Review: Glijmiddel en Toy Cleaner!

Hot Stuff heeft ook zijn eigen glijmiddel en toy cleaner. Dat vind ik echt super leuk. Ik kreeg van beide een flesje opgestuurd.

Toy Cleaner van Hot Stuff

De toy cleaner is een gel. Dat vind ik wel een beetje raar, want ik heb tot nu toe enkel nog maar sprays gebruikt. Die spray je er dan gewoon op en laat het drogen. Deze toy cleaner komt in een busje met een pompje, wat echt een heel makkelijk systeem is en ook erg proper in gebruik. Er staat niet echt een gebruiksaanwijzing op, dus ik wrijf mijn speeltje er meestal mee in en dan spoel ik ze af onder de kraan. Gewoon zoals ik dat met zeep zou doen. Mijn toys lijken me dan volledig proper. Ideaal dus!
De cleaner heeft ook een lichte frisse geur, waardoor je speeltjes lekker fris ruiken. Ik heb hem meteen in de badkamer in de kast gezet.

Intussen heb ik nog al wel een aantal keer een toycleaner van Hot Stuff gekregen en nu blijkt het toch gewoon een spray te zijn. Erg jammer, want ik mis deze Toycleaner nu best wel! Maar de spray werkt ook prima en ruikt heel fris.

Waterbasis Glijmiddel

Het waterbasis glijmiddel komt in hetzelfde busje met pompje. Exact hetzelfde busje. Tot zo ver geen problemen, maar ik las in een review van Jay van TessTesst dat het ook wel eens stevig fout kan gaan met zo twee dezelfde busjes. 😀 Maar ik heb ze niet naast elkaar staan. Laat dat meteen ook mijn belangrijkste tip zijn. 😉

Het glijmiddel heeft een vrij dikke textuur, wat wel fijn is, zeker om met speeltjes te gebruiken. Er zit wel glycerine in, dus dat kan voor sommige vrouwen vervelend zijn, maar ik heb er zelf geen last van. Voor mij is het eigenlijk gewoon echt een fijn glijmiddel.
(meer over verschillen in glijmiddelen lees je trouwens hier.)

Het glijmiddel heeft een leuke dikke textuur.

Dus?

Heb je geen glijmiddel op waterbasis of Toy Cleaner in huis? Dan is het een heel goed idee om deze set erbij te nemen als je iets wil bestellen bij Hot Stuff Amsterdam!

Je koopt de toy cleaner of het waterbasis glijmiddel apart voor €9,90 bij Hot Stuff.
Als je ze alle twee samen koopt, dan kosten ze maar €16,90.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *