Review: Naughty & Nice Adventskalender 2023

Het is weer zover!
Het einde van het jaar is altijd het moment voor Adventskalenders (logisch, want in december is het advent ;))/ Maar zo goed als alle adventskalenders maken me erg blij! Je krijgt in de meeste gevallen 24 kleine cadeautjes voor een vrij basis bedrag. En dat is bij deze Naughty & Nice Adventskalender 2023 dus net zo! 

Ieder jaar heeft de Naughty & Nice Adventskalender een ander kleuren-thema. Dit jaar is dat roodrozig en goud. Alle speeltjes en accessoires die in de kalender zitten hebben ook de kleuren. Dus: je krijgt echt een hele collectie aan speeltjes, vloeibare producten en meer, voor een behoorlijk lage prijs!

Jaarlijks krijg ik wel de vraag of het  nog de moeite is om de kalender te kopen als je dat, bijvoorbeeld, vorig jaar al deed. Mijn antwoord blijft jaarlijks hetzelfde: ze doen bij de Naughty & Nice Adventskalender heel erg hun best om er ieder jaar weer nieuwe en vernieuwende dingen in te steken. Dat is dit jaar ook zo. 

Zitten er dingen bij die je al gaat hebben? Absoluut! 
Zitten er ook nieuwe dingen in? Ook absoluut! 
Blijft het leuk om jaarlijks zo’n kalender uit te pakken? Als een klein kind in een snoepwinkel, vind ik zelf!

Wat zit er allemaal in?

Uiteraard verklap ik liever niet wat er allemaal in de kalender zit. Het is veel fijner als je je gewoon kan laten verrassen. Maar ik begrijp ook wel dat er situaties zijn waarin je het misschien wel wil weten. Of misschien ben je gewoon vreselijk nieuwsgierig zoals ik! 

Dus, zoals ieder jaar, heb ik ook dit jaar een foto getrokken waarop je de hele inhoud van de kalender kan zien. Die komt over een aantal dagen online. 

Op de achterkant van de kalender staat dat er 8 speeltjes, 5 kinky artikelen, 5 vloeibare producten, 3 spelletjes en 3 seksuele wellness artikelen in de kalender zitten. Dat lijkt wel zo ongeveer te kloppen, afhankelijk van wat je waar wil indelen. 🙂

Er zitten dit jaar ook weer dingen in die duidelijk voor de vulva/vagina of voor de penis zijn. Dat was vorig jaar wat minder, toen was alles heel erg unisex. Dus deze Naughty & Nice Adventskalender 2023 focust weer iets meer op koppels. Al lijkt deze me ook wel fijn als je een single met een vagina bent. 😉

De test

Ik verduidelijk dit elk jaar heel goed: ik test deze producten niet echt. Dat zijn er 1: veel te veel. En 2: ik wil ze graag kunnen weggeven aan het einde van het jaar. Jep, er komt dus dit jaar weer een win-actie!

Wat ik wel doe, is alle producten bekijken, aanzetten, aanraken en een mening vormen erover. Op basis daarvan, kies ik enkele producten waar ik het graag over wil hebben. Deze geven je een beeld op de kalender in het algemeen. 

Als je dat niet op voorhand wil, raad ik je aan om hier te stoppen met lezen!

De Tapping Toy

In de kalender zitten dus verschillende speeltjes. Ik schrik ieder jaar van de kwaliteit die ze toch kunnen leveren voor zo’n beperkte prijs. Even voor de duidelijkheid: dit zijn geen hoogvliegers. Ik zou vermoedelijk van geen enkele van deze toys een erg positieve review schrijven. Maar: prijs kwaliteit zijn deze speeltjes echt heel ok.

Ik was ook best verrast toen ik deze Tapping Toy uit een doosje haalde. Dit is iets wat je niet zo vaak ziet en qua gevoel ook helemaal anders is dan andere speeltjes. Je plaatst het ‘mondje’ over de clitoris en dat bolletje tapt dan aan een behoorlijke snelheid tegen je clit. Het gevoel wordt vergeleken met luchtdruk, maar dan anders, intenser. 
Zelf testte ik al eerder de FemmeGasm, die hier best op lijkt. 

Of je dit gevoel nu leuk vind of niet: dit is een speeltje dat je perfect alleen kan gebruiken, maar dat ook samen leuk is. En dat je kan gebruiken op en over je hele lichaam. Leuk dus!
Daarnaast zitten er in de kalender ook nog: een masturbator voor de penis, een dildo, een rabbit vibrator, een kleine wand, een koppelspeeltje, een butt plug en een bullet vibrator. Best de moeite dus!

Intens Gel en Massage Gel

In zo’n kalender zitten meestal ook de standaard vloeibare producten die je kunt nodig hebben. Denk dan aan een glijmiddel, maar ook een toycleaner. Dat is nu niet anders. En: ik ben hier ook best blij mee. Want dit soort producten raken op, dus kan nooit kwaad om hier van bij te krijgen. De kwaliteit van deze vloeibare producten is ok, maar weet dat als je er toch last van krijgt, er echt wel betere producten op de markt zijn. Again: dit is perfect om uit te testen en uit te proberen. 

Zoals je ziet, zijn ook deze tubes mooi in de kleuren van de hele Naughty & Nice Adventskalender!
I love it!

De Intens Gel is een orgasme gel, zoals ze dat noemen. Persoonlijk vind ik ‘Intens’ een betere naam, want het is niet dat je van de gel alleen een orgasme krijgt. Wat er wel gebeurt, is dat je een warm gevoel krijgt op de delen waar je dit smeert: idealiter je clitoris. En die warmte gloed, zorgt er dan weer voor dat je clitoris sneller opgewonden raakt en gaat zwellen. In dat opzicht helpt het dus vooral om je snelle opgewonden te maken. 

Zeker ook eens uitproberen op de penis, trouwens!

En dan is er de Massage Gel: een iets dikkere textuur dan een massage olie. Kan heel fijn zijn als je graag intieme massages geeft, op de intieme delen, want dan loopt dat er zo niet de hele tijd gewoon af. De geur is vanille, wat iets minder mijn ding is, maar dat is uiteraard persoonlijk. 

Nipple Suckers

Zoals ieder jaar, zitten er ook altijd enkele wat meer kinky producten in de Naughty & Nice Adventskalender. Heel leuk om uit te proberen of dit mogelijkerwijs iets voor jou is. Zoals steeds geef ik ook hier wel graag dezelfde waarschuwing: dit zijn hele basic producten. Verwacht dus niet hetzelfde effect of dezelfde doeltreffendheid als bij producten van betere kwaliteit. Maar wel ideaal om eens mee te experimenteren. 

Al enkele jaren zitten er tepelklemmen bij de kalender, dit jaar zijn het tepel-zuigertjes. Helemaal anders dan normale klemmen. Je kan ze heel makkelijk op je tepels laten vastzuigen. Dat geeft even een kort verrassend effect, maar erna zit het gewoon vast en dat is best een grappig zicht. Echt eens iets anders!

Verder zitten er ook nog pols- en enkelboeien in de kalender, een flogger en een blinddoek.

Massager

Ieder jaar vernieuwend blijven, dat is niet evident. Maar de slagen er in de Naughty & Nice Adventskalender 2023 weer behoorlijk goed in. Dit jaar vind je ook een eenvoudige massage bij de kalender. Niet veel bijzonder, maar tegelijk wel iets wat ik nog niet had en nog nooit bij zo’n kalender heb gekregen. 

De massager is een eenvoudig plastieken ding met 4 bollen. Werkt prima, voelt goed, … Basic, maar leuk. 
Verder vind ik weinig andere sexual wellness in de kalender, behalve als je de toybag ook zo wil noemen. 😉

Love Vouchers

Dit jaar zitten er verschillende speelse dingen in de kalender. Zo krijg je ook kaartjes over de talen van de liefde, wat ik echt heel tof vind! En de typische dobbelstenen mogen uiteraard ook niet ontbreken in een adventskalender.

En dan krijg je ook nog Love Vouchers. Een hele leuke manier om je partner uit te dagen om samen op date te gaan of eens iets bijzonders te doen voor jou of met jou. Of om iets door jou te laten uitvoeren. Er zitten verschillende vouchers in het boekje, die je dus kan uitscheuren en aan je partner kan geven. Daarnaast zitten er ook enkele lege vouchers bij, die je dan gewoon zelf kan invullen. Leuk!

Conclusie

De Naughty & Nice Adventskalender 2023 is weer een echte voltreffer! Ik ben ieder jaar verrast en voel me steeds weer super blij als ik de kalender mag uitpakken. Wát een waarde, voor zo weinig geld. 

Ideaal om uit te proberen wat je leuk vindt, om je relatie wat op te spicen, om te genieten van jezelf en van elkaar. Helemaal toppie!

Je koopt de Naughty & Nice Adventskalender 2023 hier bij Easytoys! Voor maximum €129,90 (maar best vaak in korting).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *