Sextoy review: Magic Motion Magic Umi

Ik krijg behoorlijk regelmatig wat speeltjes toegestuurd van Easytoys. Heel vaak vraag ik hen gewoon wat dingen op te sturen die zij zelf liet vinden. En zo kreeg ik ook deze Magic Motion Magic Umi. Hoewel ik ook wel moet zeggen dat deze Magic Umi me zelf ook al was opgevallen en ik er dus echt wel blij mee was. 

Ik heb al eerder via via een Magic Motion speeltje toe gekregen (maar dus nooit gereviewd 😉 ) en was daar toen ook best tevreden van. De meeste Magic Motion speeltjes (mss wel allemaal, maar dat weet ik niet zeker) werken ook met een App. En die app is over het algemeen best stabiel en ok om mee te werken. Meer daarover later in deze review! 

De Magic Umi is een klein speeltje dat wat weg heeft van zo’n typische vlinder toy, maar dan wat meer *euhm* duivels. Je brengt een deel in in de vagina, het andere deel past tegen de clitoris (en jep! Creatief zijn mag natuurlijk ook!). 

Details

De Magic Umi zit in een eerder bijzondere verpakking. Ik had even geen flauw idee welke toy ik precies gekregen had, want het ziet er allemaal redelijk artistiek en kleurrijk uit.
Uiteindelijk vind je op de achterkant wel alle informatie over het speeltje die je zou nodig hebben. 

In de verpakking vind je de toy, een magnetische oplaadkabel, een handleiding en een bewaarzakje. 

Opladen doe je gemakkelijk met de magnetische oplaadkabel.

De Magic Motion Magic Umi heeft één knopje, wat eigenlijk te weinig is voor de twee verschillende motoren die het speeltje heeft. Je moet echt redelijk veel klikken om bij een mogelijk favoriet standje te komen.
Uiteraard is er ook wel de Magic Motion App. Hier kan je veel makkelijker de standjes kiezen die je zou willen, maar dan zit je natuurlijk ook wel met je gsm in je bed. Keuzes keuzes! 😉

De Magic Umi is volledig waterdicht en dus redelijk makkelijk te reinigen. Het inwendige deel heeft wel ribbels en aan de achterzijde is ook de merknaam in gegraveerd, dus je moet soms helaas wel wat extra opletten dat je echt alles goed mee hebt.
Meer over het reinigen van speeltjes? Dat lees je hier.

De Test van de Magic Motion Magic Umi

Op het eerste zicht ziet de Magic Umi er super interessant uit. Het speeltje heeft een verdikt deel dat in de vagina past en belooft om goed tegen de G-zone aan te komen.
Tegelijk heb je het uitwendige deel. Dat heeft een iets breder deel bovenaan dat tegen de clitoris hoort. Afhankelijk van waar je clitoris zich bevindt, is de kans bestaande dat de 2 oortjes ook gebruikt kunnen worden om mee te stimuleren.

De vorm van het inwendige deel zit voor mij echt wel geel goed en aangenaam. Maar het uitwendige deel raakt me niet zoals ik het zou willen. Op welke manier ik het ook plooi en keer, mijn clitoris lijkt te laag te zitten om echt geraakt te worden door de verdikking of de oortjes.

Het is zeker niet de eerste keer dat ik dit voor heb. Kijk maar naar mijn review van de Lovense Dolce en de Puissante Coco. Blijkbaar zit mijn glans van mijn clitoris dus te dicht tegen de ingang van mijn vagina voor sommige toys. 

Maar zelfs al mocht het wel goed werken met die dubbele stimulatie, dan nog denk ik niet dat deze toy het echt zou doen voor mij. De vibraties zijn vrij hoog en scherp. En voor mij dus absoluut niet aangenaam. 

Ik probeer toys altijd op alle mogelijke manieren en probeer er ook altijd iets van positief in te vinden. Maar over de vibraties van deze kan ik eigenlijk weinig goed zeggen. Het is gewoon echt niet mijn ding. Je hebt wel veel verschillende vibratie-stantjes. En ook wel leuk dat die twee verschillende motors apart en afwisselend kunnen vibreren. Als je de vibraties leuk kunt vinden natuurlijk. 🙂

Magic Motions App

De Magic Motion Magic Umi is dus ook te besturen via de Magic Motions App.
En ik wil al meteen meegeven: de connectie en besturing is echt heel makkelijk. 

Als je het speeltje aanzet, herkent de app het meteen en kan je het connecteren.
Dan kan je kiezen voor enkele verschillende modes: je kan de Magic Umi besturen door over het scherm te swipen of met een eenvoudige regelaar. De toy kan ook mee vibreren op muziek die je zelf kunt toevoegen.

Wat ik het leuks vind, is dat er ook een trainingsmodus beschikbaar is. Die geeft je aan hoe je je spieren kan opspannen rond het speeltje en ook terug opspannen. Jammer genoeg is het niet zo dat de app of toy ook kan voelen hoeveel druk je uitoefent. Maar het is toch al een begin.

Daarnaast kan je ook, zoals in de meeste apps, op afstand connecteren met een partner. Die kan dan (via internetverbinding) jouw toy besturen. 

Daarnaast ontbreek ik ook wel een functie. Ik had gedacht om beide motoren apart van elkaar te kunnen aansturen en dat lukt dus niet. 

Conclusie

Deze Magic Motion Magic Umi is het niet voor mij. Wel jammer, want ik vind de vorm super goe uitgedacht, vooral dan voor inwendig gebruik. Uitwendig ziet er super uit en ik kan me voorstellen dat dit voor veel lichamen wel echt goed werkt. Maar voor het mijne dus niet. 

Het grootste probleem aan deze hele toy is de vibratie. Die is echt eerder aan de scherpe kant en ook nog eens niet super krachtig. Ook het 1e knopje is gewoon niet handig in gebruik. De app is dan wel weer fijn. 

Je koopt de Magic Motion Magic Umi bij Easytoys voor €76,99.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *