Sextoy Review: Nomi Tang Tease.

Een tijdje terug kreeg ik de Nomi Tang Tease toegestuurd van Nomi Tang zelf! Nomi Tang is een Duits-Aziatische dame die in 2008 begonnen is met het ontwikkelen van speeltjes.

Ik zie haar speeltjes regelmatig passeren op Instagram en andere Social Media en ze spreken me enorm aan! Dat was niet anders toen ik de doos in handen kreeg. En het werd alleen maar beter toen ik de doos open deed! Benieuwd? 😉

De verpakking

De Nomi Tang Tease komt in een witte verpakking met het speeltje er levensgroot op. Ja, ok, zo zien zo goed als alle verpakkingen eruit tegenwoordig. Zonde, maar het oogt wel proper.
De verpakking is een lichte kartonnen hoes waar je een stevigere doos uit schuift. Binnenin die doos zit de Tease in een stoffen bekleding. Het ziet er prachtig uit!
De Tease zelf is donker fuchsia paars met zilveren accenten. De ring onderaan het speeltje vind ik geweldig: dat maakt het super makkelijk om het speeltje vast te houden. Het is echt gewoon een geweldig mooie vibrator. Ik was gewoon instant verliefd!
Je kan de Tease trouwens ook nog kopen in het roos. 

In het doosje zit ook nog een oplaadkabel en een handleiding. Ik heb de Tease meteen opgeladen, want ik ben echt super benieuwd!
De handleiding geeft enkele nuttige tips over het gebruik, wat ik in dit geval echt wel nodig had. De knoppen van deze Tease zijn namelijk wel een beetje bijzonder! 🙂

De Nomi Tang Tease is gemaakt van Siliconen en volledig waterdicht (tot op 1 meter diepte, wat diep genoeg is in de meest logische gevallen).
Opladen doe je door het pinnetje van de USB kabel door het siliconen te duwen. Niet mijn favoriete manier van laden, maar het werkt wel prima.

Reinigen is ook super makkelijk, aangezien het speeltje van siliconen gemaakt is. Gewoon afspoelen onder de kraan en dan eventueel een toy cleaner en hopla! Je let best wel een beetje op met het zilveren randje boven de ring van het speeltje. Hier kruipt makkelijk vanalles tussen en dat vraagt dus wat extra aandacht.
Meer over het cleanen van je speeltjes lees je hier.

Knopjes? Of euhm… 

De knopjes van de Tease zijn wel een beetje bijzonder en vragen wat extra aandacht.
Deze Tease heeft namelijk een “slide bar” waarmee je de snelheid van de vibraties kan regelen. Daarnaast is er ook 1 knopje.
Dat knopje gebruik je om het reisslot mee af en aan te zetten door er 3 seconden op te duwen.
Daarna zet je de Nomi Tang Tease aan en uit met deze knop en kan je ermee wisselen tussen de verschillende patronen. Er zijn er in totaal 5 (1 rechtlijnige en 4 intervallen), wat meer dan genoeg is, aangezien je de snelheid van de patronen kunt veranderen met de Slider.

Met die Slider kan je dus eenvoudig van snelheid wisselen door er met je vinger over te glijden. Best wel bijzonder. 🙂 
Meestal werkt de Slider echt prima.
Maar er zijn toch ook wel wat momenten waarop ik toch liever gewoon knopjes heb.
Allereerst merk je dat de snelheid toch steeds terug op een punt valt (net zoals knopjes dat doen).
Je kan dus enkel echt je eigen snelheid kiezen zo lang je je vinger op de Slider houdt. Vanaf het moment dat je je je vinger van de Slider haalt, springt de vibrator terug in een vaste stand (ietsje hoger of lager).

En dan als 2e minpuntje: ik heb een buikje. Op sommige momenten, komt die Slider dus tegen mijn buik (afhankelijk van hoe je hem vast houdt). En aangezien mijn buik ook gemaakt is van huid, kan die dus ook de snelheid verhogen en verlagen. 😀 Dat zorgt ook wel eens voor ongemakkelijke momenten!

De Tease is ook helemaal waterdicht, maar jammer genoeg werkt de Slider niet onder water. En dat is wel lastig als je je speeltje dus toch in of onder water wil gebruiken. Want dan kan je de snelheid dus niet regelen.

De Slider werkt verder absoluut prima. Maar ik zie de meerwaarde er niet echt van in. Gewone knopjes waren ook prima geweest.

Hoe werkt deze Nomi Tang Tease?

De tease is in eerste instantie een G-spot vibrator, volgens Nomi Tang. Maar ik zou hem niet meteen in die categorie plaatsen. Of toch zeker niet énkel in die categorie. 

De vibratie van de Tease is goed en diep. Dat maakt dat je deze vibrator voor heel veel verschillende soorten stimulatie kan gebruiken, afhankelijk van wat je leuk vindt.

De Tease heeft zo’n bolletje bovenaan dat ook vibreert.
Binnenin voel ik daar weinig van en het helpt ook niet echt als ik het wil gebruiken om mijn G-spot te stimuleren. Het zit naar mijn gevoel eerder in de weg daar dan dat het echt iets toevoegt.
Maar het bolletje is echt wel super leuk om direct op je clitoris te gebruiken. Zelfs voor mij. Terwijl ik toch niet echt fan ben van directe clitoris-stimulans. Maar omdat het bolletje een relatief groot oppervlak stimuleert, werkt het echt heel goed. 

Wel belangrijk dat je hier zéker een goed glijmiddel bij gebruikt. Dat helpt echt om de vibratie aangenaam te maken. Ook als je de Tease inwendig wil gebruiken.

De Tease heeft ook een vorm waar ik echt wel van hou. Je kan de lengte gebruiken om de G-spot mee te stimuleren. De kleine oneffenheid bovenaan voel je goed en zorgt voor een extra stimulans binnenin. Daarnaast kan je hem ook volledig over je vulva leggen en zo de glans van je clitoris, schaamlippen en de ingang van de vagina stimuleren. Enig nadeel hieraan is dat mijn buik dan mee de snelheid gaat bepalen omdat de Slider touch gevoelig is. 😀

Omdat deze vibrator zo’n handige ring heeft om hem vast te houden, kan je hiermee perfect druk uitoefenen. De ring is ook gemakkelijk om een stootbeweging mee te kunnen maken. En als je je vingers door de ring stopt, ligt je duim makkelijk op de Slider.

Met partner?

De Nomi Tang Tease is naar mijn gevoel eerder een speeltje om alleen te gebruiken. Door de vorm en de grootte past hij minder goed tussen 2 lichamen.

Maar! Als je je er comfortabel bij voelt kan je het speeltje gerust doorgeven aan je partner! Je partner kan je echt wel heel goed verwennen met dat kleine bolletje (dat best wel krachtig vibreert). Het is echt een heel leuk ding om op verschillende plaatsen op je lichaam te gebruiken.

En je kan de vibrator natuurlijk ook gewoon voor inwendige stimulans gebruiken, terwijl je clitoris gestimuleerd wordt, kan perfect werken samen met je partner! 😉

Het is echt een prachtig speeltje!

Conclusie?

Deze Tease is een prachtige toy. Duidelijk kwalitatief materiaal met een krachtige, diepe vibratie. Het is ook een heel multifunctionele vibrator die je zowel inwendig als uitwendig kan gebruiken. De vorm is vrij standaard en toch uniek dankzij het kleine vibrerende bolletje en het kleine reliëf bovenaan de vibrator. Door de ring kan je het speeltje makkelijk vasthouden en bedienen. 

Enige kleine minpunt is de Slider, naar mijn persoonlijke mening. Maar dat lijkt me ook wel iets waar je op termijn echt aan gaat wennen, dus zeker geen echt nadeel. 

Dit is zeker een speeltje dat ik heel dicht binnen handbereik ga houden. Ik ben fan!

Je koopt de Nomi Tang Tease bij Bol voor net geen €80.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *