Sextoy Review: FemmeGasm van FeelzToys

Er komen niet vaak echt “nieuwe” speeltjes op de markt. Vaak zijn het wat kopietjes van elkaar. Toen ik deze FeelzToys FemmeGasm zag passeren, kon ik dus niet anders dan hem meteen willen uitproberen. Dit speeltje zag er echt vernieuwend anders uit dan de meeste andere toys op de markt momenteel! 

De FemmeGasm heeft een bolletje bovenaan dat beweegt binnenin een soort membraan. Het ziet er best bijzonder uit en ik was meteen super benieuwd hoe dat tikkende gevoel zou voelen. De andere kant van de FemmeGasm is een vibrator. Lijkt super goed gevonden: als de ene kant niet werkt, draai je hem gewoon om.
Super benieuwd naar dit speeltje dus, vooral ook omdat ik echt wel enkele super positieve reviews heb gelezen hierover!

Details

De verpakking van de FemmeGasm is nogal eenvoudig. Een klein doosje in wit met blauwe accenten. Het is zeker geen doosje dat mijn aandacht zou trekken tussen de andere speeltjes. Maar goed, het is de inhoud die het hem doet zeker… 😉

In het doosje zit het speeltje, een oplaadkabeltje en een handleiding. Basicbasic.
Opladen doe je door het pinnetje in de FemmeGasm te duwen op de daarvoor voorziene plaats. En ook reinigen is easypeasy, want het speeltje is gemaakt van silicone en mag dus gewoon onder de kraan met een sopje of een toy cleaner. Meer over het reinigen van je speeltje, lees je hier

Knopjes

De FemmeGasm heeft 2 knopjes. Als je langer op het Aan/Uit knopje duwt, gaan de lichtjes branden en staat het speeltje aan. Het doet nu wel nog niets. Als je nog eens kort op hetzelfde knopje duwt, begint het Speeltje te vibreren. Iedere keer je kort op dat knopje drukt, zap je tussen de 6 vibratie-standjes van het speeltje, 3 rechtlijnige (bzzzz) en 3 patroontjes (bzz-bzz-bzz)

Het hartjes-knopje is voor het bolletje bovenaan in de kop van het speeltje. Ook dit deel heeft 6 standjes, waarvan 3 recht en 3 patroontjes.
Beetje vreemd hieraan is dat je de vibratie enkel kunt aanzetten als het bolletje nog niet beweegt. Je kunt de vibratie ook niet meer uit zetten als zowel de vibrator als het bolletje aan staan. Daarvoor moet je eerst alles uit drukken. Want de knop van de vibratie is dus ook de Aan/Uit knop. Bizar… en lastig. 

De knopjes zijn daarnaast ook niet super voelbaar, maar ze liggen wel vrij goed binnen handbereik. Je gaat alleen even moeten wennen aan welk knopje waar staat en sowieso een aantal keer fout drukken. 

De Test

Zoals ik al zei was ik echt heel benieuwd naar deze FemmeGasm. Ik hou niet zo super veel van luchtdruk en ik dacht: dit is misschien iets anders, iets waar mijn lichaam wel wild enthousiast van wordt! Ik hou namelijk wel van zachte tikkende bewegingen, dus het kan maar lukken.
Dus deed ik wat glijmiddel op mezelf en op het speeltje, vocht even met de knopjes om de FemmeGasm aan te krijgen en begon met de zachtste stand van het bolletje… Ennnn… niks. Het overkomt me niet vaak, maar ik voel of ervaar hier eigenlijk echt gewoon niets van. 

De FemmeGasm wordt omschreven als een luchtdrukspeeltje, maar zo ervaar ik het echt absoluut niet. Uiteraard ben ik ook al niet iemand die luchtdruk echt leuk vind, dus het zou wel eens kunnen dat hier een verband tussen te vinden is. 
Wat wel klopt is dat het minstens zoveel lawaai maakt als een luchtdruk speeltje! Dit is echt geen stille toy!

Ik verzet het bolletje wat, probeer bovenop mijn clitoris te raken. Dan wat meer langs de zijkanten, ook eens wat hoger en wat lager en wat zachter drukken, wat harder drukken… Het doet me gewoon echt niets. Ik voel af en toe eens zacht iets, maar echt gewoon veel te weinig.

Een beetje ontmoedigd probeer ik de vibrator dan maar uit. Die gaat dan weer vanaf de eerste stand super hard. Echt onaangenaam. Toch als ik de kant van de vibrator zelf gebruik. Zelfs inwendig of bijvoorbeeld lichtjes op mijn vulvalippen is het eigenlijk echt niet aangenaam voor mij.
Dus draai ik het speeltje weer rond en duw ik het bolletje weer aan. (let op, hiervoor moet de FemmeGasm dus eerst helemaal uit, weer aan en dan eerst de vibrator aan zetten en dan pas het bolletje! Omslachtig!!!)
En dat is dan ineens wel weer best lekker. Niet om van de daken te schreeuwen lekker, maar best wel ok. 

Het jammere eraan is natuurlijk dat je op dat moment echt een hele krachtige vibrator in je hand hebt. Want de vibratie zit in de staart van het speeltje, die je op dat moment in je hand hebt. En dat is best vervelend, dat trekt echt door je hele hand.
Plus die knopjes: daar hadden ze toch echt beter over moeten nadenken. Je kan dus niet leuk even de vibratie bij aan zetten. Of af als je dat wil. Dan zet je echt iedere keer eerst heel het speeltje uit en moet je dus opnieuw beginnen.

Conclusie

De FemmeGasm was jammer genoeg geen match voor mij. Ik voel het bolletje amper bewegen, dus het doet eigenlijk gewoon helemaal niets voor mij. De vibratie is hard en scherp en daar word ik dus ook al niet blij van. 

Gek genoeg las ik over dit speeltje wel al een hele positieve review bij Tess, zo zie je maar dat ieder lichaam toch echt heel anders is!

Mocht je de FemmeGasm toch willen, dan kan dat hier.
Momenteel kost hij net geen €40, wat natuurlijk niet overdreven veel is. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *