Sextoy Review: Diogol Mini Butt Plug

Ik kreeg een tijdje geleden deze kleine roze Butt Plug van het merk Diogol. 
Dit soort mini Butt Plugjes spreken me altijd erg aan. Anale speeltjes interesseren me namelijk wel. Ik wil het allemaal zo enorm leuk vinden, want ik vind het eigenlijk ook wel leuk, maar mijn lichaam weet het nog niet altijd even goed. En kleiner is dan beter, lijkt me steeds. 

Diogol is trouwens een Frans merk. Ze maken Butt Plugs van erg hoge kwaliteit. Lichaams-veilig en heel mooi materiaal.

De Diogol Butt Plug in een klein plastieke doosje.
Simpele en kleine verpakking!

De verpakking

Kan ik kort over zijn: de Diogol Butt Plugs komen in een klein plastieken doosje met daarin de Butt Plug. Normaal ben ik erg negatief over plastieke verpakkingen, maar dit zijn zo’n kleine doosjes, dat ik het niet echt een probleem kan vinden.
Meer dan dat valt er dan ook niet te zeggen zijn over dit kleine verpakkingske. 😉

Ik heb trouwens wel al gezien dat veel van de Diogol speeltjes in een ander doosje komen dan dat van deze Mini Butt Plug. Stevigere doosjes, waar je dus ook het speeltje in kan bewaren. Hopelijk trekken ze dat door op de hele lijn! 

De Diogol Butt Plug

Het gebruik van een Butt Plug is relatief eenvoudig: glijmiddel erop en inbrengen in de anus. Maar uiteraard gaat er wel wat voorzichtigheid aan vooraf. Zorg er best voor dat je anus al wat opgewarmd en ontspannen is. Bijvoorbeeld door met je vinger al wat de ingang te verkennen. 

Deze is zo’n ongelooflijk klein en schattig plugje, dat opwarming minder nodig is. Zeker ook omdat het materiaal (100% hypoallergeen aluminium, volgens hun site) echt super goed glijdt en dus met wat glijmiddel vlot naar binnen glijdt. 

Maar! En dit is een hele grote maar! Dit soort uber mini plugjes zijn ook altijd een beetje gevaarlijk. Zeker als je ze gaat gebruiken tijdens bijvoorbeeld penetratie. Omdat je anus went aan de grootte van de plug, is het eigenlijk handiger als het uiteinde van zo’n plug een stukje groter is dan het plugje zelf. Om te voorkomen dat de plug naar binnen schiet. 

Ik vind deze Diogol echt een prachtige plug en voor mij is het ook een hele aangename plug in gebruik. Ik gebruik persoonlijk liever hele gladde plugs dan die van silicone.
Maar ik ben nooit helemaal op mijn gemak. Ik zou bevoordeeld nooit rondlopen met deze plug. Ik heb altijd het gevoel dat ik het plugje moet vasthouden. Of era een touwtje aan moet vastmaken voor het geval dat… En zo ongerust zijn is eigenlijk nooit goed bij anal play. Want dan heb je sowieso neiging om op te spannen. 

Conclusie

Ik vind het echt een hele fijne plug. Ik ben fan van het materiaal en ook van de grootte, qua gevoel in mijn anus. Maar ik vind het wel vervelend dat het uiteinde zo klein is, want nu kan ik nooit volledig met een gerust hart genieten van deze verder wel hele fijne Butt Plug. 

Vind je de Diogol Butt Plug ook zo mooi? Je kan hem kopen voor 29€ bij Bol.

Diogol heeft trouwens verschillende maten. Je kan deze prachtige roze Butt Plug dus ook kopen in een groter maatje. Wat ik echt wel aanraad! 

2 thoughts on “Sextoy Review: Diogol Mini Butt Plug

  1. Wat een cute buttplugje.
    Leuke review, ik ben tijd erg nieuwschierig naar dit soort speeltjes. Maar ook mijn lichaam is het daar niet altijd mee eens. Dan kun je beter kleiner beginnen/kiezen.

    Ik vindt zo’n kleintje eigenlijks wel lekker 🙂

    1. Ik vind het ook een ongelooflijk schattig plugje!
      Alleen dus wel opletten met dit soort mini-plugjes, je kan ze absoluut kwijt raken en dat wil je écht niet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *