Review: Natural Unisex Lubricant van YESforLOV

Glijmiddelen met natuurlijke ingrediënten. Ze worden steeds populairder en er is dus steeds meer vraag naar. Onlangs kwam ook YESforLOV, een merk waar ik veel mee samen werk voor de FUN Party’s, met een nieuw natuurlijk glijmiddel: de Natural Unisex Lubricant. Ik kreeg hem van Rebecca van Loveware om hem aan een grondige test te onderwerpen!

En ik ken YESforLOV dus al een heel tijd. Ik weet dat de producten die ze ontwikkelen altijd jaren getest worden voor ze effectief op de markt komen. Ze zijn echt heel gedreven hierin. En dus heb ik sowieso heel hoge verwachtingen als ze met een nieuw product komen. 

Deze Natural Lube bestaat uit biologische ingrediënten. Er zit Aloë Vera en Salie in en dat geeft best een bijzonder effect! Je kan het, naast gewoon als glijmiddel, ook preventief gebruiken als je snel last hebt van vaginale droogte. Uiteraard moest ik dat allemaal even testen. 🙂

De verpakking

De Natural Unisex Lube zit in een gerecycleerde kartonnen verpakking. Heel mooi gedaan en het voelt ook meteen erg “natuurlijk” aan. Het glijmiddel zelf zit in een tube die standaard is voor de waterbasis glijmiddelen van YESforLOV (ik heb eerder ook het Anal Comfort glijmiddel getest, die in dezelfde soort tube zit). 

Op zich helemaal prima, de tube is best handig in gebruik. Alleen is dit Natural glijmiddel echt heel vloeibaar. Héél vloeibaar! Denk bijna in de richting van water, zo vloeibaar. En dan is een tube eigenlijk niet zo heel erg handig. Ik had denk ik liever een pomp-systeem gezien, maar het zou natuurlijk kunnen dat de textuur dat toch niet toe laat, daarvoor ken ik te weinig van tubes en pompjes. 😉 

De test

Een heel erg vloeibaar glijmiddel dus.
Komt nog bij dat het ook een hele bijzondere bruinrode kleur heeft en dat de geur van salie echt wel aanwezig is. Ik was dus een beetje sceptisch. Al moet ik eerlijk toegeven dat ik het wel eens fijn vind om een glijmiddel te gebruiken dat niet zoet ruikt, maar net lekker kruidig. 

Maar het glijmiddel zelf is echt heel goed. Het voelt een beetje aan zoals je eigen vocht wanneer je echt goed nat bent en echt helemaal niet plakkerig. Persoonlijk vind ik dat echt zo goed als alle andere waterbasis glijmiddelen dat na een tijdje wel hebben (zelfs de glijmiddelen die ik zelf graag gebruik) en deze Natural Unisex Lube dus niet. 

Het is echt heel aangenaam om dit glijmiddel te gebruiken om mijn speeltjes te testen. Ik hou van de geur en nog veel meer van de gladheid. Ik heb na gebruik ook echt het gevoel dat mijn vagina vochtiger aanvoelt voor lange tijd en vooral ook wat zachter, precies of ik ze heb ingesmeerd met een bodylotion ofzo. 😀 Zelf heb ik momenteel geen last van een te droog gevoel, maar dit glijmiddel lijkt ervoor te zorgen dat alles toch nog net iets aangenamer aanvoelt. 

Een nadeel eraan is vind ik de vloeibaarheid. Het is echt zó vloeibaar dat het overal af loopt. En het laat ook wel wat kleur na, een roodbruine vlek, dus daar let je ook best wel mee op. Het is wel heel makkelijk uitwasbaar. En gelukkig heb je er niet te veel van nodig om wel heel efficiënt te zijn, dus kan je ongelukjes vermijden. 

Conclusie

Desondanks de vloeibaarheid van dit glijmiddel, is deze Natural Unisex Lubricant nu al een van mijn favoriete glijmiddelen. Het voelt echt zo natuurlijk aan dat je bijna vergeet dat je glijmiddel gebruikt.
Het vloeibare kan wel een nadeel zijn en ook de kleur is misschien minder handig, maar de geur van salie maakt voor mij ook best wel veel goed. 

Je koopt deze Natural Unisex Lube bij Loveware voor €24,90.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *