Sextoy Review: Bunt Wand

Bij Loveware komen er in januari en februari wekelijks nieuwigheden online. Rebecca, de bazin, heeft zich hiervoor laten inspireren op blogs van tesstesst en door merken die we kennen en vertrouwen. Omdat ik het super vind dat er zoveel nieuwigheden in het assortiment komen, heb ik beloofd om wekelijks een review online te plaatsen over het nieuwe product. Deze week: de Bunt Wand vibrator. 

Tess van Tesstesst schreef in 2023 een geweldige review over de Bunt Double Vibrator en nam deze ook mee op in haar beste toys van 2023. De Bunt Wand kwam niet in dat lijstje terecht, maar je moet ergens een keuze maken natuurlijk. Rebecca besliste wel dat het leuk zou zijn als ik hem zou testen, dus deed ik dat! 😉

Details

De verpakking is leuk, speels en kleurrijk. Het doet de super kleurrijke Bunt Wand in elk geval eer aan! Alles is eenvoudig, maar netjes: een kartonnen doosje met alle informatie erop die je nodig hebt. Binnenin vind je een kartonnen inlay met de Wand erin, een magnetische laadkabel en een beknopte handleiding. 

Opladen is super simpel met het magnetische laadkabeltje. 
Reinigen is ook makkelijk met wat water en toycleaner. De Bunt Wand is waterdicht en mag dus gewoon onder de kraan. Meer info over het reinigen van je speeltje, vind je trouwens hier.

Ook qua knopjes kan ik kort zijn: er is er maar eentje. Als je er langer op drukt zet je de Wand aan of uit, als je er kort op drukt, zap je tussen de 10 standjes. Dat zijn 3 rechtlijnige vibraties (bzzzz) en 7 patroontjes (bz-bzz-bz). 

Ik ben geen fan van speeltjes met maar 1 knopje. Voornamelijk omdat ik graag wil kunnen terugzappen in vibratiesnelheid eens ik klaar kom. Dus dat is wel een klein minpuntje voor mij.

De Test

Toen ik de Bunt Wand de eerste keer aanzette, twijfelde ik of ik het wel een leuke toy zou vinden. Ik ben geen fan van te krachtige scherpe vibraties en dat leek deze Wand wel te hebben. 
Tot ik het speeltje effectief probeerde tegen mijn clitoris. 

Jep, de vibraties zijn aan de scherpe kant en ze zijn krachtig. Maar ze hebben ook een diepte die ik in eerste instantie niet meteen gevoeld had in mijn hand. Bovendien gaat deze Wand verrassend hard, voor zo’n klein speeltje. 

Wat ik er nog super leuk aan vind, is dat het kopje niet te buigbaar is. Dat is bij veel andere wands wel het geval en ik ben iemand die graag druk zet op mijn speeltje. Dat kan bij deze Bunt Wand dus perfect. 

Conclusie

Ik ga het kort houden en gewoon meteen mijn conclusie schrijven: dit is echt een hele fijne wandvibrator. 
De vibraties gaan diep en krachtig, het speeltje is klein, makkelijk op te laden en te reinigen en de kop is niet te flexibel. 

Met veel enthousiasme kan ik deze Bunt Wand dus absoluut aanraden als je graag een Wand-vibrator wil proberen, maar niet te enthousiast bent over de grotere exemplaren. Voor de duidelijkheid: er is wel degelijk nog een behoorlijk verschil tussen deze en bijvoorbeeld de Le Wand, maar over het algemeen doet deze Bunt Wand prijs-kwaliteit echt wat ie moet doen! 

Je koopt de Bunt Wand voor €69,90 bij Loveware

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *