Review: Sportsheets Bunny Plug

Soms zie ik speeltjes bij Loveware die ik dan liefst van al meteen zou willen hebben! Dat had ik dus ook met deze Bunny Butt Plug van Sportsheets. Ze zijn zoooo schattig, die konijnenstaartjes! 

Ik kocht deze Bunny Plug dus gewoon voor mezelf. Maar ik wist ook meteen dat het best een stap zou zijn om hem te gebruiken. Het is echt ongelooflijk schattig, maar ook wel wat onwennig om hiermee mijn partner te verrassen… 😅

Details

De verpakking is mooi en bescheiden. Wit met dezelfde paarse accenten als de Bunny Plug. Het voorste deeltje klapt open en daaronder zie je een door een doorkijkglaasje de Bunny Plug zitten. Zo zie je heel goed wat je koopt. 

Op de verpakking staat ook duidelijk van wel materiaal de plug gemaakt is: silicone en voor een deel ook echt konijnenbont. Niet helemaal zeker hoe ik me daarbij voel, maar het is wat het is. 

De konijnenstaart kan je niet van de Butt plug zelf losmaken en dat is voor het reinigen wel wat lastiger, maar het staartje is wel wasbaar. Je kan het dus onder de kraan reinigen met een beetje zeep en dan eventueel droogblazen met een haardroger of laten drogen aan de lucht. Vrij makkelijk nog en het blijft ook echt wel heerlijk zacht.

De Test

De Bunny Plug ziet er best wel groot uit. Dat komt natuurlijk vooral door dat pluizige staartje, want de rest is eerder smal en klein. Maar toch zorgde dat ervoor dat het even duurde voor ik hem begon te testen. Dat, en misschien ook wel het feit dat het een eerder opvallend speeltje is, waar ik mijn partner misschien een beetje mee uitdaag… Soms leuk, soms wat buiten mijn comfortzone. 

Maar eens ik de Bunny Plug uittestte, wist ik meteen dat al die onzekerheid eigenlijk niet nodig was. De plug is vrij klein en glijdt, met wat waterbasis glijmiddel, erg gemakkelijk naar binnen. (mijn favoriete anale glijmiddel blijft de Anal Comfort Glide van YESforLOV). Door de vorm van de plug, kan je makkelijk stukje bij beetje naar binnen glijden. Eens de plug inwendig op z’n plaats zit, zit je sluitspier op een behoorlijk smal stukje van het speeltje, waardoor het best comfortabel voelt.

Mijn billen zijn eerder aan de rondere kant. Daardoor zit de Bunny Plug soms wel een klein beetje geplet. 😀 Ik moet wat opletten dat mijn billen er mooi rond gaan, zeker als ik ermee wil kunnen rondlopen. Dit is voor mij ook wel echt zo’n toy die ik het liefst samen gebruik. Alleen zou ik er niet aan denken om zo’n konijnenstaartje te dragen. Maar het kan uiteraard wel, als je je er goed bij voelt! (vooral doen!)

Nadeel aan het bolle staartje is wel dat sommige standjes wat minder comfortabel kunnen aanvoelen, omdat je de Bunny Plug soms wat te diep naar binnen gedrukt krijgt. Dus het is wat zoeken naar de juiste houding om er toch all the way van te genieten.

Ik voel hem zeker ook wel genoeg zitten bij het vrijen. Voor mijn partner is het vooral het uiterlijk dat telt, hij voelt er verder weinig van omdat het plugje zelf eerder aan de kleine kant is. Maar het is wel handig dat het staartje zo makkelijk vast te pakken is. Daardoor kan je er ook makkelijk mee spelen: draaien, een beetje in en uit laten glijden, …

Conclusie

De Bunny Plug is niet de meest praktische Butt Plug. Als je wat stevigere billen hebt, zoals ik, dan zal het staartje niet altijd prefect passen. Ik heb persoonlijk dan ook liever een iets rechtere of langere plug, met een langer tussenstuk.
Maar het is wel by far de leukste en meest schattige plug die ik heb!

Hoewel het wel wat buiten mijn comfortzone ligt, vond ik het toch erg fijn om te experimenteren met deze plug. Je kan makkelijk aan je partner aangeven waar je zin in hebt, verleiden, spelen,… En de Bunny Plug is een prima voorbereiding op eventuele grotere voorwerpen voor de anus. 🙂

Je koopt de Bunny Plug in silicone met paarse staart of in aluminium met zwarte staart bij Loveware voor €34,90.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *