Sextoy Review: Tenga Eggs

Omdat ik zelf geen penis heb, maar er wel heel erg veel speeltjes op de markt zijn voor de penis, ben ik op zoek gegaan naar iemand die hierover reviews wou schrijven voor mij. Gezocht en gevonden! B. zal vanaf nu regelmatig reviews voor jullie schrijven over speeltjes voor de penis. Jeej!

De Tenga Eggs lijken een beetje op kinder surprises. In eerste instantie was ik niet erg enthousiast over de look van deze toy toen ik hem in handen kreeg. Het lijkt ook gewoon echt veel te klein om mijn penis goed te kunnen stimuleren. Maar ik begon er dus toch maar aan. 

De verpakking van de Tenga Eggs 

Een Tenga Egg is dus letterlijk een ei. Als je het koopt, zit er een hoesje rond met een speelse tekening erop die aangeeft wat het patroon zal zijn aan de binnenkant van de masturbator. Dat hoesje kan je gewoon los trekken en daarna kan je de 2 delen van het ei openen.  

In het masturbator-eitje zelf zit een harde koker met daarin een staaltje glijmiddel en een kleine handleiding. Op die handleiding staat ook duidelijk gemaakt dat het eitje voor eenmalig gebruik is, maar ik heb me laten vertellen dat het toch voor meerdere keren zou moeten kunnen. 

De Test 

Ik heb van Miss Poppie enkele Tenga Eggs gekregen om uit te proberen. Ik begin met één van de gewone eitjes. Iedere “soort” heeft dus een ander patroon aan de binnenkant. Sommige mensen beweren dat het patroon eigenlijk niet echt uit maakt, maar ik kwam er al snel achter dat dat voor mij wel zo is. Mijn penis houdt van stevigere patronen: hoe meer reliëf, hoe beter.  

Het eerste eitje dat ik uitprobeerde had iets minder reliëf binnenin en ik was dus niet meteen heel erg enthousiast. Ik merkte bovendien vrij snel hoe dun het masturbatortje wordt als ik het helemaal naar beneden over mijn penis trek, het lijkt echt elk moment te kunnen scheuren. Daarom waarschijnlijk dat ze zelf zeggen dat het maar voor eenmalig gebruik is. Ik kan me zo voorstellen dat het snel stuk gaat. 

Een paar dagen later probeer ik een ander ei. Dit heeft langs de binnenkant wat meer bobbels en ribbbels. Nog iets belangrijks dat ik bijna vergeet te vermelden, is dat je best veel glijmiddel gebruikt in het ei. Als het droger aanvoelt, is het echt een pak minder plezant om te gebruiken. 

Maar dus: dat ei met meer reliëf, dat was meteen een voltreffer! Wat een zalig gevoel. 

De ribbels aan de binnenkant stimuleren de eikel, mijn voorhuid wordt mee bewogen met iedere beweging en het gevoel is echt heel anders dan met de hand. Doordat het ei bovenaan dicht is, krijg je echt een heel apart gevoel dat misschien nog het best te vergelijken is met “the real deal”. Omdat het eitje niet al te dik is kan je ook makkelijk meer of minder druk zetten. 

Het was dus wel al snel duidelijk dat het wel degelijk uitmaakt welk patroontje je kiest. Maar net zoals iedere Tenga Egg anders is, is iedere penis dat ook en dus zou het goed kunnen dat het voor jouw gevoel net minder reliëf moet zijn.  

Ze worden dunner 

Na een tijdje werd trouwens ook duidelijk dat deze Tenga Eggs niet gemaakt zijn om erg lang te gebruiken. Na een paar keer wordt de bovenkant van de masturbator heel erg dun. Hoewel ze dan nog steeds te gebruiken zijn, wordt het gevoel toch ook wel wat minder.  

Niet voor eenmalig gebruik dus, als je er niet te enthousiast mee bent, maar na een keer of vijf hebben ze hun beste tijd wel gehad. Gezien ze ook niet veel kosten is dit wel eens leuk om, uit te proberen en te experimenteren met de verschillende soorten patronen. 

Conclusie 

Ik kan iedereen met een penis de Tenga Eggs aanraden. Je krijgt voor een lage prijs een kwalitatief product dat je meerdere keren kan gebruiken (uitspoelen met lauw water). Het kan ook zeker gebruikt worden door je partner om jou te stimuleren.  

Je koopt de Tenga Eggs bij Loveware voor €9,90!
Als je graag een eitje wil met meer reliëf, zou ik voor de Clicker, Stepper of Thunder gaan.
Eitjes met minder reliëf zijn dan weer de Wavy, Cloudy of Spider.

Ik promoot uiteraard liefst kleinere winkels, zeker in deze tijd. Maar ze zijn uiteraard ook te koop bij Bol.

7 thoughts on “Sextoy Review: Tenga Eggs

  1. Ik ben heel blij met de toevoeging op de site. Mijn man heeft nog niet zoveel toys als mij 🙂
    Ik kijk uit naar de review van de Arcwave Ion, want die is nogal duur om voort te gaan op slechts 1 review (Jay van Tesstesst vindt hem de toy van 2020).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *