Sextoy review: Lora DiCarlo Drift

Lora DiCarlo is een redelijk nieuw merk op het vlak van seksspeeltjes. Ze wonnen een aantal jaar geleden een prestigieuze prijs op een beurs voor robotica voor hun Osé 2 en erna hebben ze zich eigenlijk best wel snel mooi in de markt weten te zetten. De speeltjes zijn niet goedkoop, maar de kwaliteit is ook echt wel geweldig. En vernieuwend. En anders dan andere speeltjes. Welja, je snapt het wel. 🙂
Van Rebecca van Loveware kreeg ik de laatste drie nieuwkomers: de Lora DiCarlo Drift, de Tilt en de Sway. Veel test-werk dus! En dit is de review over het kleinste, meest toegankelijke speeltje dat ze hebben: de Drift. Spoiler alert!
I like it!!

Details

Alle Lora DiCarlo speeltjes komen in een prachtige verpakking: een hele stevige witte doos met gele accenten en daarrond een hoes met het speeltje en de details erop.
De doos zelf klapt open als een soort boek. Binnenin vind je het speeltje, de laadkabel, een uniek geel zakje om je speeltje in te bewaren en een mooie uitgebreide handleiding. 

De Drift opladen doe je makkelijk met de bijgeleverde oplaadkabel, die klikt magnetisch vast op het speeltje. Reinigen is ook best makkelijk, want de Drift is gemaakt van een makkelijk silicone. Daardoor is de toy helemaal lichaams-veilig en ook helemaal waterdicht: je kan de Drift dus makkelijk reinigen met wat water en een toy cleaner of milde zeep. Je leest hier meer over het reinigen van je toys. 

De Drift heeft 3 knopjes: met de grote LDC knop zet je de Drift aan of uit. Met de 2 golfjes zet je de warmtefunctie aan (en woooow, wat een warmtefunctie is dat! Seffens meer!) en weer uit. En dan heb je nog het knopje met de O: hiermee zap je door de standjes. Dat zijn er 10 in totaal: 7 snelheden en dan nog 3 patroontjes. Heerlijk, want de meeste mensen zijn meer fan van rechte bzzzzzz vibraties dan van die patronen bzz-bzz-bzz. 

Ik heb al een paar keer gemerkt dat ik toch altijd best even de omschrijving van de toy ook ga lezen op de Loveware website. Er staat namelijk echt veel meer op dan gewoon een basis omschrijving! Zo kwam ik door deze omschrijving te weten dat je je orgasme kan laten uitdeinen met de Lora DiCarlo toys: als je op je hoogtepunt komt, druk je gewoon kort op de LDC knop en dan ga je terug naar het zachtste standje. Heerlijk gewoon! Alles wat ik negatief had willen zeggen over de knopjes wordt meteen met de grond gelijk gemaakt. 😀

De Test

Ik denk dat ik het hierboven al wat verklapt heb, maar wat een heerlijke toy is dit! En straf: ik had in het begin een beetje het gevoel dat de vibraties te buzzy (hoog en licht) zouden zijn voor mij, toen ik hem in mijn hand had. En ja, de vibraties zijn minder diep dan van mijn favoriete FUN Factory Volta, maar ze passen perfect bij deze Lora DiCarlo Drift. Ze zowel inwendig als uitwendig echt helemaal super. 

En dan heb ik het nog niet over de vorm van deze Drift. Het bolletje vooraan op de kop zorgt ervoor dat je perfect gericht kunt stimuleren, mocht je dat willen. Het zorgt zowel in- als uitwendig voor best een bijzondere ervaring. Om je clitoris uitwendig te stimuleren is het trouwens ook perfect mogelijk om de Drift bijvoorbeeld een klein beetje schuiner te houden, waardoor je een breder vlak krijgt om op en rond je clitoris te gebruiken. 

Voor in de vagina is deze Drift echt helemaal perfect gebogen! Het speeltje is klein, maar exact groot genoeg om op de juiste manier de G-spot te raken. Ik ben altijd erg benieuwd als ik dat probeer met een nieuw speeltje, maar hier wist ik het echt meteen. Dit is raak! Het helpt ook dat de Drift wat korter is, daardoor maak je makkelijker de juiste bocht en lukt het me ook goed met mijn korte armpjes om overal bij te raken en alles makkelijk vast te houden. 

Daarnaast is ook de warmte-functie echt wel super. Ja, het duurt wel redelijk lang voor de Drift warm wordt, maar als je hem even op voorhand aan zet, dan wordt de toy ook echt wel warm! Zo warm dat ik de warmte soms zelfs weer moet afzetten. Niet verbrandend-warm, maar toch echt meer dan warm genoeg!
Maar die warmte helpt ook prima om te ontspannen en tegelijkertijd opgewonden te raken. En dit is eigenlijk ook mijn eerste speeltje waarbij de warmte ook effectief goed warm wordt en warm aanvoelt op de juiste plaats. 

Anaal heb ik deze Drift niet getest. Dat zou denk ik in principe wel kunnen en de bocht zou ook ideaal kunnen zijn voor de prostaat, maar ik maak me dan wat zorgen omdat het speeltje geen vaste basis als uiteinde heeft. Ik test hiervoor binnenkort de Lora DiCarlo Sway: dezelfde vorm, maar een langere versie met uiteinde. 🙂

Conclusie

De Lora DiCarlo Drift is echt bijna onmiddellijk in mijn favorieten-schuif belandt en komt er niet meer uit. Ik nam het speeltje zelfs mee op reis, met maar enkele andere kleine dingen, dus dat wil al wat zeggen! 

De Drift is naar mijn gevoel een ideale allrounder. Je kan er echt heel veel mee. De G-spot stimuleren, de clitoris, plat, gericht, algemener, … Zelfs de prostaat stimuleren is een optie, mocht je dat willen. 

Deze Drift is dus naar mijn gevoel een echte aanrader. Goed voor iedereen en voor ieder lichaam. Beginner of gevorderden. Een echte topper! 😀 

Je koopt hem voor €105,00 bij Loveware. Niet zo cheap, ik weet het, maar prijs-kwaliteit echt top!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *