Sextoy Review: Lustify Wave Bunny

Een paar maanden geleden kreeg ik een mail van Tessa, eigenaresse van Lustify. 

Ze gaf aan dat ze me al een tijdje volgt en of ik eventueel een speeltje van haar wilde testen. Ik moet toegeven: ik was eerst niet erg enthousiast. Kleine, nieuwe seksspeeltjes-ontwikkelaars springen sinds corona als paddenstoelen uit de grond, dus ik check meestal eerst goed of dit een merk is waar ik mee in zee wil gaan. Lustify is Belgisch, wat ik super vind. En Tessa is super lief. Dat helpt! Daarom stemde ik toe om de Lustify Wave Bunny te testen. Ik kan al verklappen dat ik daar geen spijt van heb!

De Wave Bunny is geen typische Rabbit-vibrator. Op het inwendige deel beweegt namelijk een bolletje razendsnel op en neer. Het doet me wat denken aan de Lovense Osci 2, die ik in combinatie met een vibrator tegen de clitoris echt super goed vond. En deze Wave Bunny heeft ook een clitoris-deeltje. Dat belooft dus!

Ontdek de prachtige verpakking in deze video!
Ik laat je hier ook de wave-functie zien 🤭

Details

De Lustify Wave Bunny komt in een hele mooie en stijlvolle verpakking. Zwart met gouden letters er op. Je ziet verder eigenlijk amper wat er in zit. Lekker subtiel. 

Het is me in al die jaren nog nooit overkomen, maar ik heb de verpakking weggegooid voor ik er foto’s van kon nemen. Grote stomkop, ik weet het. Dus je vind hierboven de video van de ontboxing die ik deed voor Instagram. 

In het doosje vind je enkele rozenblaadjes, een magnetische oplaadkabel en een handleiding. Allemaal heel netjes en duidelijk. 
Opladen doe je gemakkelijk met de meegeleverde magnetische kabel. 

En ook de knopjes zijn super eenvoudig: met het middelste knopje zet je de Wave Bunny aan of uit en bedien je de vibratie van het inwendige deel, met de andere 2 knopjes bedien je de wave inwendig of het vibreren van het konijntje.  

Inwendig heb je keuze uit 10 vibratie-standen en 5 verschillende wave-snelheden. Jep: je kan tegelijk de wave en de vibratie aanzetten. 
Uitwendig zijn er ook weer 10 vibratie-standen. Keuze met hopen, zou ik zeggen!

De Test

Gezien de prijs van de Lustify Wave Bunny, had ik niet meteen hoge verwachtingen. Ik roep altijd dat een degelijke toy toch minstens €50 hoort te kosten, maar jawel, het kan ook al wel eens voor minder. 

Ik ben grote fan van de inwendige wave van deze Wave Bunny. Je brengt het speeltje best eerst in (Met het waterbasis glijmiddel dat je erbij krijgt! Hele fijne kwaliteit én glycerinevrij!!) en zet het dan aan. Dat bolletje durft anders nogal hevig te spelen met de ingang van je vagina. 

Eens het bolletje aan staat en je de wave voelt, heeft dat bij mij echt een soort van wauw-effect. Zalig gewoon. Toegegeven: ik kom er niet meteen van klaar. Maar het voelt wel zalig. Eigenlijk echt een pak beter dan inwendige vibratie. 

Ik moet er wel bijzeggen dat ik de snelheid van de wave meestal vrij hard zet. En: niet onbelangrijk: afhankelijk van waar ik het speeltje precies houd inwendig, kan ik mijn bekkenbodemspieren hard genoeg aanspannen om de snelheid van de wave te minderen. Dat is dus wel even zoeken. 

Zoals ik al aangaf: de wave is mega lekker, maar een orgasme krijgen enkel hierdoor is lastiger (voor mijn lichaam). Daarom is het super dat het binnenste deel ook nog kan vibreren (dat voegt wel wat extra toe) en ook het konijntje er vooraan op zit. De combinatie van die wave inwendig en dan een vibratie tegen mijn clitoris is gewoon echt fantastisch. 

Ik ben algemeen niet zo voor de konijntjes, want die raken me meestal net niet zoals ik het wil en dat is bij dit konijn niet anders. Het drukt lichtjes te hard tegen mijn lichaam. Maar toch vind ik het nog steeds echt lekker eigenlijk.

Ook nog even over de vibraties zelf: die zijn best degelijk. Dat verwacht ik meestal niet, bij een vibrator van deze prijsklasse. Ze gaan redelijk diep en vrij hard. Echt, top!

Conclusie

Ik ben verrassend te spreken over deze Lustify Wave Bunny. 
Het wave-effect inwendig is echt eens anders dan de meest typische rabbits en de vibratie zowel in- als uitwendig voegt ook nog eens heel veel toe. 

Enig minpuntje is dat de wave soms minder zijn werk doet als je je spieren aanspant, maar daar kan je echt wel rekening mee houden en heeft de pret hier nog niet weten te bederven. 

Vooral prijs-kwaliteit ben ik echt enthousiast. Amper €50 voor een toy waar je echt mee kan proberen en experimenteren: dat is ronduit leuk! 

Je koopt de Lustify Wave Bunny voor €49,95 bij Bol (en krijgt er nog een klein flesje glijmiddel bovenop ook!).

2 thoughts on “Sextoy Review: Lustify Wave Bunny

  1. He Jutte,
   Dankje voor je reactie!
   Lawaai maken speeltjes nu eenmaal altijd. Deze maakt een andere soort beweging, dus ook een ander soort lawaai en voor sommigen kan dit inderdaad storend zijn.
   Ik wijs er wel graag nogmaals op dat dit een toy is van amper €50 (ik zie zelfs amper €40 intussen!) en dat is gewoon echt heel weinig geld.
   We leven een beetje in een wereld waarin alles altijd maar goedkoper moet zijn, maar als je kwaliteit wil, dan kost dit ook gewoon echt wel meer geld.
   Deze is een goedkope toy en voor dat bedrag doet die wat die moet doen, en echt behoorlijk goed.
   Als je vindt dat ie echt niet lang genoeg meegaat, dan kan je hiervoor sowieso contact opnemen met de fabrikant.
   Liefs!
   Miss Poppie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *