Sextoy Review: Big Tit Hentai Tsundere Girl Mecha Shiko 2600

Een tijdje geleden kreeg ik een mailtje van Motsutoys. Of ik nog eens iets voor hen wilde testen. Ofja, wilde laten testen, want ik heb uiteraard zelf niet de nodige lichaamsdelen, om toys voor een penis te kunnen testen.  
Ze stuurden me 3 verschillende dingen. Deze Big Tit Hentai Tsundere Girl Mecha Shiko 2600, een kleinere onahole en een verwarmer voor je sleeves en onaholes.  
Ik stuurde alles door naar B., die nog eens aan het testen geslagen is.  

Voor ik alles op de post deed, heb ik de producten ook even uit de verpakking gehaald en van dichtbij bekeken. Dat is bij de producten van Motsutoys altijd een hele ervaring. Ik vind mezelf heel vooruitstrevend op vlak van sextoys, maar hier ben ik toch altijd verrast. De verpakkingen zijn heel erg Japans, de inhoud heel erg expliciet. Het is echt een bijzondere ervaring voor mij. Waar toys voor iemand met een vagina vaak minder en minder expliciet worden gemaakt, is dat hier het omgekeerde. Het is zó ongelooflijk realistisch! Het materiaal voelt ook best aangenaam en de binnenkant lijkt echt bijzonder goed gemaakt. Ik ben dus echt benieuwd wat B. ervan gaat vinden.  
Ik laat het woord aan hem! 

Ik kreeg nog eens een pakje van Miss Poppie toegestuurd. Toegegeven, ik kreeg al eerder speeltjes van Motsutoys via Miss Poppie, maar buiten de Kyo Piston, heb ik de kans nog niet gehad hier een review over te schrijven. Maar: de onaholes bevielen me wel steeds. Ze zijn zo eens echt iets anders. Ik was dus ook aangenaam verrast om hier weer een nieuwe lading van te mogen ontvangen. Pun not intended 😉 

Details 

Deze toys komen steeds in hele opvallende verpakkingen met Manga tekeningen erop. Als dat je ding is, kan je de doos dus echt gebruiken ter inspiratie. De Big Tit Hentai Tsundere Girl Mecha Shiko 2600 (ik noem haar vanaf nu voor de gemakkelijkheid Shiko) heeft grote ogen en paars-achtig haar.  

Als ik de verpakking open maak, zit in de kartonnen doos gewoon onze Shiko in een plastieken zakje. Niet te veel bijzonders, gewoon rechttoe rechtaan: begin er maar aan.  

Shiko is best van een stevig formaat. Ze weegt 2,6 kg, is 38cm lang en 16cm breed en dat is toch wel echt niet niets. Kan lastig zijn om vast te houden, maar heeft dan wel weer voordelen als je haar ergens wil neerleggen en zo wil penetreren. 

Volgens de website is Shiko “de handheld seks doll” die je echt wil, maar je hebt echt beide handen nodig om er mee aan de slag te gaan. Neerleggen is een veel betere optie. Hierdoor voelt ze voor mij niet echt handheld… 

De Test van de Big Tit Hentai Tsundere Girl Mecha Shiko 2600

De kwaliteit van de toy is echt wel zeer goed. De buitenkant voelt zacht en is kneedbaar. De borsten zijn buiten proportioneel groot voor het lichaam, maar dit past wel bij het concept “Big Tit Hentai” anime personage dat de toy moet voorstellen. 

Er zijn twee openingen: vaginaal en anaal die elk hun eigen karakteristieken hebben. Ze voelen helemaal anders aan en zijn duidelijk geïnspireerd op the real deal.  
Zo is de anale opening strakker dan de vaginale. Beide zijn voorzien van allerlei soorten noppen en ribbels die voor stimulatie zorgen, afhankelijk van hoe diep en onder welke hoek je de toy gebruikt. Voldoende en goed glijmiddel gebruiken is uiteraard ten zeerste aan te raden!  

Het gevoel bij beide openingen is veel realistische dan bij, bijvoorbeeld, een Tenga eitje. 
Het globale gevoel bij deze toy is zeer premium en robuust.  

Omdat de Shiko zo groot is, kan het reinigen wel een uitdaging lijken, maar met een onahole shower en droog/desinfectiestick is dit eigenlijk zeer makkelijk te doen. 

Conclusie 

Is de Shiko een aanrader?  
Jawel, ik vind dat je voor de prijs een stevige, kwalitatieve en robuuste toy krijgt waar je veel plezier van kan hebben! 

Je koopt Shiko, Big Tit Hentai Tsundere Girl Mecha Shiko 2600, voor €119,95 bij Motsutoys.
Er loopt nu ook een leuke actie! Als je aankoopt via de link hierboven, komt er een pop-up waar je je mailadres kan invullen. Je ontvangt dan een code in je mail en met die code krijg je een extra toy bij je aankoop, de Mil Max, ter waarde van €14,95!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *