buiten de nogal gekke bocht die je met je armen moet maken. Het inwendige deel is niet super groot, waar ik meestal eerder blij mee ben. Maar in dit geval maakt het een gekke bocht met een punt-achtig soort uiteinde eraan. En dat voelt gewoon echt niet aangenaam. Het is alsof ik mezelf aan het pijnigen ben met een puntig voorwerp. Combineer dat met de behoorlijk onhandige manier van vasthouden van de Moonshaker en je snapt wel dat dit niet de beste ervaring was. 

Lick Me Leaf-opzetstuk

Hoewel ik de naam van het volgende opzetstuk het leukst vind, is dit opzetstuk het meest fascinerende. Laat ik even zeggen dat ik best wel van oraal hou en dus ook echt benieuwd was naar wat deze Lick Me Leaf voor mij zou kunnen doen!
Ik kom er redelijk meteen achter dat dit “bijzonder weinig” is. Met mijn speeltjes hou ik er namelijk van om wat druk uit te oefenen en een breder gebied te kunnen stimuleren op mijn vulva. En dat kan dus niet met deze Lick Me Leaf. Of: het is er toch zeker niet echt voor gemaakt. 

Met de Lick Me Leaf kan je wel goed zachte stimulatie geven. Het blaadje beweegt super snel mee met de trillingen van de Moonshaker zelf. Daardoor worden de trillingen wat scherper, maar dus ook zachter. Ik hou er zelf wel van om mijn vibrator wat krachtiger tegen mij aan te kunnen drukken en dat is met de Leaf echt gewoon niet de bedoeling. Maar als je dus van wat dunnere, fijnere en gerichtere stimulatie houdt, dan kan ik me voorstellen dat dit opzetstuk misschien wel iets voor jou is. Vooral de zachtheid ervan spreekt me ook wel aan. 

Hello Clitty-opzetstuk

Dit Hello Clitty opzetstukje heeft absoluut de leukste naam en het ziet er ook nog eens geweldig tof uit! En tot zover mijn enthousiasme. Want: hoe gebruik je het? Ik ben over het algemeen nogal creatief, maar hier heb ik echt even moeten over nadenken. Op de verpakking staat duo-stimulatie, dus ik ga er vanuit dat het ene deel een beetje inwendig moet en het andere uitwendig. 

Ik probeer in elk geval beide mogelijkheden. Met het kleine bolletje (oortje? :)) vind ik het best nog fijn om uitwendig mijn clit te stimuleren. Met het langere deel komt de vibratie niet genoeg door.
Dan dus inwendig uitproberen. Ofja, dubbel. En ik verwachtte hier echt iets van. Ik wilde gewoon heel graag dat het zou werken. Maar: het doet echt heel erg weinig. Ik voel iets aan de ingang van mijn vagina en iets tegen mijn clitoris, maar ik word er echt niet wild van. 

Uiteindelijk ben ik super blij als ik eindelijk de opzetstukjes links mag laten liggen en gewoon voor de simpele kop van de Moonshaker mag gaan. Veeeeel beter!

Conclusie

En jawel, deze Moonshaker is echt best een tof speeltje! De vibratie is best nog goed, de warmte komt goed door, het speeltje lijkt prijs-kwaliteit echt dik in orde.
De opzetstukjes zijn heel zeker een plezante toevoeging als je ze in een set kunt kopen. Anders zijn ze voor mij nu ook weer niet echt noodzakelijk, de Moonshaker is goed genoeg gewoon on it’s own. 🙂 

Je koopt hem voor €49,95 bij Willie!
Ze hebben vaak ook wat acties om de opzetstukjes erbij te kiezen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *