Sextoy Review: Kyo Piston van Motsutoys

Omdat ik nu ook reviews voor de penis plaats, kreeg ik een tijdje geleden een mailtje van de mensen achter Motsutoys. Ik kende hen al eventjes, want Jay van Tesstesst test ook regelmatig speeltjes voor hen. Ze zijn best bijzonder, vind ik: meer realistisch en vaak met een best speciale look and feel!
Ik kreeg van hen drie speeltjes toegestuurd, waaronder deze KYO Piston.

B. was meteen heel enthousiast om hem te testen. Dit is zo’n moment waarop ik wou dat ik zelf een penis had. 😀

Ik kreeg een grote doos thuis van Miss Poppie met daarin 3 speeltjes en wat extra’s. Twee van de speeltjes hadden een nogal uitdagende Manga verpakking. Redelijk direct en schreeuwerig. De KYO Piston stak daar echt tegen af, met de eerder stijlvolle en basis verpakking. 

De doos gaf het al wat weg: dit is echt geen kleine toy. Ik twijfelde in het begin een beetje of een toy met deze grootte en dit gewicht wel handig zou zijn om mee te masturberen.
Ik kreeg er een waterbasis glijmiddel van KYO zelf bij en ook nog een extra sleeve die je in de Piston kan stoppen voor een ander gevoel.

Details

Zoals gezegd, zit de KYO Piston in een relatief grote doos. Dat is ook nodig, want het is echt een grote masturbator. Alles is goed verpakt en de doos is best subtiel, met dat zwart.
Er zit een oplader in de doos en ook een degelijke handleiding. Beide heb je nodig!

Knopjes

4 stuks: aan/uit, warmte aan/uit en twee +- knopjes waarvan eentje voor de intensiteit van de vibratie en eentje voor de verschillende patronen (6 verschillende).

Bouw en vormfactor

De KYO Piston is echt een knap staaltje technologie. In de grote plastic behuizing zit er een sleeve die je kan verwisselen. Via een ingenieus systeem wordt die vastgehouden en bewogen door een vrij krachtig motortje. Met een klik sluit je het omhulsel en de sleeve blijft steeds goed zitten. 

Ook zeer leuk is de ingebouwde oplaadbare batterij die ongeveer 3u mee gaat (heb ik niet zelf getest) en snel terug op te laden valt.

Je kan de Piston ook voorverwarmen. Dit duurt ongeveer 10 minuutjes en is echt wel een aanrader om op voorhand te doen!

Onderhoud

Door het handige systeem van verwisselbare sleeves is de KYO Piston heel makkelijk te onderhouden. Je kan de sleeve er gewoon uithalen en makkelijk reinigen met water onder de kraan. Om te drogen, stop je de sleeve gewoon terug in de Piston.

Kyo Glijmiddel

Ik kreeg dus ook het glijmiddel van Kyo zelf erbij en ben hier echt heel tevreden van. Het is een waterbasis glijmiddel met een redelijk dikke textuur, waardoor het goed blijft liggen waar je het aanbrengt. Ik gebruik dit glijmiddel echt heel graag, en niet enkel met de Piston. Het is intussen één van mijn favorieten geworden wanneer ik speeltjes gebruik.

De Test

Ik twijfelde dus wat over deze toy, omdat de Piston zo groot is. Hij is niet echt makkelijk vast te houden in één hand en ik heb nochtans geen kleine handen. Het is dus even wennen om te zoeken naar een ideale houding en voor mij was dit liggend. Rechtstaand zou eventueel ook gaan, maar de Piston moet dan wel ergens door tegengehouden worden als je een volledig handenvrije ervaring wil.

Eenmaal je je draai gevonden hebt kan je wel echt genieten. De piston zorgt niet voor een snel orgasme, maar eerder voor een lange en uitgebreide ervaring.

Volgens de fabrikant zou je een volautomatische blowjob moeten krijgen. In werkelijkheid is het toch net iets minder. De Piston beweegt op en neer met verschillende snelheid en patronen en, het moet gezegd worden, dat doe ie zeer goed! Wel mis ik een knijpend gevoel, door de grote plastic behuizing kan je hier natuurlijk ook niet zelf voor zorgen… Het is daarom ook zeker een goed idee de verschillende sleeves te testen zodat je diegene vindt die best bij je past.

Voor mij was er best een groot verschil tussen de sleeve die standaard bij de Piston wordt geleverd en de “Oral” sleeve die ik er nog extra bij kreeg. De Oral sleeve is, naar mijn mening, echt opvallend beter dan de standaard bijgeleverde “Vagina” sleeve. De vorm is wat steviger en de stimulatie dus ook. En daar hou ik dus wel van.

Verder stoorde het mij wel dat de Piston echt redelijk luid is. Dit komt natuurlijk door de krachtige motor en grootte van de toy, maar verwacht niet dat je stiekem kan genieten met deze masturbator.

Conclusie

De KYO Piston is groot en krachtig. Maar ook wat onhandig vast te houden en luid.
Hij levert krachtige bewegingen, maar mist knijpende sensaties. De oplaadbare batterij en gemak van onderhoud zijn zeker pluspunten.

Alles bij elkaar kan ik deze masturbator/seksmachine zeker aanraden. Het is even zoeken naar de beste houding, maar eenmaal je die gevonden hebt kan je gaan voor een handsfree ervaring die ik nog met geen enkele andere toy heb meegemaakt.

Je koopt de Kyo Piston voor €149,95 bij Motsutoys. Momenteel is de Piston in korting en heb je hem dus voor €129,90! Kan je jezelf ineens een andere sleeve bijkopen. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *