Review: de “koppel” Adventskalender van Willie

Toen ik de Adventskalender van Willie zag passeren dacht ik meteen: “die wil ik”! Wat een leuke kleuren en vrolijkheid! Dus ik stuurde hen een berichtje en de volgende dag was de kalender er al. 

Ik kreeg er wel meteen een boodschap bij: Willie wil namelijk niet dat alle doosjes opengemaakt worden “on camera” en dat alles dus meteen verklapt wordt. Ik ben het hier zelf niet volledig mee eens. 🙂 Ik laat namelijk graag de ruimte aan jou om zelf te beslissen of je vooraf wil weten wat er in zit of niet. Je kan ook gewoon niet lezen of kijken als je het niet wil weten, toch? 

Maar afspraken zijn afspraken! En bij deze bespreek ik dus enkel de doosjes die ik van hen mocht openmaken. Op het einde van de review laat ik je natuurlijk ook weten wat ik van de hele kalender vind. Want ja, ik vind het echt wel belangrijk dat je een bewust en goede keuze kunt maken!

Details

Let’s get started! De adventskalender van Willie stelde alvast niet teleur qua look! De kalender is niet super Kerst gericht, dat zie meteen aan de gekozen kleurtjes. Het voelt allemaal lekker retro aan. Voordeel hieraan is dat je de kalender eigenlijk een heel jaar door kunt gebruiken. Nadeel is misschien dat de doos wat minder in een typisch Kerst-interieur past. 

Met de strik vooraan kan je de kalender openen of sluiten. Als je hem open maakt, klappen de twee flappen vooraan open en zie je de 24 kleurrijke doosjes op volgorde zitten. 

De doosjes zelf zijn redelijk basic: gewoon een eenvoudig kartonnen doosje. Binnenin zit alles steeds op een andere manier verpakt. Soms in een zip-zakje, dan weer in een hygiënisch afgesloten zakje dat je echt moet open scheuren, dan weer een fluwelen bewaarzakje… Het is echt een allegaartje van verpakkingen.

Langs de achterkant van de doos vind je trouwens ook nog een QR-code naar de Willie App. Die hadden ze voor mij part echt wel een 10 keer groter op de doos mogen zetten! Of met een papiertje in de doos zelf kunnen stoppen ofzo. Zonder die App heb je namelijk echt niets van handleiding bij de verschillende artikelen in de kalender.

De App zelf, eens je die ontdekt hebt, is wel leuk gemaakt. Je krijgt er een korte beschrijving van het product en een filmpje met wat extra verduidelijking. Daarnaast krijg je ook nog wat voorbeelden van producten die goed zouden samen gaan met het gekregen productje. Sommigen zijn dingen die je nog kan bij aankopen, anderen linken dan weer naar doosjes in de adventskalender. En dan kan je ook nog reviews lezen van andere mensen die de kalender ook gekocht hebben. Leuk gedaan!

De Test

Zoals ik hierboven al aangaf heeft Willie me zelf laten weten welke doosjes ik mocht open maken. Dit zijn niet de doosjes die ik zelf gekozen zou hebben (alles behalve zelfs). De doosjes die ik hieronder bespreek zijn redelijk basis, terwijl er toch wel wat andere zaken in de kalender zitten waar ik het wel graag over zou willen hebben. Daarover dus zo meteen meer. Eerst de doosjes die ik mocht open maken!

Ook nog even meegeven: de kalender die ik kreeg, is de kalender voor “koppels”. Willie heeft ook nog een andere, iets goedkopere, kalender, die meer geschikt is voor singles (met een vagina dan toch). 

Satisfyer Love Breeze

Dit kleine speeltje is een speeltje dat werkt met luchtdrukgolven. De Love Breeze is één van de goedkopere Satisfyer toys, maar ik heb er echt al hele goede dingen over gelezen. Je krijgt er een handleiding bij en ook een oplaadkabeltje, dus dit is alvast echt een top-aanwinst. 

Luchtdrukspeeltjs zijn best bijzonder. Je zet het mondje rond de clitoris en door luchtgolven krijg je een soort van zuigend gevoel. De Love Breeze heeft 11 standjes en daardoor meer dan genoeg om echt jouw eigen standje te kunnen vinden dat goed werkt voor jou. Heel fijn speeltje in deze Willie kalender!

Lichtpaarse Koppeltoy

Een ander speeltje dat ik mocht verklappen is deze koppeltoy. Het idee van het speeltje is dat je het smallere deel naar binnen brengt in de vagina, het dikke deel ligt tegen de clitoris. Het design is zo gemaakt dat de penis, met wat glijmiddel erbij, ook nog bij in de vagina kan. Hierdoor krijgen beide partners een extra vibratie-stimulans.

Ik heb deze koppeltoy zelf niet uitgetest, maar heb er wel al enkele anderen mogen proberen. En mijn ervaring met dit soort speeltjes is dat het handiger is als het speeltje wat minder flexibel is. Tot nu toe werkt het zelfs best als je het gewoon echt in een specifieke positie kunt buigen. En deze licht paarse toy is net uitermate flexibel. En ook redelijk groot. Kan werken hoor, absoluut! Maar als het dat niet doet, weet dan dat het vermoedelijk aan de toy zelf ligt, dat een ander model eventueel wel zou kunnen werken.
De vibraties zijn trouwens best krachtig. 

Handboeien

Een doosje dat ik wel erg leuk en grappig vond om open te maken, was dit met de lichtroze fluffy handboeien. Ze zijn super zacht en ik vind het kleurtje ook best wel grappig! Wat me wel meteen opvalt, is dat ze eerder aan de smallere kant kant zijn, ze lijken me redelijk klein. Maar wanneer ik ze aanpas, passen ze wel goed. De polsen moeten wel niet veel dikker worden, want dan komen de zachte roze delen niet meer tegen elkaar. 

Deze vind ik dus echt wel heel leuk! De kwaliteit is uiteraard niet super hoog, maar dat kan je ook niet verwachten. De handboeien zijn echt meer dan prima!

Blinddoek

En dan mocht ik ook nog een doosje open maken met een blinddoek erin. En eigenlijk zie je meteen dat dit niet echt een super goede blinddoek is. Ik dacht altijd dat je met een blinddoek weinig mis kon doen, maar deze bewijst dat dat dus wel het geval is.
Het materiaal waarvan de blinddoek gemaakt is is redelijk hard en niet echt plooibaar. De ene dikkere rek aan de achterkant is wel stevig, waardoor de blinddoek best goed op je hoofd blijft zitten. Kan te strak zijn ook wel, als je een dikker hoofd hebt. En omdat het materiaal niet echt mee buigt, is het allemaal eerder aan de oncomfortabele kant. 

De look van de blinddoek is wel leuk, als je van luipaard houdt. Maar ook dat is eerder vreemd: het harde materiaal doet uitschijnen dat het luipaardmotiefje een zachte stof is met haartjes. En het ziet er best realistisch uit. Maar het is dus gewoon een harde lap plastiek… 😀

Dobbelsteentjes

En oooooh boy, daar gaan we weer: de dobbelsteentjes van Willie… Dit is denk ik de 3e keer dat ik hierover schrijf. Je kan mijn volledige review over de dobbelsteentjes hier lezen.
Het blijft iets leuk en spannend, om met de dobbelstenen te gooien. En het kan je ook echt uit je comfortzone halen. Ideaal als je nog niet al te veel speeltjes hebt of gewoon eens zin hebt in iets anders.

De Koppel Adventskalender van Willie

Goed, dan nu algemeen! Want, jawel, Willie heeft me uiteraard de vakjes doorgegeven waarvan ze graag wilden dat ik ze zou open maken. En er zijn wel enkele doosjes bij waar ik wat minder enthousiast over ben. 

Ik begin even bij het begin: er zitten geen vloeibare productjes in de Willie Kalender. Dat op zich is best goed, want dan kan je zelf echt je eigen kwalitatieve product kiezen om te gebruiken. Bij glijmiddel is dat bijvoorbeeld wel belangrijk, om irritatie tegen te gaan. 

Daarnaast zitten er ook enkele producten in de kalender die je gewoon niet mag gebruiken van mijn. Of ja: 1 keer mag, meerder keren absoluut niet! Sommige van de producten zijn echt poreus en dus niet veilig voor je lichaam!
Je kunt ze herkennen aan de doorschijnende en vaak behoorlijk flexibele textuur. Eén keer gebruiken en weggooien dus. 

En dan zitter er ook nog enkele stukjes lingerie in de box. En wel, net zoals met de handboeien, was mijn eerste reactie meteen “oh, wat klein”. Dit veranderde alleen niet toen ik het probeerde aan te trekken. In 1 van de stuks kan ik zelfs niet eens met 1 been in… Ik kan me niet voorstellen hoe ik me zou voelen als ik deze kalender gekocht had en dan zoiets had gevonden… Hoe goed is dat voor het zelfvertrouwen eigenlijk?

Deze kalender wordt gezien als “voor koppels” omdat er ook enkele producten inzitten die echt wel enkel voor de penis bruikbaar zijn. Maar dat blijft wel beperkt tot een 3-tal producten. Algemeen denk ik dat de meeste adventskalenders makkelijker zijn voor vulva-vulva of vulva-penis koppels, dan voor penis-penis. Er zit echt wel redelijk wat in zo’n box dat je in de laatste combinatie gewoon niet zult kunnen gebruiken.

Uiteindelijk zitten er wel heel wat speeltjes en wat kleine leuke dingen in de box. De twee toys waar ik het over gehad heb, zijn de enige oplaadbare, al de rest is op batterijen. Een stuk of vier producten uit de box zou ik je echt afraden om meer dan één keer te gebruiken, al de rest lijkt me redelijk safe. 

Algemeen gevoel bij de box is dat alles wat er in zit een beetje gedateerd aanvoelt. Had ik misschien moeten zien aankomen met die retro look. 😀 Maar ik kan me ook wel voorstellen dat het nog steeds een leuke box is om alle dagen wat van uit te pakken. Vooral die spanning erbij is zeker leuk en positief! En dit blijft de goedkoopste adventskalender van de drie die ik heb mogen testen. 

Conclusie

Dit is op zich best een leuke kalender. Er zitten alleen echt wel enkele producten in die niet helemaal ok zijn. Jelly is echt geen veilig materiaal. En sommige van de producten in de kalender zijn gewoon echt minder van kwaliteit en vaak ook van look.

Aan de andere kant: het is een kalender van net geen €100. Dat is niet super veel voor 24 verschillende producten.
Sommigen ervan zou ik dus eerder niet aanraden, maar de meeste productjes zijn gewoon leuk om mee te experimenteren. 

Je koopt de Adventskalender van Willie voor €99,95 bij Willie!

One thought on “Review: de “koppel” Adventskalender van Willie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *