Sextoy Review: Satisfyer Sunray

Of ik een speeltje van Satsifyer voor hen wilde testen, vroegen ze bij EroVibes. Ik twijfelde. Er zijn zoveel shops en ik probeer echt mijn best te doen om het kaf van het koren wat te schijden. Maar Tess van Tesstesst overtuigde me. Dat het echt een hele vriendelijke man was, van EroVibes, en dus sowieso een hele fijne samenwerking. Dus ik besloot het toch te doen en koos voor de Satisfyer Sunray.

Of ik meteen ook een Satisfyer Sunray wilde om een win-actie mee te doen? Wel, natuurlijk! Want ik weet dat ik daar altijd één iemand heel erg blij mee kan maken! Dus een paar dagen later lagen er 2 dozen met een Satisfyer Sunray erin op mijn bed. Klaar om getest te worden!
En jep, dat wil dus ook zeggen dat er aan het einde van deze review een win-actie volgt! Joepie!

Details

De Sunray is verpakt in een “typisch Satisfyer” verpakking. Met veel kleur en de toy duidelijk langs de buitenkant zichtbaar. Aan de achterkant staat veel uitleg en ook heel wat symbolen en tekeningen, vinden ze duidelijk fijn, bij Satisfyer, al is het soms wat gokken wat ze precies bedoelen. Als je de doos openklikt (magnetisch), dan zie je de toy liggen onder een plastiekje. Handig. 

Om echt bij het speeltje te kunnen, moet je de kartonnen strook langs de zijkant van de doos scheuren. Kan je maar 1 keer doen, maar zo ben je wel echt 100% zeker dat nog niemand anders deze toy in handen had. Het speeltje zelf, ligt in zo’n plastieken inlay. Altijd heel moeilijk om eruit te krijgen. Maar de hele handel moet toch uit de doos, want de oplaadkabel en handleiding liggen onder het plastieken ding. 

De laadkabel van Satisfyer werkt magnetisch en klik je gewoon aan de onderzijde op de metalen puntjes.
Reinigen is ook redelijk makkelijk. De Sunray is waterdicht, dus mag gewoon onder de kraan met wat milde zeep. Een beetje extra aandacht aan het tuutje zelf en de ribbels op het inwendige deel en hop, helemaal proper!
Zelf droog ik speeltjes van dit soort siliconen altijd graag even af, want je ziet hier nogal makkelijk vochtplekjes op.

Knopjes

De knopjes van deze Sunray zijn weer een ander paar mouwen. Ik moet hier precies steeds vaker aangeven op knopjes, maar jongens, wat een complexe bedoeling maken ze er toch vaak van. Deze Sunray heeft 3 knopjes. En die zijn alle 3 even moeilijk voelbaar. Super lastig dus als je tussendoor je speeltje van snelheid wil verzetten. 

Ik begin voor de gemakkelijkheid even met de middelste knop. Hiermee zet je de lichtdruk aan en uit, door er langer op te drukken en ook harder door er kort op te drukken. Met de knop het dichts bij het luchtdruk-deel, zet je de luchtdruk weer zachter.
De knop het dichtst bij het inwendige stuk, is voor de vibraties. Door hier langer op te drukken zet je deze aan en weer uit. Als je kort drukt, zap je door de vibratiestandjes. Dat zijn er 10, dus best complex als je toevallig even te ver zapt. 

Het grootste nadeel aan heel dat knoppen-gedoe, is vooral dat ze zo moeilijk voelbaar zijn. Je moet echt al met twee handen gaan zoeken om de knop juist in te drukken. Bovendien zijn ze ook nog niet super makkelijk indrukbaar, omdat ze op de buitenste gedraaide rand van de toy zitten. Dus jep, dat kon naar mijn gevoel echt makkelijker. 

App

Net als de meeste nieuwe Satisfyer speeltjes is ook deze Sunray te besturen met de Satisfyer App. Die is gewoon gratis beschikbaar voor IOS en Android.
Ik ga hier niet te ver over uitweiden, want ja, die app werkt behoorlijk makkelijk en eigenlijk ook best goed.
Maar nee, ik vind dit geen echt speeltje dat je gemakkelijk met een app gaat gebruiken. Het kan, het is een leuke extra, je kan spelen met een partner vanop (hele grote) afstand en wat nog allemaal. Maar het is naar mijn gevoel geen super grote meerwaarde aan de Sunray. 

De Test

Het aller belangrijkste is natuurlijk: doet deze Satisfyer Sunray wat je wil dat hij doet. Inwendig geweldig goed je vagina (en mss je G-spot) stimuleren terwijl je uitwendig geniet van luchtdrukgolven tegen je clitoris. 

Wel, ik kan hier kort over zijn: de Sunray doet dat echt behoorlijk goed! 

Wat je op het eerste zicht niet kunt zien aan het speeltje, is dat het ook plooibaar is. Niet zo dat je het alle kanten kunt opplooien die je wil, maar je kan het wel verbuigen op een specifieke plaats. Ik heb gemerkt dat ik dat zelf eigenlijk best handig vind én ook nodig heb. Heel vaak met zo’n dubbele speeltjes heb ik wat problemen om mezelf inwendig en uitwendig goed te kunnen raken. En bij deze Sunray kan je eigenlijk eerst het langere deel inbrengen en dan het kortere tot de juiste positie bij je clitoris plooien. En dat werkt dus echt prima. 

Daarnaast kan je de toy dus gebruiken voor dubbele stimulatie: inwendige vibratie en uitwendige luchtdruk. Maar omdat je hem zo kunt openplooien, kan je in principe ook beide delen apart gebruiken. Persoonlijk zou ik dat niet makkelijk doen, maar weet dus wel dat het zeker een optie is. 

En ja, ik vind de manier waarop de vibratie en de luchtdruk me tegelijkertijd weten te stimuleren eigenlijk echt heel fijn. Het voelt goed: de luchtdruk is aangenaam, de vibratie echt diep genoeg, ik heb hier echt niet veel op aan te merken. Het is zelfs mogelijk om de toy een klein beetje in en uit te bewegen, zodat die je G-spot beter weet te raken en toch contact met je clitoris te houden. Dus ja, ik ben hier echt oprecht enthousiast over: dit is gewoon echt een goede toy! 

Als ik ergens op moet aangeven, dan is het de knopjes. Want daar heb ik tussendoor wel wat op gevloekt. Willen verzetten en dan fout drukken omdat je de knopjes niet voelt… Nee, dat vind ik niet fijn. Maar ook dat lijkt me iets wat je op den duur wel leert en is ook gewoon niet belangrijk genoeg om de Sunray hiervoor zwaar minpunten te geven. 

Conclusie

De Satisfyer Sunray bevalt me veel beter dan ik op het eerste zich gedacht had. Door de fijne buigbare beweging, kan ik me ook voorstellen dat deze toy voor heel veel lichamen goed werkt. De vibratie is best goed, de luchtdruk is aangenaam, de combinatie van de twee is helemaal super. Jep, hier kan ik wel aan wennen!

Op zoek naar een leuke toy die duostimulatie geeft? Met luchtdruk én vibratie? En ook nog eens bestuurbaar met een app? Zoek niet verder! Alleen de ietwat irritante knopjes moet je erbij nemen. 😉

Je koopt de Satisfyer Sunray hier bij EroVibes voor €69,90.

Win-Actie!

Oh joepie! Ik mag ook een Satisfyer Sunray weggeven!!
Van EroVibes kreeg ik ook een exemplaar om één iemand heel erg gelukkig te maken! 🙂

Wat moet je daarvoor doen?

  1. Volg Miss_Poppie_reviews op instagram en/of facebook
  2. Volg EroVibes op instapram en/of facebook
  3. Reageer onder de foto van de win-actie waarom jij deze Sunray graag zou winnen (online vanaf zondag 15 januari!)

Ik maak de winnaar bekend op donderdag 19 januari (via Instagram Stories).

ps: je kan enkel meedoen als je een adres hebt in België of Nederland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *