Review: Miss.V Casanova. Onnozele naam, maar heerlijke plug!

Van Rebecca van Loveware kreeg ik een heel pakket met allemaal leuke speeltjes van Amorelie, een Duitse groothandel met heel wat leuke eigen lijnen. Eén van de speeltjes in dat pakket was deze Miss.V Casanova. 

Ik blijf het schrijven bij iedere review over een anaal speeltje, maar ik zie mezelf echt nog steeds behoorlijk als een “anaal-beginner”. Het blijft gewoon wennen om zo’n speeltjes te gebruiken en ik zoek ook nog iedere keer naar wat ik er precies leuk aan vind. Maar ik heb er ook echt een haat-liefdes relatie mee. Ik vind het vreselijk om eraan te beginnen, maar tegelijkertijd ook echt ongelooflijk zalig! 

De Miss.V Casanova zit in een knalroos doosje met lipjes erop. Achteraan staat de quote "Knock on my back door".
Ben niet zo fan van al dat roze, maar verder best een leuke verpakking.

Details van deze Miss.V Casanova

De verpakking van deze Miss.V Casanova is heel erg basis. Gewoon een kartonnen hoesje met daar een plastieken inlay in, waar de Casanova in zit. Het is een speeltje voor anaal gebruik, maar de verpakking is erg roos en vrouwelijk. Jammer, het had even goed een meer inclusieve verpakking kunnen zijn. Zo voelen niet enkel vrouwen zich aangesproken om de Casanova te proberen.
Uiteraard zijn zowel de merknaam als de naam van het speeltje zelf alles behalve inclusief.

Het speeltje werkt met kleine batterijtjes, dus een oplaadkabel zit er ook niet bij. De batterijtjes zijn (gelukkig!) wel bijgeleverd. Het zijn van die kleine platte batterijtjes en ze zijn niet zo heel makkelijk te verkrijgen. Ze gaan wel best lang mee.

Miss.V Casanova is gemaakt van een hele zachte silicone. De binnenkant is hard en dat helpt bij het inbrengen. Het ding achteraan is behoorlijk flexibel.
Reinigen is makkelijk, maar je haalt best wel het kleine motortje uit de Casanova (want dat is niet waterdicht). Daarna kan je gewoon reinigen met water en een milde handzeep.

De Casanova heeft 1 knopje en 1 standje. Heel makkelijk: duwen op de knop voor vibratie, nog eens duwen op de knop om de vibratie weer uit te zetten.

De Test

De Miss.V Casanova is een kleine en redelijk fijne buttplug. Het silicone is glad en glijdt dus makkelijk naar binnen. Belangrijk is wel om altijd waterbasis glijmiddel te gebruiken. Ik gebruik heel graag het hybride anale glijmiddel van YESforLOV

Zelf vond ik altijd dat vibraties niet echt nodig zijn voor anaal gebruik, maar ik moet nu toch zeggen dat het me in dit geval echt wel helpt. Het lijkt mijn sluitspier te helpen ontspannen.

Wat heel goed werkt voor mij, is om met dit speeltje (met veel glijmiddel erop dus) langzaam langs mijn anus te gaan. Er een beetje mee te spelen en af en toe een klein beetje in te brengen. Dat zorgt er echt voor dat je sluitspieren ontspannen en je langzaam voorbereid wordt op meer.

Daarnaast is de Miss.V Casanova ook eerder een kleiner speeltje. Daardoor is het ideaal als beginner of om mee op te warmen. Voor mij persoonlijk is dit momenteel een ideaal formaat. Relatief klein, small en makkelijk in te brengen en weer uit te halen. 

Ook om mee te vrijen met mijn partner voelt de Casanova heel fijn aan voor mij. Mijn partner geeft ook aan dat hij het speeltje goed voelt als ik het in heb en dat het voor hem ook iets extra toevoegt. Echt een blijvertje dus!

Met cola voor de ware grootte.

Conclusie

De Miss.V Casanova is een kleinere Butt Plug die je makkelijk kan inbrengen en weer uit halen. Ik vind hem echt prima voor beginners of mensen die het niet zo hebben voor hele grote speeltjes, maar die wel graag willen spelen en experimenteren met anaal.
Zelf ben ik echt wel fan en de Casanova blijft zeker in mijn “favorieten” schuif!

Op zoek naar een smallere Butt Plug met vibratie voor een klein prijsje? 
Je koopt de Miss.V Casanova bij Loveware voor €23,90.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *