Review: Luxury Adventskalender van Amorelie

De Adventskalenders van Easytoys waren zo snel uitverkocht bij Loveware, dat we meteen besloten voor een andere kalender te gaan (want die van Easytoys was ook bij hen niet meer verkrijgbaar). Ik had al zoveel geweldige dingen gehoord over de Adventskalender van Amorelie dat we besloten om deze op te nemen in onze collectie. En ik kreeg er dus ook eentje!

Tot mijn grote vreugde werd het de luxe editie voor mij! Jeej! (Want ze hebben dus ook een Classic editie). Deze Luxury Editie is een echte kalender voor koppels, maar op de site van Amorelie hebben ze er ook 1tje voor singles (vrouwen dan wel, sorry boys). 

Ik vind het heerlijk om al die kalenders in 1 keer te ontboxen, maar kijk nu toch ook uit naar dagelijks een vakje te mogen openmaken. 🙂 Al is de spanning er intussen natuurlijk dus wel al een beetje af. Je krijgt op mijn Instagram elke dag een ontboxing van alle kalenders die ik al heb mogen reviewen.

De Luxury Adventskalender van Amorelie
De doos van de Amorelie Adventskalender.

De verpakking

Amorelie heeft samengewerkt met een bekende designster om de verpakking te ontwerpen. Ook de zakjes waar de speeltjes inzitten en sommige items zijn gestyled door Marina Hoermanseder. Mij zegt dat persoonlijk heel weinig, maar ik neem aan dat het voor sommigen wel een meerwaarde zal zijn. 🙂 

De verpakking is verder heel mooi afgewerkt en stevig. Ze houden van hun geheimen, want je kan pas zien wat er in het doosje zit als je het open maakt. Aan de buitenkant vind je verder niets over de inhoud. 

Ergens vind ik dat ook wel wat vervelend. Ik weet wel graag wat ik koop. Want misschien zijn de 5 producten die ze laten zien wel leuk, maar de andere 19 helemaal niet. En dan zijn het wel 5 hele dure leuke producten. 🙂 Daarom vind je hier een foto van de hele inhoud van de box. Je hoeft er niet op te klikken als je het niet wil zien. 🙂

In de doosjes vind je het product telkens mooi verpakt in een doorschijnend en dichtgeplakt plastieken zakje. Binnenin zit een bescheiden handleiding waar je eigenlijk weinig aan hebt. De oorspronkelijke prijs van het product staat er wel op, zodat je zeker weet dat je box wel degelijk de juiste waarde heeft. 

Voor de echte handleiding kan je kijken op de Amorelie App. Die is wel wat onstabiel en je kan het speeltje pas bekijken op de bijhorende dag, dus als je liever al sneller wil uitpakken, dan moet je een beetje gokken waar het speeltje voor dient. Jammer, vind ik. Want uiteindelijk hoef je je toch helemaal niet aan dat Avents-ritme te houden met zo’n kalender, als je dat niet wil. 

De inhoud

Dit is echt een prachtige Adventskalender. De producten die er in zitten zijn van hele goede kwaliteit en eigenlijk zijn zelfs mijn partner en ik nog blij met de meeste dingen die in deze box zitten. Zo goed als alles is bruikbaar of zelfs echt anders dan alle andere dingen die ik al heb (en dat is al best wel wat :D). 

Er zit wel relatief veel kinky materiaal in. Als je daar niet zo voor bent, dan zou ik toch eerder voor een andere box gaan. Denk aan polsboeien, enkelboeien, tussenstukjes daarvoor, een zweepje, … Allemaal hele fijne producten van goede kwaliteit. 

Om jullie een beetje een idee te geven van wat er in de box zit, heb ik enkele producten gekozen om een korte review over te schrijven!

Pols- en enkelboeien

In de Adventskalender van Amorelie zitten Pols- én enkelboeien! Ze zijn relatief breed en heel mooi gemaakt. Het is nepleer, donkerblauw met gouden afwerking. En donkerblauwe boeien, dat heb ik om eerlijk te zijn nog niet zo heel erg vaak gezien! Alle andere kinky accessoires die in de box zitten, passen mooi bij de boeien. 

Wat ik ook heel erg fijn vind, is dat je verschillende kleine tussenstukjes en speeltjes krijgt om met de boeien te gebruiken. Ik ben zelf vaak namelijk nogal inspiratieloos als het op dit soort speelgoed aankomt. Want ja, ik ben hier echt beginner in. En wat doe je in godsnaam met 2 boeien als je geen haken hebt, knopen kent, … Gelukkig vind je ook op de App van Amorelie heel wat uitleg. Leuk gedaan wel!

Buttplug

Er zit ook een hele mooie buttplug in de box. Ik hoopte eerst dat ie gemaakt was van metaal, maar dat is jammer genoeg niet het geval. Daarvoor is ie veel te licht. Volgens de hanleiding is het speeltje gemaakt van aluminium met een chroom coating. Er staat ook bij dat het kan worden verhit of afgekoeld, maar daar zou ik toch een klein beetje mee opletten. 

Wat ik er vooral leuk aan vind, is de vorm en de gladheid van het materiaal. Met goed wat glijmiddel op de plug, glijdt die makkelijk naar binnen. Doordat het speeltje niet gemaakt is van silicone, kan je er dus wel silicone glijmiddel op gebruiken! (als je dat hebt liggen. Want *spoiler* dat zit dus niet in de box). Voor anaal spelen heb ik persoonlijk het liefst hele gladde materialen. Op de 1 of andere manier voelt dat voor mij echt een stuk beter aan. 

De Bold Triad

Hier word ik dus heel erg vrolijk van! Ik had dit speeltje al gezien op EroFame en het er toen al met mijn bazin over gehad of we dit niet konden opnemen in ons assortiment: de Bold Triad. Een vibrator voor mannen in, jawel, bolvorm.
Met wat glijmiddel breng je de penis naar binnen en je zoekt eigenlijk een beetje de sweet spot van de eikel: daar waar je (of je partner) het meest gevoelig bent. 

De Triad heeft 2 knoppen: met de ene knop laat je het speeltje opwarmen. Het warmt in principe op tot 43 graden, maar zo heel warm heb ik het nog niet voelen worden. Met de andere knop zap je door de 7 vibratiestanden. Ik kan dit uiteraard niet zelf testen, maar de vibraties voelen echt heel goed aan voor mij (mijn vingers dus :D).

De Bold Triad is ook oplaadbaar met een magneet-latertje en volledig waterdicht. Echt een top speeltje dus! 

Womanizer Liberty

Ja, de Adventskalender van Amorelie is een prijzige Adventskalender. Maar je krijgt er absoluut ook iets voor terug!
Om te beginnen al minstens 1 top vibrator voor haar én 1 top-speeltje voor hem. En dan ook nog een Womanizer Liberty.

Ik schreef hier al eerder een review over, maar dat was redelijk in mijn bloggers-beginperiode. En luchtdruk, dat was het toen zo nog niet voor mij. Ik ben er nog steeds niet vreselijk enthousiast over, maar mijn lichaam begint het zo stilaan wel te appreciëren. En de Liberty is zo’n ongelooflijk prachtig speeltje!
Dankzij het afschermkapje kan je het speeltje heel makkelijk echt overal mee naartoe nemen. Het is oplaadbaar, waterdicht en heeft 6 standjes. Lees mijn review hier als je er graag meer over wil weten.

Wat ik er ook super geweldig aan vind, is dat je de Liberty in een kleur krijgt die je verder nergens anders vindt. Zelfs al had ik er al 1tje: ik ben hier echt super blij mee, een echt collectors-item!

Conclusie

De Adventskalender van Amorelie zit vol met prachtige producten. Zelfs na een jaar van sekstoy-testen en alle speeltjes en spulletjes die ik al heb, vind ik dit nog steeds echt een geweldige box. 

Ben je niet zo voor Kinky speeltjes en producten? Dan zou ik eerder kiezen voor de Classic Box. Maar daar zitten alle producten van hierboven dan weer niet in 🙂 Dus dat is weer meer een gokje wagen. 

Wel op zoek en aan het verkennen van je eigen grenzen? Deze box is de max! Er zit echt vanalles in en je hebt meteen alles in huis om op zoek te gaan naar wat je leuk vindt! En de 4 producten hierboven zijn samen al meer waard dan dat de Adventskalender je kost. 

Deze adventskalender is helaas niet meer te koop, maar jaarlijks komen er enkele geweldige nieuwe kalenders uit. Stay tuned! Hier op mijn blog en bij Loveware!

2 thoughts on “Review: Luxury Adventskalender van Amorelie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *