App Review: UnderCovers: Ontdek elkaars seksuele fantasieën!

Iedereen heeft ze, seksuele fantasieën. Of ze nu een klein verlangen zijn, een stiekeme droom of heel erg uitgesproken en wild!

Hoewel iedereen wel weet dat een open communicatie met je partner belangrijk is, is het toch verdomd moeilijk om te praten over wat je seksueel opwindend vindt. Vaak blijven we wat hangen bij iedere keer hetzelfde. Een seksuele fantasie is dan ook iets waar veel mensen zich een klein beetje voor schamen, zelfs tegenover iemand waar je al lange tijd erg intiem mee bent.

Het Home scherm van de UnderCovers App
Homescreen van de UnderCovers App

Hoe leer je elkaars seksuele fantasieën kennen??

Er zijn verschillende manieren om hieraan te werken. Sommige mensen zijn heel open in hun communicatie, maar dat wil niet zeggen dat hun partner er even open in is. Of open staat voor dezelfde dingen.

Onlangs ontdekte ik de (Engelstalige) app UnderCovers. Een simpele tool, die je 99 seksuele fantasieën voorstelt. 
Je geeft op verschillende voorstellen aan of je ze ziet zitten (met een hartje), er wel eens over zou willen praten (met een tekstballonnetje) of dat je het helemaal niet ziet zitten (een kruisje).

Duid “ja”, “misschien”of “nee”aan op iedere vraag.

De seksuele fantasieën die je krijgt voorgesteld zijn erg uiteenlopend. 
Samen douchen of in bad gaan en elkaar lekker inzepen?
Samen een nieuw seks speeltje gebruiken?
Of toch je partner eens vastbinden en een goeie spanking geven?
Misschien wil je liever eens de leerkracht spelen die zijn of haar student probeert te verleiden? 

Je merkt het al: alles komt aan bod! En dat is leuk, want dat biedt mogelijkheden voor iedereen. Of je nu eerder heel erg kinky of toch meer de liefdevolle toer op wil gaan.

Eén van de vraagjes. Iedere open geklikte match, geeft je ook een leuk weetje!

Hoe match je met je partner?

Je geeft antwoordt op alle voorstellen en daarna (het kan zelfs ook al voor je alle antwoorden hebt gegeven), druk je op Match. Je krijgt een code die je aan je partner kan doorgeven.
Hij of zij klikt ook op match en geeft dezelfde code in.

En voila! Jullie zijn aan elkaar gematched en kunnen nu ontdekken wat jullie overeenkomsten zijn.

De app heeft als doel dat je, nadat je alles hebt ingevuld, je je seksuele fantasieën en die van je partner samen gaat doornemen en erover gaat praten. Je kan op die manier echt wel veel over elkaar te weten komen. 

Kan mijn partner ook zien wat ik niet leuk vind?

Je krijgt enkel de seksuele fantasieën te zien die jullie beide leuk vinden. Gaf één van jullie twee aan iets niet te willen doen, met een kruisje, dan staat deze sowieso niet bij jullie matches.
De antwoorden waar jullie beide een hartje gaven of waar minstens 1 van jullie twee een tekstballonnetje bij gaf, zijn wel zichtbaar!

Het is wel belangrijk dat je de seksuele fantasieën die je partner heeft en die jij helemaal niet ziet zitten, een plaats leert geven. En dat je je partner de ruimte laat om die verbeeldingen ook effectief te hebben.

Dat wil niet zeggen dat je, als hij of zij een trio wil met iemand van jou geslacht, je dat ook effectief moet doen. Of dat je hem/haar dat moet toelaten zonder jou 🙂 
Het wil wel zeggen dat hij of zij er over moet kunnen fantaseren, eventueel door het bekijken van porno. Al dan niet samen met jou.

Betalen voor elkaars seksuele fantasieën?

Je krijgt 1 gratis match per dag

Een nadeel aan de app is dat je de eerste keer 10 matchende fantasietjes van elkaar kan zien, maar vanaf dan krijg je er maar 1 per dag. Tenzij je betaalt. €3,49 om precies te zijn. 
Natuurlijk hoef je niet beide die aankoop te doen. 1 van jullie twee kan betalen en dan kunnen jullie gezellig samen al jullie seksuele fantasieën en overeenkomsten overlopen 🙂
Geef je er liever geen geld aan? Geen probleem! Het is ook heel leuk en spannend om dagelijks 1 gelijklopende fantasie te kunnen bekijken en bespreken samen!

Je kan de UnderCovers app downloaden in de App Store of in Google Play!

One thought on “App Review: UnderCovers: Ontdek elkaars seksuele fantasieën!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *