Sextoy Review: Je Joue Rabbit Bullet. Ik ben fan!

Van Rebecca van Loveware kreeg ik deze leuke Rabbit Bullet van Je Joue! 

Je Joue is een merk dat me heel erg aanspreekt. Ze maken leuke, unieke en eerlijke ontwerpen. Gemaakt om verschillende delen van het lichaam te stimuleren. In mooie en kwalitatieve materialen. 

Het doosje van de Je Joue Rabbit Bullet Vibrator.
Heel mooie verpakking!

De verpakking

De doosjes van Je Joue zijn heel erg mooi! En ook wel wat anders dan de meeste andere doosjes. Geen witte verpakkingen met levensgrote toy erop. Geen doorschijnende venstertjes. Gewoon een mooie blauw-groene doos met decreet Je Joue erop. Errond zit wel nog een klein stukje wit karton, zodat je toch kan zien welk speeltje je koopt en wat meer uitleg krijgt. 

Als je het doosje open doet, vind je binnenin meteen de Rabbit Bullet. Onder het tussenstukje zit het kabeltje, een boekje met alle modellen van Je Joue en een beknopte handleiding in meerdere talen. Heel bescheiden en mooi afgewerkt allemaal. 

Opladen

De Je Joue Rabbit Bullet heeft een hele gewone USB-kabel. Met een doodgewoon en standaar USB-verbindingsstukje. In het begin vond ik het een beetje vreemd, maar ondertussen vind ik het eigenlijk wel handig 😀 Beneden aan de Bullet kan je het kleine silicone lipje opentrekken en daar gewoon het kabeltje insteken.
Omdat het een relatief klein speeltje is, is het ook snel opgeladen. 

Knopjes

Ja, van de knopjes word ik dus meteen heel erg blij! Er zijn namelijk 3 knopjes! Exact zoals het zou moeten! En je ziet: een speeltje hoeft niet erg groot te zijn om er toch 3 knopjes op te kunnen zetten.  

Je hebt een + knop, een – knop en een knop om van standje te veranderen. Met de + knop zet je de Rabbit Bullet aan. De eerste vibratiestand is een gewone rechtlijnige bzzzzzz. Als je nog meer + duwt, dan zet je deze stand steeds harder. Met – zet je dezelfde stand zachter. De middenste knop is dan weer om van standje te veranderen. Er zijn in totaal 7 verschillende vibratie-patronen met telkens 5 verschillende snelheden. Behoorlijk veel keuze dus.
Door ietsje langer op de – knop te duwen, zet je de Rabbit Bullet weer uit. 

Proper maken

De Je Joue Rabbit Bullet is gemaakt van hele zachte en degelijke silicone. Het speeltje voelt echt super aan. Ik twijfelde in het begin een beetje, door het oplaadstukje, of de Rabbit Bullet wel echt 100% waterdicht zou zijn. Maar dat blijkt toch echt wel het geval. Maar let wel telkens goed op dat je de onderkant telkens goed afsluit. 

Doordat de Rabbit Bullet waterdicht is, kan je het speeltje heel makkelijk reinigen. Gewoon afspoelen onder de kraan, eventueel met een hele milde zeep, en je speeltje is weer helemaal proper. Uiteraard raad ik in alle gevallen een toycleaner aan. Het zorgt ervoor dat je toy gedesinfecteerd wordt. Toch wel aangenaam bij dingen die je in en op zo’n intieme delen gaat gebruiken. 

Meer weten over het reinigen van je speeltjes? Lees dan zeker even mijn artikel hierover!

De test van de Je Joue Rabbit Bullet

Wie mij al even volgt, weet dat ik meestal zeg dat een speeltje zelden van de eerste keer “raak” is.  Meestal heb ik meerdere keren nodig voor ik een speeltje echt kan waarderen en kan vinden hoe dat speeltje werkt voor mij. 

Dat was dus anders met deze Rabbit Bullet! De vibraties zijn zo ongelooflijk zalig diep en toch ook zo zacht. Daardoor kan je heel goed teasen en strelen met deze Bullet. 

De oortjes van het speeltje bewegen met een heerlijke diepe vibratie. Je kan die oortjes gebruiken op alle mogelijke plaatsen op je lichaam. En dat van je partner. Ze zijn zacht en heel flexibel, waardoor je ze kan gebruiken om je tepels te stimuleren, maar ook de binnenkant van je dijen, je binnenste en buitenste lippen, je clitoris, de penis, de balzak, … Er zijn ontelbaar veel mogelijkheden. 

Bij de eerste test was al meteen duidelijk dat deze Rabbit Bullet iets voor mij is. Vooral omdat het speeltje zo zacht kan. Heel vaak is de eerste stand gewoon al te hard, te direct, te snijdend. Met deze Rabbit Bullet kan je heel dus heel zacht alle delen van de vulva stimuleren. Daardoor kan je langzaam opbouwen tot je er helemaal klaar voor bent en dan richting de clitoris gaan. En dan telkens een klein beetje harder. 

Normaal ben ik meer te vinden voor speeltjes die mijn hele vulva stimuleren. Van het topje van mijn clitoris tot en met de ingang van mij vagina. Maar met deze Rabbit Bullet kon ik alles perfect opbouwen en had ik geen moeite om tot een hoogtepunt te komen. 

Beginners of gevorderden?

Naar mijn bescheiden mening, is deze Rabbit Bullet ideaal als je op zoek ben naar een eerste speeltje. Door de diepe vibratie die heel zacht en best wel heel erg stevig kan, kan je prima op zoek naar wat je precies leuk vindt. De Rabbit Bullet is ook vrij klein, waardoor je het speeltje perfect kan gebruiken met partner. Het konijntje past prima tussen twee lichamen bij verschillende posities. En je kan er dus ook de penis en balzak en tepels mee stimuleren. 

Het enige wat je er niet mee kan, is inwendig gebruiken. Persoonlijk vind ik dat iets minder belangrijk. Eens je weet wat je leuk vindt, kan je daar gerust nog een nieuw speeltje voor kopen 😉

Ook voor gevorderden kan de Rabbit Bullet wel bijdragen. Doordat de vibraties zo diep zijn, is het echt een heerlijke vibrator en massagedingetje, waar je elkaar heel goed mee kan plagen en ongelooflijk gek mee kunt maken. 

Conculsie

Ik raad deze Rabbit Bullet absoluut aan. Het is een heel fijne toy die je op veel verschillende manieren kunt gebruiken. Klein, makkelijk om mee te nemen en proper te maken, handig om samen te gebruiken en nog zóveel meer! Ik ben fan! 

Je koopt de Rabbit Bullet voor €59,90 bij Loveware!
Op bol.com vind je hem ook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *