Sekstoy Review: Mimi Soft van Je Joue

Als er 1 merk is waar ik al lang naar uit keek om eens iets van te testen, dan is het wel Je Joue. Waarom? Omdat het er super degelijke speeltjes uit zien en de vibratie echt ongelooflijk goed aanvoelt in je hand alleen al. Ik was dus erg blij toen ik een doos met enkele van hun speeltjes toegestuurd kreeg! Vooral deze Mimi Soft, daar was ik echt al een hele tijd op aan het azen! En ik kan je nu al zeggen dat mijn geduld zeker beloond werd! 😁

Ik testte eerder trouwens al de Je Joue Rabbit Bullet, waar ik ook heel erg blij mee was (en nog steeds ben!).

De verpakkingen van Je Joue zijn mooi, met subtiele maar toch kleurrijke bloemen. Zo goed als alles is gemaakt van karton.
Wat een mooi doosje!

De verpakking

Alle Je Joue speeltjes komen in een prachtige verpakking. Afhankelijk van de kleur van de toy en van het model zijn de kleuren en de vormgeving ietsje anders. Ik kreeg een Lila paarse Mimi Soft, maar ze hebben hem ook in het fushia, het zwart en in het donkerder paars.

Deze Mimi Soft zit in een kleine, bijna vierkante doos. Op het doosje zelf zie je het speeltje niet. Maar er zit wel een papieren omhulseltje rond waarop je het wel kan zien. 

Als je het doosje open doet, zie je de Mimi Soft op een zwarte ondergrond. In het zwarte “doosje” ernaast vind je de oplaadkabel en een handleiding. Echt heel erg stijlvol allemaal!

Is verpakking echt belangrijk? Nee, natuurlijk niet. Het gaat uiteindelijk vooral om het speeltje zelf. Maar aan de andere kant is het uitpakken en het luxe gevoel dat je hierdoor krijgt toch ook al wel een ervaring op zich. Het draagt voor mij echt bij aan de kwaliteit. 

Opladen

Deze Je Joue Mimi Soft laadt magnetisch op. Het kabeltje klikt langs de ene kant vast op de metalen knopjes van het speeltje en aan de andere kant is er een USB-stekkertje. Als het speeltje laadt, knippert het hartje vooraan op de Mimi. 

Proper maken

De Je Joue Mimi Soft is volledig waterdicht en daardoor heel makkelijk om proper te maken. De vorm is ook zo eenvoudig, geen rare hoekjes of kantjes, dus gewoon onder de kraan met wat milde zeep en helemaal klaar! Ik spray mijn speeltjes ook altijd graag nog eens in met toy cleaner, zodat ze altijd super proper en helemaal bacteriën vrij zijn. 

Knopjes van de Mimi Soft

De Mimi Soft heeft 3 knopjes, precies zoals ik het graag heb. Je hebt een + en een – knop en dan ook nog een knopje voor de verschillende vibratie-patronen. Met de + knop zet je het speeltje aan. De Mimi Soft begint op een hele trage en lome vibratie-snelheid, gewoon rechtlijnig. Met + en – zet je het speeltje harder en zachter. Met de middenste knop kan je dan weer door de verschillende vibratie-patronen zappen. Heel erg makkelijk en over het algemeen ook erg duidelijk. 

Omdat de Mimi Soft geen echt uitgesproken juiste kant van gebruik heeft (je kan het speeltje echt op heel veel verschillende manieren vast houden en gebruiken), is het soms ook wel wat zoeken welk knopje je nu precies aanraakt. Ja, de + en – staan er relatief duidelijk in gegraveerd, maar dan nog mis ik al wel eens. Niet heel zeker hoe ze dat kunnen verbeteren, dus het is ook gewoon iets waar ik uiteindelijk wel aan zal wennen. 

De test

Poging 1

Met sommige speeltjes weet je het meteen: dit is een speeltje voor mij. Waar ik met de Je Joue Rabbit misschien nog een beetje twijfelde op voorhand en pas overtuigd werd toen ik de heerlijke vibraties voelde, heeft de Mimi Soft me altijd al enorm aangetrokken. 

De vorm is zo bescheiden. Het speeltje licht perfect in je hand, of je het nu graag gepunteerd op je clitoris wil gebruiken of liever helemaal plat, als massagetool, … Het is echt gemaakt met enorm veel mogelijkheden. 

Al van bij het eerste gebruik was ik helemaal weg van deze toy. Ik begin graag met hele trage en diepe vibraties, om mijn lichaam heel rustig te laten opwarmen. En de vibratie van de Mimi Soft is echt heel erg heerlijk diep. Je voelt hem door je hele lichaam trekken. Door het zachte en indrukbare topje van het speeltje, kan je ook gerust wat druk zetten. Het speeltje beweegt dan een klein beetje mee naar de vorm van je lichaam. Het is ook echt heel erg aangenaam om de Mimi Soft over je lippen te laten glijden als voorspel en dan langzaam meer en meer naar de clitoris toe te werken. 

En eens je er klaar voor bent kan je de toy ook heel makkelijk harder laten vibreren. Ook de hardere vibraties zijn heel goed en diep.
Enig nadeel is naar mijn gevoel dat het hele speeltje nogal hard meetrilt dan. Het is uiteindelijk ook maar een heel klein speeltje, dus het kan ook moeilijk anders. 

Poging 2

Ook de volgende keren bleef ik heel erg genieten van deze zalige toy. Het is een speeltje dat zonder veel problemen mijn favorieten-lijstje is binnen gedrongen. Want wauw, wat zijn die vibraties zalig!

Daarnaast is dit ook gewoon een toy die door heel veel verschillende lichamen gebruikt kan worden. Inderdaad voor eenvoudige lichaamsmassages, maar ook bijvoorbeeld voor iemand met een penis. Een vibrator onder de balzak houden of tegen het perineum drukken kan heerlijk zijn. 
Ook samen met mijn partner gebruik ik de Mimi Soft dus heel graag. 

Als ik iets moet noemen wat ik echt minder handig vind aan de Mimi Soft (knopjes en vibratie die doorheen het speeltje gaat zijn redelijk onbelangrijk voor mij :)), dan is het dat het speeltje soms wat moeilijker vast te houden is in verschillende posities als ik het met mijn partner wil gebruiken. Een handvatje ofzo was makkelijker geweest. Maar dan mist de toy natuurlijk ineens ook weer alle andere voordelen: klein zijn, goed in de hand liggen, bescheiden, … Ik doe weer moeilijk, ik weet het. 😀

Conclusie

De Mimi Soft is meteen 1 van mijn favoriete speeltjes geworden. De vibraties zijn diep en heel uiteenlopend van erg zacht tot best wel krachtig. Het speeltje ligt makkelijk in de hand en is eenvoudig om te bedienen. Het is zacht en makkelijk meeneembaar. Echt een top speeltje! 

Je koopt de Mimi Soft voor ongeveer €70 bij Bol.

6 thoughts on “Sekstoy Review: Mimi Soft van Je Joue

  1. Voor zo’n kwalitatieve toy is de prijs eerder normaal, vind ik. Vind het echt z’n geld meer dan waard.
   In België heb je sowieso 2 jaar garantie op alle elektronische toestellen. Niet zeker hoe de wetgeving daarrond is in Nederland 🙂

 1. Hello. is this jejoue mimi silent or loud? How loud or how silent?
  Is Rianne S heart vibe more silent than this one, or is it louder?

  Thank you

  1. Well, it’s kinda difficult to explain loudness in writing 🙂 I don’t feel like the Mimi is a loud toy, but if sound bothers you, it might be loud for you. The Rianne S Heart Vibe is definitely more quite, but the vibrations are also totally different. It depends on what you wanna go for: good vibrations or a silent toy.

  1. Het vraagt wat oefening, eens je het doorhebt, valt het eigenlijk best mee. Persoonlijk vind ik de knopjes van de andere toys van Je Joue wel wat makkelijker, maar het blijven niet de beste knopjes ooit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *