Review: GPlug van FunToys. Een gastreview van Myrthe!

Herinner je je nog de win-actie van een paar maanden geleden? Omdat er heel wat leuke dingen bij zaten die ik zelf niet heb, vroeg ik aan iedereen waar ik een speeltje naar stuurde, of ze toevallig geen zin hadden om eens een review te schrijven. En hopla! Afgelopen week kreeg ik deze leuke review over de Gplug van FunToys van Myrthe! Meer lezen van Myrthe? Ze schrijft ook erotische verhalen op Lottelust.nl!

Het moet ondertussen een maand of twee geleden zijn dat ik van Miss Poppie de Gplug van FunToys toegestuurd kreeg. Gewonnen bij een van de weggeefacties die ze organiseerde ter gelegenheid van het halfjarig bestaan van haar site. Bij deze nog eens proficiat en een dikke merci, Miss!

‘Mocht je een gastreview willen schrijven, altijd welkom’, stuurde ze als boodschap mee. Wel ja, waarom ook niet? 

Verpakking van de Gplug

De Gplug zit verpakt in een stevig kartonnen kokertje dat mooi vormgegeven werd. Waar ik vaak de neiging heb om verpakkingen van sekstoys weg te gooien (iets met een nachtkastje dat eigenlijk al te vol zit…), lijkt het me meer dan waarschijnlijk dat ik deze koker toch zal blijven gebruiken voor het opbergen van de Gplug. Origineel en handig, dat werkt. 

In het doosje zit naast de Gplug een stoffen etuitje, een oplaadkabel en een Engelstalige handleiding. Dat stoorde me niet, want handleidingen lees ik zelden en als ik het toch doe, is het vluchtig. Seksspeeltjes moeten intuïtief gebruikt kunnen worden, vind ik. Je wil in the heat of the moment immers niet afgeleid worden door een te ingewikkelde bediening. 

Opladen

De Gplug wordt opgeladen door middel van een magnetische lader. De eerste keer moet hij twee uurtjes opladen, daarna duurt het minder lang. Met een volle batterij kan de Gplug tot vier uur lang vibreren. Ruim voldoende, denk ik zo.

De magnetische lader komt helaas snel los, waardoor het eventjes zoeken is naar een goede positie om de plug neer te leggen tijdens het opladen. 

De Gplug

De Gplug werd in 2013 gelanceerd door FunToys. Op dat moment was het de enige vibrerende buttplug op de markt. Hij is gemaakt van silicone en voelt zacht. 

De Gplug is beschikbaar in twee kleuren, donkerblauw en neonroze, en twee formaten, small en large. De ‘kleine’ versie is 8 centimeter lang en heeft een diameter van 3 centimeter. De Gplug Large is 10,5 centimeter lang en heeft een euh… uitdagende diameter van 4 centimeter. 

Met een drukknop op de platte voet bedien je de motor. Er zijn zes standen, niet met verschillende sterktes, maar met verschillende intervallen. Om het speeltje af te zetten, moet je die allemaal doorlopen, willen of niet. De vibraties zijn krachtig genoeg, maar het speeltje maakt wel wat lawaai. De drukknop bracht me evenwel erg in de war. Waar je bij de meeste sekstoys twee seconden moet drukken om het speeltje aan of af te leggen, hoef je bij de Gplug maar even kort te duwen om de motor te activeren. Druk je langer dan zet je de plug in een soort travel lock. Volgende keer dan toch maar de handleiding even lezen… 

De Gplug kan trouwens ook van op afstand bediend worden. Daarvoor heb je de Gring nodig, een vingervibrator in dezelfde kleuren en gemaakt uit hetzelfde materiaal als de plug. 

Proper maken

De Gplug is waterproof en dus heel eenvoudig proper te maken: beetje toycleaner erop en afspoelen met water. Makkelijk zat. 
Meer over het reinigen van je speeltjes lees je hier.

Conclusie

Van Miss Poppie kreeg ik een neonroze Gplug L toegestuurd. De grootte ervan schrikte me even af, nochtans ben ik van tijd tot tijd best te vinden voor wat anale seks. Maar glijmiddel en ontspannen bleken, zoals wel vaker als het over seks gaat, ook hier de kernwoorden te zijn. 

Op zijn eentje brengt de Gplug mij niet tot een hoogtepunt, maar in samenwerking met iemand van vlees en bloed of een clitorisvibrator zorgt hij wel voor intensere orgasmes. En dat is goed, uiteraard.

Kortom: een fijne aanvulling voor het koffertje ‘very naughty’.

Bedankt Myrthe, voor je super fijne review! En voor de prachtige foto’s, uiteraard!
Je kan deze GPlug kopen bij Bol voor €59,90. Je vindt er ook de kleinere variant. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *