Review: Easytoys Naughty & Nice kalender 2020!

Net als vorig jaar, kreeg ik ook dit jaar weer de prachtige Naughty & Nice kalender toegestuurd van Easytoys. Dit soort kalender is uiteraard vooral gemaakt voor de Adventsperiode.
Maar aan de andere kant vind ik niet dat deze kalenders enkel leuk zijn voor tijdens de Advent. Ik word er echt het hele jaar door heel erg happy van! 😀

Details

Herinner je je de prachtige Easytoys kalender van 2019 nog? Wel, die van 2020 is zeker zo mooi! Vorig jaar was alles zwart en goud, dit jaar is de kalender donker blauw- en koper-kleurig. Heel erg stijlvol iedere keer. 

Net als vorig jaar zijn alle doosjes heel mooi en vind je in het doosje meestal een zakje met daarin het product. Minder zakjes wel dan vorig jaar, en dus een heel pak minder plastiek! (vind ik leuk 😉 )

Anders dan vorig jaar, hebben ze dit keer niet op ieder doosje een soort van handleiding gezet, maar er zit een heel boekje bij de kalender met alle producten en hun handleiding erin. Dit vind ik op zich echt leuker en handiger dan alles op die doosjes, maar de verrassing is ook al sneller een beetje weg: je moet je echt inhouden om niet al snel even door het boekje te kijken! Bovendien zie je ook altijd wat je een dag of 2 dagen later gaat krijgen als je het boekje bekijkt. Dit is zeker iets waar ze voor volgend jaar aan kunnen weken (ik moet toch ergens kritiek op kunnen geven he. 😀 )

Wat zit er in de Naughty & Nice Kalender van 2020?

Net als in 2019 zitten er verschillende speeltjes, cosmetische producten, kinky spulletjes en enkele gadgets in. Het is een fijne, uiteenlopende collectie, die naar mijn gevoel heel leuk kan zijn voor beginners én gevorderden. En het is een fijne uitbreiding op de producten van vorig jaar. 

Uiteraard zou het een beetje flauw zijn als ik hier alles al zou verklappen wat er in de kalender zit. Ik geef hieronder wel telkens mee wat er ongeveer in zit. Ik vind dat wel belangrijk als je zo iets wil kopen.

Vloeibare Productjes

Hier is eigenlijk weinig verandert tegenover vorig jaar. In de hele kalender zitten 6 verschillende vloeibare (of toch zo iets) productjes.
Nieuw dit jaar zijn de Room Spray en de Oral Vanille Gel. Daarnaast krijg je glijmiddel, toy cleaner, massageolie en een massagekaars. 

Glijmiddel en toycleaner in kleinere flesjes dan vorig jaar.

Waar vorig jaar alle producten nog Full Size waren, krijg je nu flesjes van 30ml. Dat is uiteraard begrijpelijk: de bedoeling is dat je doorheen de rest van het jaar nog wel eens de behoefte voelt om iets te kopen. Maar het is wel wat zonde. Een klein minpuntje van de Naughty & Nice Kalender 2020. 

De producten die je krijgt, zijn de standaard producten van Easytoys. De kwaliteit is prima, als je niet té gevoelig bent.

Gadgets en spelletjes

Naar mijn gevoel zitten er iets meer Gadget-achtige producten in de kalender van dit jaar dan vorig jaar.

Zo krijg je dit jaar rozenblaadjes, dobbelsteentjes, een kaartspel, een lichaamsjuweel en uiteraard nog een bewaarzakje. Ik zou eigenlijk ook nog wel enkele andere dingen hier bij kunnen zetten, zoals bijvoorbeeld de Room Spray van daarnet, maar ik probeer het wat logisch op te splitsen. 🙂

Zakjes om je speeltjes in te bewaren kunnen heel handig zijn. Alleen is dit bewaarzakje een beetje doorschijnend, er staan prachtige kant-achtige bloemen op. En dat begrijp ik niet helemaal. Subtiel is het zeker niet! Mooi dan weer wel.

De dobbelsteentjes zijn wat standaard, het kaartspel is dan weer leuk: je krijgt allemaal verschillende standjes om uit te proberen. Het lichaamsjuweel is ook een leuke toevoeging. Beter dan One Size Fits All Lingerie in elk geval. Ik pas er zelf in elk geval prima in!

Kinky spulletjes

De meer Kinky productjes in de Naughty & Nice Kalender 2020 zijn echt leuk en anders dan vorig jaar. Een blinddoek en boeien zijn wel wat standaard, maar ze zijn erg mooi afgewerkt in donkerblauw kant. 

Er zit ook een Paddle in de kalender, een soort zacht plankje om mee te slaan. De Paddle is leuk om mee te experimenteren, net als de tepelklemmen. En met de tickler, een soort lichaamsveer, kan je elkaars lichaam helemaal verkennen. Extra leuk als het plekje wat gevoeliger geworden is door de klemmen/de paddle. 

Speeltjes

En er zitten weer heel wat speeltjes in de Naughty & Nice Kalender van 2020. Toch echt een beetje zot hoeveel je eigenlijk krijgt voor zo weinig geld. Uiteraard zijn deze speeltjes niet van top-kwaliteit. De kans dat ze erg lang meegaan en/of helemaal werken zoals je dat wil is klein. Maar het is echt ideaal als je graag wat verschillende dingen wil uitproberen. 

In de kalender zit, zoals meestal het geval is, een bulletvibrator. Een kleine vibrator die een beetje vergelijkbaar is met een lippenstift (of een groot uitgevallen kogel). Ideaal als je nog niet zo heel veel ervaring hebt, maar kan ook super zijn als je die wel al hebt: ze zijn meestal ietsje krachtiger.

De blikvangers van dit jaar zijn duidelijk de “panty vibe” en de “couple vibe”. 

Voor de Panty Vibe is er goed gekeken naar het design van de Moxie. Jammer genoeg hebben ze die vibraties niet kunnen evenaren, maar het kan zeker leuk zijn om dit speeltje uit te testen en erna eventueel te kunnen investeren in een duurdere versie. 

De Couple Vibe is ook alleen bruikbaar, voor alle lichamen. Dat maakt het een behoorlijk unieke toy. Het speeltje heeft 2 halve ringen en een lange schacht. De halve ringen kunnen rondom de penis en de schacht kan gebruikt worden voor dubbele penetratie. Let hier wel mee op: het speeltje is relatief lang. Communiceer goed met elkaar hoe je dit wil doen. Dit is de enige toy naar mijn gevoel in de hele box die ik eigenlijk niet echt aan beginners zou aanraden. Maar experimenteer vooral!

Dit is trouwens niet het enige speeltje voor de penis in deze Naught & Nice 2020. Je krijgt er ook nog een vibrerende penisring bij en een masturbator die er echt prachtig uit ziet (alweer in donker blauw). 

De Mini Wand in de doos is een klein Wandje met best wel wat power. Ik vond die van vorig jaar er kwalitatieve uit zien, maar deze Wand is dan weer heel handig te besturen met een draaiwieltje en heeft een heel flexibel kopje. 

En dan zitten er ook nog kegel balls in (om je bekkenbodem te trainen) en een Butt Plug die er prima uit ziet voor beginners en gevorderden!

Conclusie

Dit is echt een hele fijne kalender. Ik heb zelfs ergens het gevoel dat het ook leuk kan zijn als je wel al wat speeltjes hebt liggen. Afhankelijk van wat je hebt natuurlijk! 

Om de 1 of andere reden vond ik dat de kalender van vorig jaar spectaculairder aanvoelde. Maar als ik erover nadenk, ligt dat vermoedelijk vooral aan het feit dat ik al ongelooflijk verwend ben met al mijn speeltjes. En dat het vorig jaar de eerste keer was dat ik zo’n kalender mocht uitpakken. 😀

De Naught & Nice 2020 kalender is echt prachtig afgewerkt. Wat er in zit is van verrassende kwaliteit en kan zeker voor heerlijke avonden (of ochtenden, dagen, ….) zorgen tijdens de koude wintermaanden. Maar je kan deze kalender eigenlijk gewoon uitpakken wanneer je wil, er staat nergens “advent” of “kerst” of zo iets op. Helemaal super dus! 

Je koopt de Naught & Nice 2020 kalender bij Easytoys voor €119,90. En dat is écht geen geld!

3 thoughts on “Review: Easytoys Naughty & Nice kalender 2020!

  1. Zelf heb ik deze kalender ook aangekocht, samen met mijn vriend en we vonden het echt de moeite waard! (alles is al opengemaakt, we konden niet wachten.)🙈😅 Ik zou het zeker aanraden aan beginners. Er zit heel wat variatie in de kalender om op onderzoek te gaan.

  2. Leuk, maar ben altijd een beetje angstig om een dergelijke box te kopen vanwege de verrassingen en de hoeveelheid gadgets die simpelweg verdwijnen in de la.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *