Sextoy Review: Easy Choice Vibrerende Dubbel Stimulator

Ik krijg regelmatig een berichtje van M. van Easytoys of ik nog eens wat voor hen wil testen. De laatste tijd had ik het zo druk dat ik besloot om de keuze van wat ze me wilde opsturen, volledig aan haar liet. En zo kreeg ik dus deze Easy Choice Vibrerende Dubbel Stimulator.

Ik ga heel eerlijk zijn: ik was in eerste instantie niet zo enthousiast. Want speeltjes die van een groothandel-merk zelf zijn… ja, die zijn vaak gewoon wat minder goed. Maar M. verzekerde me dat dit een hele fijne reeks is en dat ze het ook erg fijn zou vinden als ik de Vibrerende Dubbel Stimulator toch zou willen reviewen. Dus ik ging ermee aan de slag.
En kleine spoiler: amaai, wat een verrassing!!!

Details

De Easy Choice Vibrerende Dubbel Stimulator zit in een typische Easytoys verpakking: veel roze, veel plastiek en een doorkijkglaasje, zodat je de toy goed kunt zien zitten.
Op het plastiek na valt er weinig op aan te merken: alles wat je nodig hebt kan je zien en lezen op de verpakking. 

Binnenin zit netjes een handleiding, een oplaadkabel, de afstandsbediening met een batterijtje erbij en zelfs een waterbasis glijmiddel van Easyglide. Dit is niet het beste waterbasis glijmiddel ter wereld, maar het is wel handig dat je het erbij krijgt. Let wel op: met glycerine en dus is er een mogelijkheid dat je hier irritatie van ervaart. 

De afstandsbediening werkt dus met zo’n knoopcel-batterij, het speeltje zelf is oplaadbaar met een kabeltje met pin. Die duw je eenvoudig in het speeltje op de daarvoor voorziene plaats, de andere kant is een USB-kabeltje. 

De Easy Choice Vibrerende Dubbel Stimulator is helemaal waterdicht en kan dus onder de kraan om te reinigen. Of in bad of onder de douche om te spelen!
Zowel op het inwendige als het uitwendige deel zitten redelijk wat ribbels. Hier hou je best wat rekening mee als je het speeltje wil reinigen, want daar kruipt wel eens vanalles tussen.
Meer over het reinigen van je toys, lees je hier

Knopjes

De Easy Choice Vibrerende Dubbel Stimulator heeft zelf maar 1 knopje. Hiermee zet je het speeltje aan en in Stand by om connectie te maken met de afstandsbediening. Het lampje brandt dan paars, maar de toy doet niets. 

Als je nog eens op het knopje drukt, kan je de toy besturen met enkele eenvoudige vibraties. Handig als je de afstandsbediening niet zou willen gebruiken. Op deze manier vibreren beide delen van het speeltje wel steeds gelijktijdig. 

Als je de Vibrerende Dubbel Stimulator gewoon aan drukt door 1 keer op de knop te duwen, dan kan je het speeltje makkelijk verbinden met de afstandsbediening. Je duwt hiervoor gewoon op de Aan/uit knoop van de kleine afstandsbediening en het is in orde. De pijl naar boven is voor het kleinste, inwendige deel. De pijl naar beneden voor het uitwendige gedeelte.
Als je dan nog eens op de Aan/Uit knop van de afstandsbediening drukt, gaan zowel de afstandsbediening als de toy uit. Echt belachelijk eenvoudig gemaakt. I love it!

Er zijn per deeltje 10 verschillende vibratiestanden, dus de combinaties zijn behoorlijk eindeloos. 

De Test van de Easy Choice Vibrerende Dubbel Stimulator

Zoals aangegeven aan het begin van deze review: ik verwachtte in eerste instantie niet super veel van des Easy Choice Vibrerende Dubbel Stimulator. Dat komt eenvoudigweg omdat toys van een huismerk vaak wat minder goed blijken van kwaliteit.
Maar ik moet dus al van bij de eerste keer testen toegeven dat deze Vibrerende Dubbel Stimulator het gewoon echt doet voor mij! 

Het kleine deeltje gaat inwendig bij mij, in de vagina. Je zou ook het grotere deel kunnen kiezen, als je dat wil, maar daar zit ook het knopje op en dat vind ik dan zelf wat minder makkelijk. Het feit dat het kleinere deel niet te groot is, werkt voor mij ook heel goed. Met wat glijmiddel erop, glijdt het best vlot naar binnen, zelfs zonder dat ik echt hard opgewonden moet zijn. 

Het dikkere deel kan makkelijk tegen mijn clitoris, met dank aan het lange tussenstuk. Ik las hier ergens commentaar op, dat het wel erg lang is, dat tussendeel, maar naar mijn gevoel heeft dat alleen maar voordelen. Hierdoor past dit speeltje echt voor heel veel lichamen: het inwendige deel kan wat dieper of net minder diep, het uitwendige stuk past sowieso tegen je clitoris.
En ben je in de mood voor wat anal play? Ook dat kan prima! Door de lengte tussen beide delen kan je zelfs kiezen: een deeltje in de vagina en het andere in je anus? Dat kan! Liever een deeltje in de anus en het andere tegen je clitoris? Kan ook! Echt super multifunctioneel!

Waarom vind ik deze Easy Choice Vibrerende Dubbel Stimulator nu zo geweldig?
Wel, eerlijk gezegd weet ik het niet helemaal. De vibraties zijn best goed, maar ook niet de aller beste die ik ooit voelde. Dat is het dus niet.
Maar het is wel zo dat het inwendige deel mij perfect weet te raken waar ik dat wil. Daarbij is het super handig dat ik de vibraties hier apart kan bedienen en dus bijvoorbeeld wat harde kan zetten. Terwijl het deeltje tegen mijn clitoris eerder aan de zachtste stand zal blijven vibreren. 

En de combinatie van die 2 samen? Ja, om de één of andere reden doet dat het hem écht voor mij. Het is gewoon het perfecte gecombineerde orgasme van inwendige en uitwendige stimulatie!

Als ik een puntje van kritiek moet geven, dan is het enige wat ik hierop kan aanmerken het feit dat je niet kan “terug zappen” in je vibraties. Je moet steeds helemaal rond als je per ongeluk te ver klikt. Dat is soms wel een beetje storend. 

Conclusie

Ik ben echt super overtuigd van deze Easy Choice Vibrerende Dubbel Stimulator! Het is echt een fijn speeltje met super veel mogelijkheden. Je kan er veel mee en de vibratie is echt goed genoeg om hier echt mee te kunnen spelen en experimenteren. 

In eerste instantie, toen ik de toy aankreeg, stond de prijs op €79. Dat leek me al redelijk.
Maar momenteel koop je deze Easy Choice Vibrerende Dubbel Stimulator voor €24,99.
En dat is gewoon echt te belachelijk voor woorden. 

Ik kan dus maar 1 ding hierop zeggen: doen!

Je koopt de Easy Choice Vibrerende Dubbel Stimulator bij Easytoys voor momenteel €24,99!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *