Sextoy Review: Satisfyer Multifun 1.

Een paar maand geleden waren mijn vriend en ik bij Eupohoria in Heerenveen om hun 3-jarig bestaan te vieren! Het was een geweldig weekend en ik kreeg heel veel dingen van Mark (de eigenaar) om te reviewen! Wat een gelukzak ben ik toch. 😀 
Deze Satisfyer Multifun 1 zat er ook bij.

Ik ben geen grote Satisfyer-fan. Het idee dat originele modellen van andere merken goedkoper namaken ok is, dat snap ik niet… Hoe kan je dat nu als bedrijfsfilosofie hebben? Zo ook met deze Satisfyer Multifun 1. Het is een model dat je momenteel echt overal ziet terug komen bij andere merken: iedereen beweert weer iets origineels uitgevonden te hebben.
Desondanks ben ik stiekem toch ook wel een klein beetje benieuwd. 😀

Verpakking

De verpakkingen van de Satisfyer speeltjes zijn altijd nogal basic. Naast besparen op designers die originele modellen moeten maken, besparen ze daar duidelijk ook op hun verpakkingen. Op zich geen probleem, maar ik zou het fijn vinden mochten ze wat minder plastiek gebruiken. 

De Satisfyer Multifun komt dus in een klein vierkantig doosje. Binnenin vind je doorzichtig plastiek met daarin de Multifun 1. Er is ook een klein boekje bij met wat uitleg en een oplaadkabel. 

Op de buitenkant van het doosje vind je 14 verschillende manieren waarop je deze Partner met je partner kunt gebruiken. Wat ik erg jammer vind is dat het zo man-vrouw gericht is. Ze hadden prima kunnen afwisselen met gemengde koppels, dan werd het speeltje meteen voor iedereen wat meer toegankelijk. 

Opladen

De oplaadkabel die erbij komt, is een magnetische USB kabel. Heel eenvoudig systeem: je klikt de kabel gewoon op de 2 metalen puntjes op het speeltje en voila: het laadt op! 

Het is wel de eerste keer dat ik de magnetische polen opmerk van zo’n laad-systeem. Als je het er niet juist opklikt, dan krijg je het 2e bolletje niet geconnecteerd. Eenvoudig systeem dus, maar dat probleempje viel me toch een beetje op.

Proper maken

De Satisfyer Multifun is gemaakt van siliconen. En het voelt en ruikt ook echt aan als gewoon goed materiaal. Proper maken is dus eenvoudig, aangezien de toy ook helemaal waterdicht is. Gewoon onder de kraan, milde zeep erop, laten drogen en dan eventueel nog eens insprayen met een toy cleaner. Alweer heel erg eenvoudig. Meer over het reinigen van je speeltjes lees je hier.

Knopjes

De knopjes zijn dan weer een stapje ingewikkelder…
De knop met 1 bolletje erop is voor het onderste, dikkere stuk. De knop met de 2 bolletjes is voor de voorste armpjes van het speeltje.
Je moet een paar seconden duwen om het motortje te starten per deel. Je kan er dus voor kiezen om maar 1 van de 2 delen te laten vibreren, of beide samen. 

Als je kort duwt, zap je door de verschillende standjes. Dat zijn voor beide motortjes eerst 3 rechtlijnige steady vibraties en dan 7 patronen. 

Om het speeltje weer af te zetten duw je gewoon iets lange op de respectievelijke knop. Op iedere knop apart dus, als je beide vibrators hebt aanstaan. 

Hoe werkt de Satisfyer partner? 

Dit speeltje heeft dus 2 kanten met 2 motoren die je apart van elkaar kunt aan- en uitzetten.
Het onderste stukje, met de twee beentjes, kan je gebruiken om in te brengen of om rond de penis te buigen of nog zo veel meer.  

Meer dan 14 standjes zijn er dus. Je zou zeggen dat er op z’n minst 1 is dat wel leuk werkt. Luna van Climaximaal heeft gedaan wat ik eerst dacht te doen: ze heeft letterlijk alle 14 verschillende mogelijkheden van de Multifun 2 (de roze variant, maar verder is er weinig verschil) getest. Haar leuke review lees je hier.

Wat vind ik van de Satisfyer Multifun? 

Ik vind de vibraties zelf echt heel erg licht. Het raakt me niet, tot diep binnenin, het blijft wat oppervlakkig langs buiten trillen.
Mijn lief zei zelfs meteen: “amaai, zo hoog, dat geluid” en hij is daar anders echt totaal niet mee bezig.

Dat gezegd zijnde is het wel heel leuk (en vooral grappig) om de verschillende dingen die je ermee kan doen, uit te proberen.
Je kan hem gebruiken bij jezelf alleen. Dat lukte voor mij moeilijk. Ik hou er namelijk van om iets volledig op mijn vulva te kunnen leggen en alles tegelijk te stimuleren. Dat lukt gewoon niet met deze Multifun. En dat is jammer.

14 verschillende manieren?

Ik heb echt alle verschillende manieren geprobeerd van de 14 mogelijkheden. De 2 armpjes tegen mijn clitoris werkt niet. Rond mijn clitoris? Heb je al eens gezien hoe dicht die armpjes bij elkaar zitten? Auw! Het dikke achterste stuk op mijn clitoris? Doet me niets. Inwendig? Sorry, maar ik voel er amper iets van, laat staan dat het mijn G-spot zou raken… Er is er gewoon niet één manier bij waar ik echt enthousiast van word. Dat komt vermoedelijk ook door de nogal zwakke vibratie, het werkt gewoon echt niet. 

Daarnaast kan je deze Satisfyer Multifun 1 dus ook gebruiken als een soort penisring. Hij spant wel redelijk goed af, dus dat is op zich wel goed. Maar het speeltje lijkt toch eerder om de vrouw ook wat genot te geven? En daarvoor is de trilling dan weer écht niet goed genoeg.

En dan zit je ook nog met het probleem dat de knoppen niet echt fantastisch snel werken: als je het gebruikt als penisring en je partner komt ermee klaar, dan wordt de stimulans op den duur écht wel te intens. Je krijgt de Multifun gewoon niet in snel tempo rond de penis uit en ook niet afgezet. Echt niet handig dus.

Maar! Het geeft wel een extra, het doet wel iets.
Krijg ik er een orgasme van? Nee, dat gaat echt niet gebeuren. Maar het is wel eens iets anders. 

Is de Satisfyer partner wel zo leuk met je partner? 

Het kan dus wel. Het is absoluut niets voor mij zonder partner, al die verschillende standjes gaan compleet aan mij voorbij, niets voelt echt goed, alles is veel te licht.
Maar met partner is het nog wel leuk, het is wel lachen. Vooral ook omdat het geen makkelijk speeltje is om bijvoorbeeld rond de penis te krijgen en al helemaal niet om het er weer af te krijgen! Maar het gevoel zit voor beide wel goed. We amuseren ons ermee. 

Of dat is waar je naar op zoek bent, in het heetst van de strijd? Vermoedelijk niet. Dan wil je gewoon een speeltje dat echt heel erg goed werkt en waar je beiden iets aan hebt.
Nood aan wat meer humor in de slaapkamer? Welja, dan kan deze Multifun je misschien wel helpen.

Conclusie

Dit is geen speeltje dat ik zelf nog ga gebruiken. Er zijn gewoon te veel andere, leukere speeltjes. Speeltjes die beter trillen, die makkelijker zijn in gebruik, … Maar als we nood hebben aan nog eens wat klungelen en lachen? Mja, dan haal ik deze Multifun misschien nog wel eens uit de verpakking. 😀

Je kan de Multifun 1 kopen bij Bol voor €35,95. Een nog redelijk schappelijke prijs voor wat gelach in je slaapkamer. 😉

4 thoughts on “Sextoy Review: Satisfyer Multifun 1.

  1. Ik heb een satisfyer waar ik erg tevreden over ben, maar ben dan ook een beginnende newby in de wereld van seksspeeltjes. Ben toch wel benieuwd naar zoiets als dit en ben van plan zoiets aan te schaffen. Maar dan de vraag.. wat wil ik er aan kwijt en wat wil ik er voor terug.. lastig!

  2. Weet je wat me wél leuk lijkt aan dit speeltje? Het is niet zo’n ‘ouderwets’ gevormde vibrator of penisring. Dit maakt ook de drempel tot gebruik misschien wat lager in onze slaapkamer, zou hem graag willen proberen!

    1. Daar heb je helemaal gelijk in, het is eens iets helemaal anders. Ook het feit dat je het speeltje op zóveel verschillende manieren kan gebruiken, maakt het heel erg geschikt voor beginnende gebruikers. Én voor gevorderden eigenlijk ook wel 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *