Review: YESforLOV CBD Concentraat

YESforLOV is een merk naar mijn hart. Een Frans merk die zo goed als al hun ingrediënten in Europa haalt. Zelfs, jawel, de verpakkingen. Daarnaast is het ook een merk dat heel erg goed nadenkt over alle producten die ze maken. En dat merk je ook echt bij dit YESforLOV CBD Concentraat. 

Het lijkt eenvoudig: een product ontwikkelen dat je gewoon aan een ander product kunt toevoegen, maar dat is het uiteraard niet. Glijmiddelen en massageolies met CBD kom je tegenwoordig wel vaker tegen. Maar dan heb je een product staan waar altijd die CBD bij zit. En daar brengt dit CBD concentraat dus verandering in. Dit voeg je gewoon toe aan eender welk product dat jij graag gebruikt. Zelfs aan je nachtcrème, als je dat wil!

Details

De nieuwste, natuurlijke en biologische, reeks van YESforLOV is verpakt in gerecycleerde bruin-kartonnen doosjes. En dat hebben ze op een hele stijlvolle manier gedaan, wat je niet verwacht, van gerecycleerd karton. 🙂 Binnenin vind je de tube in het typische wit van het merk. Persoonlijk vind ik het heel erg klinisch, maar eigenlijk ook niet echt storend. Ik hou van kleurtjes, zeg maar. 🙂 

Het lijkt een kleine tube, maar je komt ook echt met een drupje of 2 a 3 toe per keer. En het dopje van de tube is een echte dispenser waar telkens maar mooi 1 druppeltje uit komt. Echt heel handig gemaakt.  

De Test

Ik heb al eerder een CBD-glijmiddel getest en was daar toen eigenlijk echt heel tevreden van. CBD is het deel van marihuana dat ervoor zorgt dat je ontspant. Je wordt er dus niet high van, maar het helpt je wel te ontspannen.
Daardoor is het ook op je hele lichaam bruikbaar: 

  • in een massageolie, het helpt je spieren ontspannen
  • in een nachtcrème om je gezicht te helpen ontspannen
  • in een glijmiddel om je vagina of anus te helpen ontspannen
  • eigenlijk in eender welk product dat bij jou voor ontspanning (kan) zorg(en)

Het voordeel aan dit YESforLOV CBD Concentraat is dat je dit kunt toevoegen aan eender wat je wil. Ik testte het natuurlijk vooral in combinatie met glijmiddelen.
Vaginaal span ik al wel eens te hard op. Dat kan fijn zijn, maar heel af en toe is het gewoon ook té. En dan helpt CBD dus echt wel. En het leuke aan dit concentraat is, dat ik het kan toevoegen aan de glijmiddelen die ik zelf het liefst gebruik.

Dus of je het nu wil gebruiken met partner(s) of zonder: dat kan perfect!
Ik ben echt enthousiast hierover. En vooral over de eenvoud waarmee je het gebruikt. Je voegt gewoon een paar drupjes toe. In mijn geval is dat meestal rechtstreeks op de penis of op de toy die ik gebruik, in combinatie met het glijmiddel. Door kort te wrijven mengt het perfect met het glijmiddel dat je gebruikt en hopla, je kunt beginnen! 

Voor mij helpt het echt om mijn lichaam te helpen nét dat beetje extra te ontspannen. Niet overdreven, maar het haalt zo net de edge weg, de kleine spanning die er soms blijft hangen.
Ook voor anaal gebruik zorgt het net voor dat tikje meer ontspanning. 

Jamaar, en wat dan met de penis?

Dit vroeg ik me in het begin echt af: ok, dit helpt ontspannen… maar een penis moet toch helemaal niet ontspannen?
Klopt! Maar gek genoeg heeft het daar, naar mijn ervaring, ook geen effect op. Het helpt je spieren ontspannen en doet eigenlijk niets aan het bloed dat toestroomt. Dat is ook voor de vulva/vagina zo: je wordt nog steeds echt opgewonden en krijgt een erectie. Het zorgt er gewoon voor dat je spieren en spanning wat relaxen. Geen zorgen dus voor slappen penissen ofzo! 😉

Conclusie

Ik vind dit YESforLOV CBD Concentraat echt een top uitvinding! Wat een idee om dat in zo’n concentraat te maken, dat je aan eender welk product kunt toevoegen!!

Voor mij is dit een echte toevoeging op mijn seksleven in het algemeen. Het helpt me echt om net dat tikje extra te kunnen ontspannen en het fijne is dat het mij daar dan ook even bewust van maakt. Jep, deze YESforLOV CBD Concentraat is niet meer weg te denken uit mijn slaapkamer! 

Je koopt de YESforLOV CBD Concentraat voor €34,90 bij Loveware

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *