Sextoy Review: FUN Factory B Ball UNO

Net terug van vakantie met mijn lief!
We trokken van de ene lekker warme en prachtige plek naar de andere. Op vakantie is voor mij altijd een leuk moment om eens iets nieuws uit te proberen.
Deze vakantie was dat: de B Ball Uno!

Spannend is het!
Want anale toys blijven voor mij toch ook nog een beetje een drempel waar ik over moet.

De verpakking

Zo ziet de B Ball Uno eruit als je hem koopt!

De B Ball Uno komt in het standaard doosje van FUN Factory. Op zich een heel mooi doosje, maar iets minder makkelijk om je toys in te bewaren, dus daar koop je best een ander accessoire voor: een toybag van FUN of een leuke doos in je nachtkastje ofzo is ideaal!

Omdat ik uiteraard bewust deze B Ball mee op vakantie heb genomen, heb ik ook het anale glijmiddel van YESforLOV bij, wat 1 van mijn persoonlijke favorieten is.

Glijmiddel is voor het gebruik van anale toys echt enorm belangrijk. Waarom? Simpel: je maakt geen vocht aan langs achteren. Het is niet zo dat je anaal vocht gaat produceren als je opgewonden raakt, zoals wel het geval is vaginaal. Glijmiddel is dus echt wel nodig.

De B Ball is een kleine Butt Plug, eigenlijk ideaal om als eerste toy mee te beginnen. Ik heb zelf wel wat ervaring met anale seks, maar als het op anale toys aankomt, ben ik dus wel een redelijke beginner. Het ideale proefkonijn dus!

De ronde vorm met toch het gepunte uiteinde, maakt hem makkelijk om in te brengen. Binnenin het rondje zit een gewichtje, wat voor extra genot moet zorgen.

FUN Factory B Ball close up!

Deze B Ball heeft een zachte textuur. Hij is gemaakt van medische silicone, die heel erg veilig is voor het lichaam en ABS plastic voor het rondje aan de binnenkant. Het enige nadeel aan het design is de kleine rand aan de inkeping van de bal zelf, die misschien op wat lastige momenten, iets minder makkelijk proper te krijgen is.
Ik heb er zelf niet zo veel problemen mee gehad (door de silicone wast hij echt wel makkelijk af), maar ik kan me inbeelden dat dat er een nadeel aan kan zijn.

Voordeel aan die inkeping is dan weer dat het gewichtje binnenin beter en langer kan ronddraaien. Wat uiteraard een toevoeging is aan de beleving.

Je kan de B Ball krijgen in 2 kleuren en 2 variaties. Ik heb een Zwart/roze B Ball Uno. Die heb je ook nog in Zwart/grijs. En dan heb je ook nog de B Ball duo voor meer gevorderdere gebruikers, ook in beide kleuren. Misschien vind je hier ook ooit nog wel eens een review van, maar voorlopig heb ik er geen ervaring mee.
In eerste instantie lijkt het me dat deze plug voornamelijk gericht is op de man: om de prostaat van de man te stimuleren, maar dat is misschien wel vaker het geval bij Anale Toys.

Hoe heb ik deze B Ball nu ervaren?

Wel, heel goed eigenlijk 🙂
Het is geen toy die ik in eerste instantie echt alleen zou gebruiken. Voornamelijk omdat mijn partner wel vrij hard zijn best moest doen voor ik er veel van voelde.

En dat was voor hem wel vrij gelijkaardig: het was wat zoeken naar posities waarbij we beiden de B Ball konden ervaren.
Eens we die positie(s) gevonden hadden, was het echt wel puur genot.
Het is moeilijk te omschrijven wat de B Ball precies doet, maar het maakt alles een pak intenser. Het is alsof ik soms geen blijf meer weet met mezelf en niet goed weet waar ik op moet focussen, waar ik het meest van moet genieten.

Sowieso is het opvullen van alle gaatje tegelijk een heel erg extreme ervaring en zeker niet iets wat ik iedere keer zou willen, maar het is op z’n minst een uitzonderlijke sensatie te noemen.

Conclusie

Welja, waarom niet! Maar het zal zeker niet iets voor elke week worden. Gewoon, af en toe eens, als ik eens zin heb in iets anders.

Je koopt de B Ball Uno voor €29,90 bij Loveware.

4 thoughts on “Sextoy Review: FUN Factory B Ball UNO

 1. Ik kan je zeggen, als trotse eigenaar van een prostaat, dat bewegende gewichtje binnenin zorgt inderdaad voor heel wat plezier!

  Naar mijn mening zijn buttplugs trouwens ook leuk voor uitgebreid voorspel doorheen de dag. Gewoon stiekem inhouden onder je kleren dus, om jezelf te teasen – of je partner, als je hem/haar toefluistert wat je aan het doen bent.

  Deze is daar uitermate geschikt voor door de extra stimulatie van dat gewichtje, dat vrolijk rondspringt bij elke beweging 😊

  1. Hallo IkWilNietSlapen!

   leuke tip, dat overdag dragen als voorspel. Dat heb ik zelf nog nooit gedaan!
   Ik kan me voorstellen dat dat erg fijn is met deze B Ball! (misschien update ik deze review binnenkort wel eens :D)

  1. Kan om mee te starten, naar mijn mening. Maar veel mensen hebben liever iets flexibelers. Volgende week komt mijn review van de FUN Factory Bootie online. Die lijkt me nog niets iets beter als beginner.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *