Sextoy Review: Crystal Delight Faceted Implosion Twist Dildo

Een paar weken geleden kwam er thuis een hele grote doos aan. Dat gebeurt tegenwoordig wel vaker, sinds in de stock van Loveware op zolder heb staan. Maar dit was een onverwachte doos. En Rebecca van Loveware deed er ook nogal geheimzinnig over: of we de doos samen konden uitpakken. Ik wachtte dus braaf af, maar kon wel het merk op de doos al zien: Crystal Delights.

Samen met Rebecca maakte ik dus na een weekje de doos open. En wauw, wat een verrassing! Een doos vol ongelooflijk prachtige glazen speeltjes: dildo’s & butt plugs. En wat was ik ongelooflijk blij toen ik er ook meteen eentje cadeau kreeg. De prachtige Faceted Implosion Twist Dildo (die ik vanaf nu voor de gemakkelijkheid Twist Dildo ga noemen ;)). Ik ben altijd blij als ik nieuwe toys krijg, maar deze is toch echt Super uitzonderlijk fantastisch!

Christal Delights begon jaren geleden op “Second Live”. Dat spel waar je een volledig digitaal leven kon opbouwen. Ze verkocht er virtuele glazen dildo’s. En die waren super populair. Dus toen het spel stilaan minder populair werd, besloot de dame van Christal Delights om haar virtuele winkel naar de echte wereld te brengen.

Details

Over de verpakking kan ik weinig uitwijden, want die is er eigenlijk niet. De Twist Dildo is verpakt in bubbeltjes plastiek, met daarrond een kartonneke en dan nog een papier errond. Dicht geplakt met een sticker.

Nu ben ik zelf iemand die mijn verpakkingen altijd nogal snel de vuilbak in gooit, maar voor zo’n prachtig speeltje (dat ook al niet echt goedkoop is), vond ik een zakje nu op z’n minst wel kunnen. Dat draagt toch echt bij aan de ervaring van een speeltje kopen, vind ik. Je kan via het merk zelf wel bewaartasjes kopen, maar wel jammer dat er zo standaard helemaal niets bij je speeltje zit. 

Glas is echt een geweldig materiaal voor seksspeeltjes. Het is harder, maar daardoor ook heel glad. Je kan het ook opwarmen of afkoelen. Het materiaal neemt geen bacteriën op en is heel veilig voor je lichaam. Daardoor is reinigen ook super simpel! Gewoon met een zachte zeep of toy cleaner en wat water en klaar! Meer over het reinigen van je speeltje lees je hier. 

Test de Twist Dildo!

Daar gaan we dan!
Zo’n twisting dildo is echt een nieuwe ervaring voor mij. Ik heb uiteraard ervaring met glazen speeltjes, maar dus nog niet met eentje met deze vorm.
Ik kan dus wel zeggen dat het even zoeken was. Je kan het speeltje namelijk niet gewoon in en uit bewegen zoals een “normale” dildo. Je moet het echt een beetje in en uit “schroeven”, zoals een schroef dus. 😀

Maar het was al redelijk snel helemaal duidelijk wat de beste manier van bewegen was met deze Twist Dildo. Je lichaam geeft het echt aan, je voelt het gewoon meteen. En de naam zegt het natuurlijk ook: je twist en draait het speeltje.
Gek genoeg voelt dat ook nog eens redelijk natuurlijk aan. De toy draait vlot in en uit mijn lichaam.

Je hebt uiteraard best wat glijmiddel nog om de Twisting Dildo in en uit je te laten glijden. Doordat je het speeltje moet draaien, geeft het wat weerstand aan de wanden van je vagina. Maar hierdoor voelt het ook echt heel goed aan! Vooral wanneer het je het speeltje bijna helemaal in en uit je laat gaan, voelt het echt heerlijk! 

Wat gek is, is dat de toy zichzelf ook wel wat doet bewegen. Als je hem naar binnen “draait” en je beweegt wat met je bekkenbodemspieren, dan twist de dildo zichzelf ook weer naar buiten.

Heerlijk en ook heel erg bijzonder. En toch ook weer niet.
Het is voor mij zeker geen puur orgasme-materiaal. Het raakt mijn G-spot ook helemaal niet zoals ik dat in de meeste gevallen zou willen. Maar het voelt toch echt heel goed aan! Een orgasme kan ik wel enkel bereiken als ik tegelijkertijd ook mijn clitoris stimuleer (wat voor mij eigenlijk bij zo goed als alle inwendige toys het geval is). Maar oh boy, je krijgt dan ook echt wel wat. Het voelt zo anders dan een gewone in- en uit beweging, dat het uiteindelijk orgasme natuurlijk ook echt wel iets anders is. I like!

Toegegeven, dit is zeker geen speeltje voor instant snelle orgasmes. Het ronddraaiende gevoel is bijzonder, maar het vraagt wel wat tijd van je lichaam om er helemaal van te kunnen genieten.
Persoonlijk voel ik iedere ribbel bewegen inwendig. Ik geniet van het ronddraaiende gevoel en vooral telkens wanneer de dildo net op het einde komt en er dan terug in draait. Wauw!

Conclusie

De Crystal Delight Twist Dildo is een gesofisticeerde dildo. Het is echt een next level speeltje, naar mijn gevoel. Het ziet er uiteraard prachtig uit en dat prachtige uiterlijk trekt zich door in een bijzondere ervaring.

Als je op zoek bent naar een quick fix, dan denk ik niet dat deze Twist Dildo is wat je zoekt. Zoek je iets voor extra lange sessies en nieuwe ervaringen? Dan kan ik deze toy echt wel aanraden! En toch nog eens zeggen: wat een ongelooflijk mooie dildo is dit seg!

Je koopt de Chrystal Delight Faceted Implosion Twist Dildo bij Loveware voor €134.

2 thoughts on “Sextoy Review: Crystal Delight Faceted Implosion Twist Dildo

  1. Als fan van glas wou ik deze al vanaf het moment dat ze hem aankondigde op haar site. Jammer genoeg is deze versie smaller dan de originele twist, waardoor ik toch de ‘oude’ versie heb gekocht..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *