Review: Uberlube, een echt uber glijmiddel!

Uberlube is zo’n merk waar ik echt al super veel van gehoord had. De naam verraad het misschien al wel een beetje, maar veel mensen vinden Uberlube ook echt de über lube (sorry, ik kon het niet laten :D). 

Toen ik zag dat ze op EroFame stonden, moest ik er dus echt persé langs! Jammer genoeg kreeg ik enkel een klein staaltje mee. En staaltjes test ik niet, heb ik besloten. Het is gewoon te weinig om echt een degelijke mening over te vormen en dat is in iedereen zijn nadeel. Dus ik sprong echt een gat in de lucht toen ik een weekje later een flesje kreeg van Rebecca van Loveware

Uberlube is trouwens een silicone glijmiddel. Wie mij volgt weet het al: ik hou van silicone glijmiddelen. Enige nadeel eraan (voor mij) is dat je ze niet op je silicone speeltjes mag gebruiken. Dus dat doe ik niet. Maar als ik met mijn partner vrij, is dat altijd met silicone glijmiddel. 

Flesje

Uberlube zit in een mooi en bescheiden glazen flesje. Je kan het zo laten staan op je nachttafeltje: het valt amper op en zou evengoed iets medisch kunnen zijn bijvoorbeeld. Het flesje heeft een handig doseer-dopje. Na een tijdje weet je perfect hoeveel keer je moet pompen om je gewenste hoeveelheid te krijgen. 

Waarvoor gebruik je Uberlube?

Welja, in eerste instantie natuurlijk gewoon als glijmiddel. Buiten op (silicone) speeltjes, kan je Uberlube echt voor alles gebruiken. Het maakt geen plekken op je lakens en trekt ook sneller weer weg dan andere silicone glijmiddelen. 

Daarnaast staan er op hun site nog heel wat andere leuke tips en tricks waarvoor je Uberlube kan gebruiken. Bijvoorbeeld als olie-vervanger in je haar. Of tegen bobbeltjes na het scheren. En nog zoveel andere dingen. Best wel grappig. 😀 En uiteraard heb ik enkele van die dingen uitgetest. 🙂

De test

Laat ik al beginnen met te zeggen: Uberlube is zonder enig nadenken ons nieuw vast glijmiddel geworden. Daarvoor was dat meestal een glijmiddel van Pjur, maar die draaidop is dan weer zo vervelend (blijft wel een super glijmiddel verder).

Het pompsysteempje van Uberlube werkt heel goed en is heel handig, waardoor we vrij snel door hadden hoeveel glijmiddel voor ons ideaal is.

Uberlube glijdt heel goed en heeft absoluut de zachtheid en de gladheid van silicone, maar ik heb ook de indruk dat het achteraf minder blijft plakken. Als ik niet douche na het vrijen, heb ik bij veel silicone glijmiddelen de volgende ochtend nog steeds een glibberig lijf. Bij Uberlube is dat niet zo, de silicone trekt op de 1 of andere manier vlotter weg. 

Het glijmiddel heeft een dunne en loperige textuur, dus het is wel even uitzoeken hoe je het het best aanbrengt. Rechtstreeks op de penis (of op bijvoorbeeld een glazen of metalen speeltje) zorgt al wel eens voor problemen, omdat het er gewoon afloopt. Tegenwoordig doe ik het dus gewoon eerst in mijn hand en breng het dan aan waar ik het nodig vind. 

Vrij je regelmatig met condoom? Probeer dan eens een paar druppeltjes glijmiddel in het condoom te doen ook. Tip van Uberlube die zeker goedgekeurd is! 🙂

Andere manieren van gebruik?

Uberlube in mijn haar wrijven was toch eerst een beetje vreemd. 😀 Ik gebruik wel regelmatig olie, maar dit is toch nog iets anders. Gewoon omdat ik weet dat het glijmiddel is, vermoed ik. Het werkt wel prima, moet ik zeggen, maar ik hou het toch liever in de slaapkamer. 
Na het scheren op mijn net geschoren delen smeren vind ik dan wel weer erg fijn. Ik heb echt het gevoel dat ik erna minder last heb van jeuk en bobbeltjes.

Ik vind het eigenlijk echt leuk dat ze het gebruik van glijmiddel normaliseren door het verder te trekken naar andere dingen die je ermee kan doen. Hopelijk komt het op deze manier in de slaapkamer van nóg meer mensen terecht! 🙂

Conclusie

Ik dit echt een super aangenaam glijmiddel. Ja, wel een beetje verrassend, want het leek zo niet toen ik het de eerste keer op mijn handen kreeg. 

Ik gebruik het super graag met mijn partner, het pompsysteem is erg handig en ook in combinatie met condoom voelt het echt fantastisch aan.  Het flesje is mooi en subtiel en heel handig in gebruik. Alleen niet laten vallen. 😀

Je kan Uberlube kopen in verschillende flesjes: een meeneemflesje, een tussenmaatje van 50ml (zoals dat van mij) of ineens een grotere fles van 100ml.

Te koop bij Loveware voor €19,90 (50ml) of €29,90 (100ml).

One thought on “Review: Uberlube, een echt uber glijmiddel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *