Sextoy Review: Lora DiCarlo Sway

Een hele tijd geleden kreeg ik van Rebecca van Loveware verschillende speeltjes van Lora DiCarlo. De review van de Drift staat al een hele tijd online en dit is nog steeds één van mijn meest favoriete toys. De review van de Tilt mag je nog verwachten. Dit is eerder een anale toy en dan duurt het me altijd eventjes. En deze Lora DiCarlo Sway is eigenlijk een combinatie van de vorige twee. Aan de ene kant heb je het kopje van de Drift, aan de andere kant dat van de Tilt. 

Best bijzonder, zo’n toy met 2 kanten. Kan voordelen hebben, want dan heb je dus eigenlijk 2 toys ineens! In dit geval belooft de Lora DiCarlo Sway ideaal te zijn voor clitoris, G-spot en anale stimulatie. Dan verwacht je natuurlijk al wel wat!

Details

Alle verpakkingen van de toys van Lora DiCarlo zijn echt prachtig. Aan de buitenkant heb je een witte hoes die je van de eigenlijke doos kunt afschuiven. Op die hoes heb je het speeltje in ware grootte en ook best veel uitleg. De doos onderin is bescheiden in wit met gele accenten en klapt open als een soort groot boek. Binnenin vind je dan het speeltje en mooi weggestoken in een apart doosje ook nog de oplaadkabel, handleiding en een geel opbergzakje. (enfin ja, zak, want de Sway is geen kleine toy.)

Opladen is super makkelijk met de magnetische USB-kabel. Die klik je gewoon vast op de twee metalen puntjes op het speeltje. Het opladen duurt een paar uurtjes en dan heb je ook een paar uurtjes plezier. Als je de hitte-functie gebruikt, gaat de Sway wel sneller plat. 

Knopjes

Je zet de Lora DiCarlo Sway aan door iets langer op de LDC knop te duwen. Dat heeft me echt lang gekost in het begin om door te krijgen dat je dat moet doen en ook nu nog voelt het niet echt intuïtief. Het went wel, dat zeker.

Dan is het belangrijk om te weten dat de Sway twee kanten heeft: de ene kant is meer gevormd als een “normale vibrator”, de kop van de andere kant lijkt meer op een goede Butt Plug. En de knopjes staan dus telkens aan de tegenovergestelde kant: zo kan je er goed aan als je een klant gebruikt. Als je er kort op duwt zet je die kant aan, als je er kort op drukt, zap je door de verschillende standjes. Per kant zijn er xxx verschillende vibratiesnelheden

De Sway is echt een toy waarbij je “een kant kiest”. De twee kanten zijn zo verschillend en hebben zo weinig met elkaar te maken dat je dus voor het 1 of het andere gaat. Maar: je kunt beide kanten opwarmen. Daarvoor duw je op het ene ~ knopje.
Opwarmen duurt gemiddeld een 5-tal minuutjes. Dat lijkt lang, maar dan voelt de toy ook echt best warm aan. 

Ik klaag vaak over hoeveelheid knopjes. En hoewel ik het bij deze Sway ook lastig vind dat ik niet kan terug zappen in vibratie-sterkte, vind ik het nu met deze 4 knopjes ook al moeilijk genoeg. Dus ik begrijp dat het er niet meer zijn. Bovendien heeft Lora DiCarlo de functie toegevoegd dat, wanneer je kort op de LDC knop drukt, je terug zapt naar de zachtste stand. Echt handig!

De Test

Deze Sway is dus een combinatie van de Drift en de Tilt, toys die ik beide ook heb. Ik testte dus alle 3 apart. En gek genoeg is het gevoel met iedere toy echt wel anders, ookal lijken ze qua vorm dus echt hard op elkaar. De Sway is best groot en ik heb al een paar keer ervaren dat kleinere toys toch wel handiger blijken te zijn voor mij. 

Ik begin in eerste instantie met de kant die lijkt op de Drift, met de verdikking en het bolletje bovenop. De Drift is mijn toy van 2021, dus ik verwachtte uiteraard ook best veel van deze Sway. En dat gevoel stak in eerste instantie wat tegen.
De vibratie is echt heel goed, dat doet Lora DiCarlo algemeen echt super, dus dat is ook hier weer geen probleem. Maar door de grootte van de Sway, kon ik precies minder goed de bocht maken inwendig, die ik nodig heb om mijn G-spot te stimuleren. En ook voor clitoris-stimulatie is de Sway gewoon best groot. Als ik hem onder de dekens gebruik, vind ik dit echt wat moeilijker. Eens de dekens weg zijn, ging het makkelijker, maar nog steeds mis ik wat verfijndheid door de grootte van de Sway. 

De andere kant, de Tilt zijde dus, vind ik precies makkelijker om te gebruiken zo dan de Tilt zelf. (de review van de Tilt zal je nog even op moeten wachten.) Langs deze kant kan je de bocht precies makkelijker maken, zodat je als een soort hefboom-effect je G-spot kunt stimuleren. Uitwendig vind ik deze zijde dan weer minder. Echt best nog ok hoor, maar net iets minder wauw dan de andere zijde. Vermoedelijk omdat je hiermee iets minder gericht kunt gaan stimuleren. 

Ook nog even meegeven dat de warmte echt wel heel goed werkt. De Sway warmt in een dikke 5 minuten beide kanten op. Als je de Sway aan een uiteinde wil vasthouden, heb je dan wel een warm stuk vast natuurlijk (niet dat je je gaat verbranden, maar toch). Zelf hou ik hem meestal meer in het midden vast, dat vind ik handiger. 

Nog meer testen

Ik test de Sway nog een aantal keer alleen en kom hierbij tot de conclusie dat ik de aparte versies van beide toys misschien wel leuker vind. 

Maar dan besluit mijn partner deze Sway eens uit de speeltjes-schuif te grijpen op een moment dat we samen aan het vrijen zijn. En plots maakt de lengte van de Sway een heel verschil! Het is voor hem namelijk veel makkelijker om een toy met deze lengte “te bedienen”, dan bijvoorbeeld de verfijndere en kleinere Drift. 

En plots komt het allemaal samen! Op deze manier kan je inwendig natuurlijk wel makkelijker die bocht maken voor G-spot stimulatie. En voor een partner is deze Sway dus echt veel handiger vast te houden en beter te gebruiken.
Als we samen een toy gebruiken, zullen we dus niet snel voor de Drift of Tilt kiezen. Die zijn daarvoor echt wel minder handig. Op zo’n moment is deze Sway echt ideaal. En welke kant je ook kiest: beide kanten hebben voordelen! De vorm zit goed voor verschillende soorten van stimulatie. En de vibratie is aan beide kanten gewoon echt top. 

Conclusie

De Lora DiCalo Sway is een hele fijne toy. Voor solo gebruik grijp ik nog steeds liever naar de Drift, maar de Sway is echt ideaal als je je wil laten verwennen door een partner. De lengte van de toy heeft voor en nadelen, afhankelijk van wat je leuk vind natuurlijk. 

Ik denk dan ook dat ik deze Sway redelijk subjectief benader. Ik heb veel speeltjes en ook gewoon toys die hier bijna exact op lijken (hallo drift :)), dus ik vorm een mening op basis daarvan. Maar als ik objectief probeer te zijn, is deze Sway ook gewoon wel een hele goeie toy. Je krijgt ook echt veel: 2 verschillende kanten met beide een super goede vibratie, een heel goed werkende warmte functie en de mogelijkheid om de toy in én uitwendig te gebruiken, plus eventueel ook nog anaal. Allemaal in één speeltje. 

Dus ja, ik kan de Lora DiCarlo Sway zeker wel aanraden als je op zoek bent naar een toy om samen te gebruiken. Of gewoon echt een heel multifunctioneel speeltje!

Je koopt de Sway bij Loveware voor €165.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *