Review: Stimul8 Cannabis Lube, een ontspannend effect!

Oh, ik kan je niet zeggen hoe lang ik er al naar uit keek om dit te testen! Een glijmiddel met CBD! Euphoria stuurde me een flesje Stimul8 Cannabis Lube en het was een van de beste dagen van mijn leven.

Nee, ok, dat is een beetje overdreven. Maar zo’n glijmiddel met CBD stond echt al wel even op mijn verlanglijstje. Al moet ik ook toegeven dat ik een beetje bang was om het te gebruiken. Ik ben namelijk eerder een drinker dan een roker. En het effect van cannabis, daar ben ik jaren lang voor bang gemaakt, braaf als ik ben. 😉 Ik had al een hele tijd een staaltje liggen ook, maar had me er nog niet aan gewaagd om het uit te testen.

Nu dus wel. En ik kan al verklappen: ik ben fan!

De verpakking

De flesjes van Simul8 zijn heel handig in gebruik. Ik ben meestal niet zo voor flesjes met een dopje, want ik breng graag glijmiddel aan met 1 hand (in het andere heb je vaak iets anders, zoals een speeltje ofzo). Maar bij dit flesje stoort het me niet zo. 

Onder het dopje vind je een pomp-systeempje. En dat pompje werkt echt bijzonder goed! Ik kan intussen zeggen dat ik wel wat ervaring heb met pompjes van flesjes glijmiddel en het is niet zo gemakkelijk. Soms komt er te veel uit, maar eigenlijk vaak vooral te weinig. Waardoor ik al snel 5, 6 keer moet drukken voor ik voldoende glijmiddel heb. Dat is met dit flesje echt verleden tijd. De hoeveelheid die er uit komt, is precies goed! Voor mij dan toch 🙂

Verder is het flesje heel duidelijk en staat alle uitleg er op. Er staat niet specifiek op vermeld dat het ook met speeltjes gebruikt mag worden en op de site van Euphoria staat van wel. Dus dat weet ik niet zeker en ik doe het dus veiligheidshalve ook maar niet. 

De Test

Allereerst nog wat extra info: de Stimul8 Cannabis Lube is een hybride glijmiddel. Dat wil zeggen dat het een glijmiddel is dat voornamelijk bestaat uit waterbasis en dat daar een hoeveelheid silicone aan toegevoegd is. Over het algemeen zorgt dat ervoor dat het glijmiddel langer blijft glijden dan gewoon waterbasis glijmiddel. Maar ook dat het sneller en makkelijker wegwast dan gewoon silicone glijmiddel. Meer over glijmiddelen lees je hier.

En dan kan ik je meteen al zeggen dat ik vanaf het eerste gebruik echt heel enthousiast ben over dit CBD Glijmiddel. De textuur is eerder aan de dikkere kant, maar het glijdt echt heel erg goed en voelt niet plakkerig. Ik vind het heel aangenaam om aan te brengen, op mezelf of op de penis en nog leuker om er effectief mee te vrijen. 

Hoewel ik in het begin een beetje bang was of het effect niet te groot ging zijn of net te klein, kan ik nu zeggen dat het effect er wel degelijk is, maar dat het allemaal best wel meevalt.
Ik ben iemand die nogal makkelijk mijn bekkenbodemspieren spant op een moment dat ik bijvoorbeeld wat stress heb. Of me wat minder goed voel in mijn vel. Ik ben me daar niet altijd bewust van, maar ik ervaar en voel het wel als ik dan wil vrijen.

Het is wat tegen mijn eigen filosofie om een glijmiddel dat ontspannend werkt aan te raden hiervoor… Want ik geloof er wel in dat je eigenlijk je problemen en de zaken die je stress bezorgen zou moeten aanpakken, eerder dan gelletjes smeren. Maar dit glijmiddel heeft me er ergens ook wel bewust van gemaakt. 

Beeld je het nu ook niet in alsof alles ineens veel losser wordt, waardoor je nog amper iets zou voelen ofzo. Het is echt een fijn licht ontspannend effect dat mijn vaginawanden een klein beetje losser lijkt te maken. Het helpt om niet altijd zo krampachtig te zijn.
Ik vind dit dus echt een super glijmiddel en het effect is echt heel aangenaam en welkom voor mij!

Conclusie

Ja, ik ben echt wel fan! Dit glijmiddel gaat snel op zijn bij ons, vrees ik! 😀

Hoewel ik in het begin een beetje bang was voor het ontspannende effect, blijkt het toch echt een positief effect te hebben voor mij. En mijn partner klaagt niet (wat hij wel doet als hij het maar niets vindt) dus ik ben er zeker van dat deze Stimul8 Cannabis Lube goedgekeurd is!

Je kan de Stimul8 Cannabis Lube kopen in een flesje van 50ml (zoals dat van mij) voor €12,99 bij Euphoria.
Als je liever meteen een groter flesje koopt (125ml) dan kan dat ook voor €19,99.

9 thoughts on “Review: Stimul8 Cannabis Lube, een ontspannend effect!

 1. Wauw, laatste tijd veel reviews.
  Ik zit te wachten op de gvibe, zo benieuwd wat je daarvan vindt 🙂
  Komen er ook reviews van de andere blooms en van Coffret LOV’Touch erogene stimulator? Van die laatste had ik wel een filmpje gezien op loveware, maar nog geen geschreven review?

  1. G-Vibe komt eraan! 🙂 Geef me nog een weekje of 2.
   En ja, veel tijd nu even he… Ik probeer het vol te houden.

   Van de andere Blooms momenteel geen reviews. Luna van Climaximaal heeft wel net het wand-model gereviewd, dus die kan je ook altijd eens bekijken. Die LOV’Touch was ik niet meteen van plan om te reviewen, maar ik kijk eens wat ik kan doen!

   1. Ik heb het niet zo voor wands zonder extra opzetstukken, ik wou eerder weten wat de tulip en rose geeft.. 🙂
    Die Lov’touch heeft qua vorm iets van de mimic plus, maar dan smaller en flexibelder. Ken je de mimic plus en zijn ze wat vergelijkbaar?

    1. Ah, van die twee weet ik het niet meteen, ik heb ze enkel in mijn handen gehad. De Tulip lijkt eerder me eerder aan de straffere scherpe kant, beetje vergelijkbaar met de Red Hot Flare waar ik al over schreef. De vibraties van de Rose lijken aan de zachtere kant.

     Ik ken de Mimic Plus, maar heb hem zelf niet. De Lov’Touch is volgens mij iets minder krachtig, maar wel een pak flexibeler. Verder lijken ze inderdaad wat gelijkaardig.

     1. Mimic heeft een heel leuke vorm, maar ik voel de trillingen wel nogal in mijn hand. Dat vind ik altijd minder 🙁
      Hoe zit dat met die lov’touch?

     2. Ik vrees dat dat altijd zo zal zijn met een kleiner speeltje. De trillingen van de LOV’Touch zijn wel lichter, dus die voel je minder in je hand. Maar ook minder op je lichaam dan…

  1. Hoi Bart,
   Ja hoor, ook anaal kan het zeker helpen. Wel heel erg mee opletten. Als je effectief iets koopt wat anaal gaat over ontspannen of verdoven, dan kan het zijn dat je de pijn niet meer voelt. En een pijnreactie van je lichaam heeft altijd een reden. 🙂

 2. Zulke stimulatie vind ik altijd heel interessant om te lezen, ik geloofde er niet veel van tot ik er eentje in huis haalde. Bij mij deed het helaas weinig, maar bij mijn partner wel! Nu nog eentje vinden die bij mij ook werkt, zodat ik het helemaal kan geloven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *