Sextoy Review: Lelo Gigi 2, een iconische vibrator!

Lelo. Het is een merk dat ik al heel erg lang ken, maar nog nooit een speeltje van gebruikt heb. Ik had een leuk gesprek met hen op eroFame in Duitsland en besloot dat het tijd was contact met hen op te nemen. Een sextoy blog is eigenlijk niet helemaal compleet als er niet van alle grote merken een review op te vinden is. En Lelo hoort daar natuurlijk echt wel bij. Grappig ook, hoeveel reacties ik kreeg toen ik op Instagram gooide dat ik deze Gigi 2 gekregen had. Echt super veel enthousiastelingen over deze kleine toy. De Gigi 2 is vooral gemaakt om de G-spot te stimuleren, maar zou ook ideaal moeten zijn voor clitoris stimulans. 

De doos van de Lelo Gigi 2 is stijlvol zwart met gouden letters.
Lelo gaat voor stijlvol!

Details

De Gigi 2 zit verpakt in een prachtige zwarte doos met doorkijk-plastiekje. Je ziet het speeltje dus heel goed zitten. Ik kreeg een donker roze (paars misschien voor sommigen, maar ze hebben hem ook in het licht blauw, licht roos en grijs. 

In het doosje vind je ook nog een oplaadkabeltje, een handleiding, een opbergzakje en een staaltje Lelo glijmiddel (ze noemen het zelf een Moisturizer, maar het gaat hier uiteraard gewoon om glijmiddel. 🙂 )

Het oplaadkabeltje heeft aan de 1e kant een relatief dikke pin en aan de andere kant een USB stekkertje. Gigi 2 heeft een gaatje aan de onderkant waar je het pinnetje in plugt. De lampjes knipperen zo lang het speeltje laadt en gaan constant branden als het helemaal opgeladen is. 

De Lelo Gigi 2 is volledig waterdicht. Door het “gat” aan de onderkant, waar je het speeltje dus mee kan opladen, lijkt dat dus absoluut niet het geval. Maar: het is wel zo. 🙂 Reinigen is dus makkelijk met wat warm water en eventueel een milde zeep. Gigi 2 is gemaakt van silicone en ABS en dus helemaal lichaamsveilig. Als je meer wil lezen over het reinigen van speeltjes, kan je hier mijn artikel daarover vinden.

De knopjes van de Gigi 2.

De Gigi 2 heeft de standaard knopjes van Lelo en dat zijn er 4. Met de + knop zet je het speeltje aan en kan je de vibraties harder zetten. Met – zet je ze weer zachter en duw je de Gigi 2 ook uit. De pijltjes naar boven en onder gebruik je om door de 8 verschillende vibratiesterktes te zappen. Er is 1 rechtlijnige vibratie (bzzzz) en 7 patronen in totaal. 

Ik ben trouwens iets minder fan van deze knopjes. Ik kan er maar niet aan wennen. Je voelt ze niet goed en je bent ook nooit echt zeker of je ze goed hebt ingeduwd, want soms reageren ze precies moeilijk. Heel stijlvol, maar voor mij liever praktisch. 🙂

De Test

Er is al zo ongelooflijk veel gezegd over dit speeltje, dat ik niet anders kan dan er echt heel erg veel van te verwachten. Ik zie ook regelmatig klanten terugkomen naar Loveware echt specifiek voor de Gigi. 

Wat me in eerste instantie het meest verbaasde aan de Lelo Gigi is hoe stil het speeltje is. Op de zachtste stand zie en hoor ik amper dat de Gigi aan staat. Ik kan het speeltje echt op mijn bed laten liggen op 1 van de lagere standen en pas minuten later doorhebben dat de vibratie nog op staat.
De negatieve kant van een stille vibrator is naar mijn gevoel wel dat de vibraties precies sowieso minder diep en rumbly zijn. En dat valt me ook op bij deze Gigi. Maar ik begin toch nog steeds met een relatief gerust hart te testen. 

Al van bij de eerste poging merk ik dat ik de hele zachte vibratie wel leuk kan vinden, maar toch ook blij ben dat het speeltje harder kan. 

Zoals gewoonlijk begin ik met testen tegen en rond mijn clitoris, omdat ik stimulans daar het leukst vind. De Gigi sprak me altijd al het meest aan omdat het me een speeltje leek dat zo zalig is voor clitoris én inwendig. Weliswaar niet tegelijkertijd, maar toch. 

En het voelt… best wel ok. Maar het verwachte “wauw”effect blijft wel wat uit.
Nogmaals: hier zit uiteraard een probleem van verwachtingen. Het is soms zó moeilijk om objectief te reviewen als je best wel wat voorkennis hebt. 

Dus probeer ik de Gigi 2 inwendig. Want dat is 1 van de dingen waar de Gigi zijn bekendheid van haalt: fantastische G-spot stimulans. En ja, in eerste instantie heb ik echt het gevoel dat dit fantastisch kan zijn. De kromming van de Gigi 2 is net goed en het platte kopje lijkt heel goed mijn G-spot te raken. Als de vibraties hard genoeg staan, kan het me echt wel bekoren zo!

Alleen zorgt die bovenste bobbel er bij mij ook voor dat ik de Gigi 2 niet echt in en uit mij kan laten gaan. Dat stoort me namelijk behoorlijk en doet op het randje ook echt pijn. Zo lang ik hem helemaal inwendig blijf bewegen, gaat het allemaal wel goed, dus ik vind het op zich zeker wel aangenaam. Maar het lijkt precies of het speeltje blijft “haken” iedere keer als ik het net iets te ver naar buiten haal. 

Daar moet ik dus (met mijn lichaam) echt wel wat mee opletten. Maar na een aantal keer testen, besef ik ook dat ik de vibraties tegen mijn clitoris zeker wel leuk vind. Ik moest er denk ik gewoon even aan wennen, omdat ze zo anders zijn dan veel andere vibraties. Ze zijn subtiel en toch diep. Stil en toch krachtig. Ik weet gewoon niet echt hoe ik dit beter kan omschrijven, maar het is zeker iets positiefs! 🙂

Conclusie

De Lelo Gigi 2 kon mij in eerste instantie niet echt kon overtuigen. De vibraties zijn anders dan ik gewend ben en die verfijndheid is niet altijd helemaal wat ik zoek tegen mijn clitoris.
Maar ik ben er wel verrassend snel aan gewend geraakt. Ook inwendig vind ik het eigenlijk echt een super speeltje, maar ik mag het niet echt in en uit bewegen. Als je ik er gewoon een druk-beweging mee maak, werkt hij dan weer super. 

Algemeen is dit een super goede vibrator van top kwaliteit!
En dat mag ook wel, want Lelo is eerder aan de duurdere kant.

Je koopt de Lelo Gigi 2 vanaf €125 bij Bol. En dat is een koopje, want de normale prijs is rond de €139,90.
Ze hebben hem bijvoorbeeld ook bij Easytoys!

4 thoughts on “Sextoy Review: Lelo Gigi 2, een iconische vibrator!

  1. De vorm is volgens mij dezelfde als de moqqa cliff.
    Over die ben ik wel tevreden, maar ik twijfel om deze te kopen aan deze prijs 🙁

    1. Ja, daar lijkt hij inderdaad behoorlijk op. Ik ben wel tevreden van de Lelo kwaliteit, dus tenzij je Moqqa stuk is, hoef je misschien niet te investeren 🙂 Anders: ik denk wel dat de Gigi het waard is.

      1. Ik heb de lelo mona wave en die vind ik ook zalig. Ik vind hem in het grijs en turqooise wel heel mooi, dus wie weet doe ik hem mezelf eens cadeau 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *