Sextoy Review: Le Wand Petite

Van Euphoria kreeg ik de vraag of ik nog eens iets voor hen wilde testen. Ik moet eerlijk zeggen dat ik al een hele tijd aan het uitkijken en vragen ben om de Le Wand Petite te mogen testen. Dus toen ik bevestiging kreeg dat ze me een versie zouden toesturen in oud roze sprong ik letterlijk een mega gat in de lucht!

Ik mocht van Le Wand al eerder de Feel My Power testen en heel eerlijk: die ligt helemaal bovenaan in mijn favorietenschuif door de fantastische diepe vibraties! Het enige (of toch grootste) nadeel is dat dit echt wel een hele grote toy is. Mijn grootste hoop is dus dat deze Petite even goede vibraties heeft, in een schattig en geweldig mooi exemplaar.

Over het slechte Frans van deze Amerikaanse fabrikant ga ik verder niet te ver uitweiden. Jep, het zou Le Wand Petit moeten zijn en dus niet Petite. Maar het is wat het is, zullen we maar zeggen .;)

Details

De verpakkingen van Le Wand zijn altijd heel erg mooi en ook iedere keer wat aangepast aan het thema en de kleuren van wat je koopt. In dit geval een witte doos met oud roze dus. Als ik al niet meteen verliefd was op de Le Wand Petite zelf, dan toch wel op de verpakking. 😉

In de doos vind je de toy, een USB-oplaadkabel met pin, een handleiding en ook een bewaarzakje. Heel leuk, dat laatste, want het is best wel complex om een zakje te vinden dat goed past voor een grotere toy zoals deze.

De Le Wand Petite is jammer genoeg niet waterdicht. Dat is voor heel veel Wand vibrators het geval, maar het is wel zonde. Dat maakt het vooral een pakje minder makkelijk om de wand proper te maken. Dat doe je dan best met een vochtig doekje, of door enkel de kop van de toy onder de kraan te houden.

Opladen doe je door de kabel aan de onderkant in de Petite te duwen. Allemaal redelijk duidelijk. De andere kant van de kabel is USB, waar ik heel blij mee ben. Bij Wands is dat wel vaker een grote stekker en dat is echt een pak minder makkelijk.

Knopjes!

Deze Le Wand Petite heeft 3 knopjes.
Met de + zet je de toy Aan en harder, met – Uit of zachter. Met ~ zap je door de verschillende vibratie-standjes, die dan ook weer steeds harder en/of zachter kunnen.

Er zijn 10 vibratie snelheden (of harder/zachter) en 6 vibratie-standjes (bzzz of bzz-bzz-bzz).

De test

Het is niet van mijn gewoonte, maar ik ben deze Le Wand Petite eigenlijk meteen beginnen testen. Meestal doe ik daar even over, gewoon omdat ik nog zoveel heb liggen. En nee, ik gebruik ook niet alle dagen toys. 😉
Maar deze Petite, daar ging ik dus meteen voor! Want geef toe: het is zo’n ongelooflijk mooie toy!!

Ik voelde meteen dat de vibraties best wat minder diep en krachtig zijn dan die van Le Wand Feel My Power.
Maar dat hoeft eigenlijk ook niet echt een probleem te zijn, want die andere vind ik ook vaak echt wel heel erg hard. En dat kan soms al wel eens leuk zijn, maar echt ook niet altijd. Ik ben zelf geen power-queen op dat vlak, dus dat klikte eigenlijk echt meteen.

Net als bij de grotere variaties heeft ook deze Petite echt een super makkelijk bediening. En dat is heel fijn terwijl je bezig bent. Je zapt gewoon makkelijker van de ene snelheid naar de andere. En omdat de Petite kleiner is, past de toy gewoon ook beter onder, bijvoorbeeld, een donsdeken. Niet totaal onbelangrijk in winterperiode met torenhoge energieprijzen. 😉
Met die grotere modellen lig ik vaak toch een beetje te sukkelen om dat allemaal wat in positie te krijgen en dat ging bij deze kleine Petite eigenlijk vrij vanzelf.

En als ik echt héél eerlijk ben: de vibratie is goed en leuk, maar ook echt wel minder diep dan bij “de betere” grote wand-vibrators. Dus als je op zoek bent naar die typische extreme diepe vibratie, dan gaat de Petite het vermoedelijk niet doen voor jou.

Maar voor mij is het echt wel een hele fijne aanwinst. Mijn lichaam is blij met de middelmatig krachtige vibraties in een compacter formaat. Ik vind het zelf heel makkelijk dat deze wand wat kleiner is en ik zie hem dan ook zo mee in mijn favorieten-schuif belanden.

De kop van de Petite is trouwens best flexibel. Daardoor kan je druk zetten, maar blijft het toch nog steeds vrij zacht aanvoelen. De kop is, net als de rest van het speeltje, ook kleiner dan die bij de grotere modellen. Hierdoor past die wat beter tussen je benen in verschillende posities, maar is de vibratie misschien ook net iets meer geconcentreerd. Ik hou zelf niet van hele gerichte stimulatie en dat gevoel heb ik hier dan ook totaal niet. Maar anders dan bij de grotere vibrators voelt het zeker wel.

Conclusie

Nee, de Le wand Petite heeft niet dezelfde power en diepe vibratie als de “betere” grote modellen. Maar de vibratie is echt best wel goed en ook zeker leuk genoeg!

Zoek je een toffe wand die wat beter past bij verschillende “gelegenheden”, waarvan de vibratie echt nog heel goed is en die er ook nog eens prachtig uitziet? Dan zou ik toch voor deze Petite durven gaan!
Ik merk dat ik hem er zelf toch echt heel makkelijk bijneem en dat zou ik niet doen omdat ik het enkel een mooie toy vind.

Het formaat maakt deze Petite gewoon een stuk handzamer, wat ik zelf echt wel een voordeel vind!

Je koopt de Le Wand Petite voor €155 bij Euphoria.
Mocht ik hem niet al hebben liggen, ik zou hem zelf op mijn Kerst-wenslijstje zetten! 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *