Review: de Easytoys Adventskalender 2019 – Black & Gold Edition!

Begin oktober was ik op eroFame, één van de grootste beurzen voor verkopers en groothandelaars en producenten.
En er lopen ook heel wat bloggers rond, zoals ik. 😀
Het was een heel fijn avontuur, vooral ook omdat ik met veel mensen contact heb die ik eigenlijk nooit te zien krijg. Zo ook M van Easytoys! We hebben elkaar dus eindelijk ontmoet op eroFame en ze gaf me de geweldige Easytoys Adventskalender mee naar huis! JoepieJoepieJeej! 

Ik kon het niet laten en ben bij thuiskomst (rond half 2 ’s nachts en na 6uur rijden) meteen nog door de hele kalender gegaan!
Pijnlijk, maar het was het waard! Oh wauw, wat is dit een prachtige kalender!

Ok, ja, de kwaliteit van de producten is uiteraard niet ongelooflijk geweldig. Dit zijn geen speeltjes die je voor de rest van je leven gaat hebben. Maar het is wel een prima set met allemaal leuke kleine toys en spulletjes, waar je echt iets aan kunt hebben!

Als ik eerlijk ben, voelde het zelfs voor mij als echt cadeautjes uitpakken. Ik word niet van alles even enthousiast, maar van veel dingen eigenlijk wel. Er zijn zeker speeltjes bij waar ik gewoon echt naar uitkijk om uit te proberen. En dat wil wel wat zeggen! 

Uiteraard zou het wat zot zijn om hier meteen alle producten te beschrijven. Dat zou vooral jammer zijn, want een Adventskalender moet toch wel steeds een beetje een verrassing blijven.
Al moet ik eerlijk zeggen dat ik ook wel altijd eerst ga kijken wat er precies in een adventskalender zit 😀 Maar ik wil je dat besparen, dat je alles al meteen weet.
Als je het echt wil weten kan je hier klikken voor een foto van alle producten die in de box zitten.

Bovendien plan ik van 1 tot en met 24 december elke dag een kort filmpje op Instagram (en wie weet tegen dan ook op mijn eigen YouTube kanaal) waarop ik het product van de dag helemaal bespreek. Spannend! 

De verpakking van de Easytoys Adventskalender

De verpakking van de Easytoys Adventskalender

Ik moet het toch ook even over de verpakking van deze prachtige Adventskalender hebben! Het is de Black&Gold Edition en dat is al duidelijk aan de buitenkant. De doos is vierkant en relatief groot en gaat open zoals een boek.
Ze is ook mooi en subtiel genoeg om in je living te zetten zonder dat iemand echt weet wat het is. Heel erg stijlvol. 

Eens open geplooid, zie je verschillende vakjes. De nummers staan door elkaar, dus je moet soms wel een klein beetje zoeken. Maar dat is ook wel de charme van een Adventskalender, lijkt me 🙂 

Als je de doosjes begint open te maken, zal je ook zien dat alle speeltjes en accessoires dezelfde kleuren hebben als de buitenkant van de doos: zwart en goud met appelblauwzeegroene accenten. Echt heel erg mooi en leuk!

Wat zit er in deze Easytoys Adventskalender?

In totaal zitten er 11 speeltjes in, 4 accessoires, 4 kinky dingen en 5 cosmetische producten (glijmiddel enzo) in de doos. 24 producten die samen echt wel wat waard zijn! 

Ja, de Easytoys Adventskalender is vooral gericht op man-vrouw relaties, maar kan naar mijn gevoel ook prima voor single vrouwen. Voor mannen alleen zit er eigenlijk weinig in. Als ik het eventjes bekijk, denk ik dat de kalender ook nog leuk kan zijn voor vrouw-vrouw relaties!

De doosjes

Elk doosje heeft een klein icoontje op de zijkant van wat je er binnenin gaat vinden. Zoals hier met de dildo.

Dildo-icoontje op het doosje

Op een andere zijde vind je dan weer een korte omschrijving en soms zelfs eerder een handleiding. Voor sommige speeltjes vind ik deze handleiding wat te beperkt, ik heb wel al wat moeten zoeken hoe het precies werkt. Een echte handleiding in het doosje zou nóg beter geweest zijn.

Omschrijving en handleiding staat telkens op de buitenkant.

In het doosje vind je dan weer het speeltje of product zelf, meestal verpakt in deze prachtige zip-zakjes. Echt heel stijlvol gedaan en ook leuk dat alles zo doorloopt in hetzelfde thema.

Kijk wat een leuke zip-zakjes!

De speeltjes

Bij de speeltjes zitten onder andere een kleine dildo, geisha balletjes, een vibrerend eitje, een kleine wand-vibrator en nog heel wat meer! 

Enkele van de toys zijn oplaadbaar, andere werken op batterijen. De meeste batterijen zijn ook gewoon meegeleverd, behalve bij 1 speeltje. Er dus zeker voor zorgen dat je 1 AA batterij in huis hebt als je de kalender begint uit te pakken 😀

Koppelspeeltje 

En er zit dus ook een speeltje in voor koppels (man-vrouw voornamelijk). Ik kan me voorstellen dat heel veel mensen graag eens zo een speeltje willen proberen om te testen of het iets voor hen is. Wel, look no further!
In deze Easytoys Adventskalender zit dus zo’n speeltje dat je aan de ene kant (het dunne deel) in de vagina inbrengt en aan de andere kant (het dikkere deel) op de clitoris ligt. 

Daardoor voel je beiden de vibratie. Inwendig tegen de G-spot (met een beetje verbeelding) en tegen de penis. En uitwendig krijg je ook vibratie op je clitoris. 

Zoals ik eerder al zei: het zijn geen speeltjes van top kwaliteit. Je kan dit speeltje niet vergelijken met een We-Vibe sync bijvoorbeeld. Maar dat hoeft ook niet. Het is echt perfect om mee te experimenteren en te kijken wat werkt voor jou en je relatie. 

Bovendien is het ook nog eens oplaadbaar én waterdicht. Super he!?

Masturbator eitje

En jawel, er zit toch ook iets voor mannen bij! Allezja, ik moet eigenlijk zeggen: voor de penis. Het is een kleine masturbator, met van die nopjes erin. Ik vind het super dat ze dit erbij gestoken hebben (al zullen vermoedelijk verschillende mensen mij tegenspreken :D). Speeltjes hoeven namelijk alles behalve enkel voor de vulva, de clitoris, de vrouw, te zijn!
Je kan ze prima als koppel gebruiken, bijvoorbeeld! 

Ik hoor bij masturbators voor mannen nogal wel eens “waarom zou je dat nodig hebben?”. Welja, dat kan je dan over quasi alles zeggen. Het is gewoon leuk dat er zo iets bij zit. Je kan deze masturbator als eigenaar van de penis natuurlijk gewoon bij jezelf gebruiken. (Het is dan ook een masturbator!) Maar het is ook heel fijn om als partner je liefste een leuk moment te bezorgen met dit kleine speeltje. (hoor mij bezig ;))

Zelf vind ik het gewoon leuk dat er toch ook iets in zit dat echt specifiek voor mijn partner is. 

Accessoires

Ik heb echt heel lang en diep moeten nadenken over welke accessoires er nu precies in de doos zaten. Ik herinnerde het me echt niet. Het zijn nogal uiteenlopende dingen.

Het zijn eigenlijk voornamelijk kleine spelletjes (dobbelstenen, kaarten, …)
En dan zijn ze ook nog zo slim geweest om er een lichaamsjuweel bij te stoppen 🙂 Ik las in verschillende andere reviews dat er in de vorige Easytoys Adventskalender lingerie zat: one size fits all. Uiteraard was dat niet zo en dat is heel erg frustrerend als je zo’n vakje open maakt. Heel slim dus om er zo’n juweel bij te stoppen, want dat past effectief de meeste lichamen. Alleen een kleine handleiding “hoe draag ik dit” erbij zou wel handig geweest zijn 😀 

Kink

Er zitten 4 verschillende kinky speeltjes in deze box. Denk richting een touw, een veertje, een blinddoek en dan ook nog deze leuke handboeien. 

En het zijn fijne handboeien, niet zo breed als de andere exemplaren die ik al had. En ik vind ze heel erg leuk. Ze zijn zacht langs de binnenkant en stijlvol langs de buitenkant: zwart en goud, zoals alle andere spullen in deze box.
Je maakt ze vast met velcro en kunt het touw gebruiken om ze vast te binden aan wat je maar wil. 

Intieme Cosmetica

Ik weet nooit goed hoe ik glijmiddelen en andere producten samen moet omschrijven. Daarom dan maar gewoon “Intieme Cosmetica”, zo staat het ook op de doos van deze Easytoys Adventskalender. Er zitten wat verschillende productjes in zoals massage-dingen en enkele kleine gelletjes enzo. En dus ook dit Easyglide glijmiddel.

Het glijmiddel van Easyglide had ik al eens eerder gekregen van Easytoys. Hoewel het op zich zeker geen slecht glijmiddel is, is het ook niet meteen 1 van mijn favorieten. Ik vind het ietsje te snel plakkerig worden (en daar hou ik dus persoonlijk niet echt van).
Maar hier thuis wordt het wel gebruikt voor andere dingen. In combinatie met toys (en dan vooral die voor de penis) werkt het eigenlijk wel heel fijn.

Een prima glijmiddel dus om in een box vol speeltjes te stoppen! En je krijgt het ook goed aan het begin van de Advents-maand, waardoor je het kunt gebruiken met al je nieuwe toys!

Conclusie

Deze Easytoys Adventskalender is echt een must have! Of toch als je net als ik van dit soort dingen houdt.
Als je al heel wat speeltjes hebt, gaat deze kalender het verschil niet maken. Dan is het gewoon heel leuk om alles open te doen en te ontdekken.
Maar er zit ook wel heel veel in, dus de kans is heel groot dat er toch soorten speeltjes bij zitten die je nog niet hebt.

Heb je nog niet zo heel veel en twijfel je waar je je geld aan wil geven?
Ja wauw, dan is deze Easytoys Adventskalender echt het beste wat je kan overkomen! De vibraties van de speeltjes zijn meer dan goed genoeg om uit te zoeken wat je precies leuk vindt en de meeste toys zullen ook best wel een tijdje meegaan.
Bovendien is het toch ook gewoon super om in 1 keer zoveel nieuw speelgoed te krijgen! 😀 

En nu het beste van al: deze box kost maar €119!!!
Dat is echt heel weinig geld voor alles wat hier in zit. Ik kon het bijna niet geloven toen ik dat zag!
Jammer genoeg is deze Adventskalender niet meer te koop. Maar ik heb me laten vertellen dat de kalender van 2020 minstens even geweldig zal worden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *