Sextoy Review: Le Wand – Feel My Power!

Ook ik heb soms van die speeltjes die me al super lang de ogen uit steken. Speeltjes die ik echt al heel lang graag wil, maar die ik niet te pakken krijg. En als je zoveel speeltjes hebt als ik, is het soms ook lastig om zomaar even €200 uit te geven aan nog maar eens een nieuw speeltje. Ik sprong dus (echt letterlijk) een gat in de lucht toen ik van Easytoys deze Le Wand – Feel my power toegestuurd kreeg. Wat een bijzonder en prachtig speeltje!

Over het algemeen ben ik eerder voor de zachtere diepe vibraties dan voor super veel kracht, maar omdat een wand vibrator meestal een bredere kop heeft, verspreid die de vibraties ook best wel goed. Dus als de vibraties diep genoeg zijn, zou dat zeker goed moeten komen. 

Details

Oh-oh-oh! Wat een prachtige verpakking! Als je deze toy niet wil omdat je niet voor wand-vibrators bent, dan wil je hem absoluut wel voor de geweldige doos en de super leuke gadgets.
De doos zelf heeft een hoes errond met daarop de zelfde “female power” tekeningen als de vibrator zelf. Het valt super hard op, met al dat geel, en ziet er heel vrolijk uit.
Als je de hoes er af haalt, vind je een stevige doos met alweer leuke tekeningen en aan de onderkant een paars deel met gele bollen. Op de achterkant zie je wat er allemaal in de doos zit (best veel, dus goed dat ze dat er op zetten!). 

Doos open (het is een grote doos trouwens, maar dat moet ook of de Le Wand kan er niet in) en de Le Wand ligt in een plastieken omhulsel. Als je de Wand opheft, vind je eronder al meteen de eerste kleine cadeautjes in een kartonnen inlay: een leuke paarse bewaarzak en een soort touwtje, dat je volgens mij voor je zonnebril kan gebruiken. Onder het kartonnen deeltje vind je dan weer verschillende stekkers om vast te klikken op de laadkabel, zodat deze Le Wand kan opladen over de hele wereld! Best handig. 

En dan krijg je ook nog nagelstickers, postkaarten, magneten, een sleutelhanger en een bijzondere “touwtjes stropdas”. Amaai en wauw! Ik werd echt met de seconde blijer bij het uitpakken. Het voelt echt als een enorm cadeau!

Opladen

De Le Wand is draadloos. De laadkabel moet je echter echt in het stopcontact pluggen (en niet gewoon met USB, zoals bij veel andere speeltjes). Dat lijkt logisch, want zo kan er meteen krachtiger geladen worden. 

De knopjes

Er zijn 3 knopjes. Een “+” knopje om de Le Wand aan en harder te zetten, een “-” knopje voor zachter en uit en dan ook nog een knopje om mee door de standjes te zappen. Dat zijn er best wel veel, dus met 1 knopje hiervoor moet je soms wel een aantal keer zappen voor je je favoriete standje te pakken hebt. Er zijn 20 vibratiesoorten, telkens in 10 verschillende snelheden. Een “terug” knopje is toch echt altijd handig.

De Test van de Le Wand – Feel My Power!

Zoals gezegd: super krachtig is vaak iets minder mijn ding en wand-vibrators zijn nu eenmaal, meerderheid van de tijd, super krachtig. Maar in eerste instantie lijkt de Le Wand nog wel mee te vallen als ik hem uitprobeer op mijn hand. Ik merk ook wel meteen dat de vibratie wat afneemt als ik de kop wat doorduw. Dat kan een nadeel zijn, maar als je zoals ik graag doorduwt en liever iets minder krachtig hebt, kan dat nadeel ook al snel een voordeel worden.

Eerste test

Je hebt zo van die speeltjes waarbij je meteen weet: dit gaat niet lang duren. Dat had ik dus bij deze Le Wand. Vibrator op het zachtste standje, met een doekje ertussen (leve mijn Cumpanion) en dan nog was de vibratie dus best erg krachtig voor mij. Bij het doorduwen werd het inderdaad net een tikje minder, maar nu ook weer niet echt noemenswaardig. Al snel voelde ik mijn orgasme opkomen, maar even snel moest ik ook de Le Wand wat opheffen van mijn lichaam, want deze krachtige vibratie is voor mijn clitoris gewoon te hard op het moment dat ik klaarkom. Dan wil ik graag een beetje zachter kunnen, om nog langzaam wat uit te dijen. Dat kan dus niet met de Le Wand, want ik zat al op het zachtste standje… Maar verder eigenlijk geen klagen, de eerste test was best geslaagd!

Meer testen

Dat trekt zich door bij de verdere testen. De Le Wand (ik hou er niet van om dat zo te schrijven, want “Le” is natuurlijk hetzelfde als “de”, heel vervelend… 😀 ) is heel erg snel een favorietje geworden. Ik blijf een Wand van dit formaat eerder aan de grote kant vinden om samen te gebruiken, maar het lukt wel. En ook alleen is dit een speeltje waar ik echt heel makkelijk naar grijp. 

Al snel kom ik er ook achter dat ik het aangenamer vind om Le Wand te gebruiken helemaal bovenop mijn vulva, op mijn venusheuvel eigenlijk. Op die manier heeft mijn clitoris nog wat bescherming van de toch wel erg krachtige vibraties. En als ik er iets harder mee door druk op mijn clit, dan voelen de vibraties ook wat dieper aan en verliezen ze wat aan kracht. Ideaal voor mij! (misschien minder ideaal als je die kracht net wil)

Wat ik best handig vind aan zo’n grote Wand, is dat het je de mogelijkheid geeft om eender wanneer te masturberen. Je kan er gewoon voor gaan, met kleren aan of wat dan ook! De kracht is sterk genoeg om eigenlijk altijd z’n ding te kunnen doen. 🙂
En daarnaast heb je natuurlijk ook nog de massages. Deze Le Wand is echt prima om heerlijk mee te masseren. De diepe drillingen werken heel goed in op je spieren en zorgen ervoor dat je helemaal ontspant. Zalig!

Conclusie

Jep, ik ben fan! Ok, ik heb me misschien wat laten verleiden door de leuke kleuren en de gadgets, maar daarnaast blijkt ook de Le Wand zelf me eigenlijke echt wel aan te spreken.
Is dit de beste wand-vibrator op de markt? Dat denk ik niet. Naar mijn mening had het gewicht wat minder gemogen en ik had ook liever iets zachtere vibraties gewild. Daarnaast hadden ze ook nog net ietsjes dieper gekunnen, vooral dan als je de Le Wand wat harder zet.

Maar wow, wat is deze Wand snel een absolute favoriet geworden! Ideaal om op een snel tempo een orgasme mee te bereiken. En jawel, ook meerdere na elkaar. De kracht is zo stevig dat je er zowat alles mee kan!

Maar algemeen: dit is echt een leuk speeltje! Je betaalt er natuurlijk ook wel voor, dus dan mag het ook wel leuk zijn 😉
Je koopt de Le Wand – Feel My Power voor €199,95 bij Easytoys!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *