Sextoy Review: My Celebrator. Pimp je tandenborstel.

Een tijdje terug kreeg ik de vraag via instagram of ik de Celebrator wilde testen. En eerlijk gezegd heb ik hier een hele tijd over getwijfeld. Om verschillende redenen, die ik hier uiteraard graag even uit de doeken doe. 🙂

De Celebrator is dus een mini opzetstukje. Een opzetstukje voor op je tandenborstel. Laat ik beginnen met het feit dat ik het absoluut onnodig vind om mijn tandenborstel in te schakelen als speeltje voor mijn clitoris. Je zou denken dat ik al wel vreemdere dingen gebruikt heb daar beneden, maar mijn tandenborstel voelde om de één of andere reden echt fout en onhygiënisch aan. Daarnaast begrijp ik niet waarom dit discreter zou zijn dan bijvoorbeeld een eenvoudige bullet-vibrator. Maar dat ligt dan misschien aan mij.

Uiteraard begrijp ik dat het voor sommige mensen moeilijk kan zijn om een echte vibrator aan te schaffen, om wat voor reden dan ook, dus besloot ik toch om de Celebrator te testen. Want inclusief zijn vind ik wel belangrijk.
Ik heb het hier verder in de review nog wat meer over, maar laat ik beginnen bij het begin.

Details

Het doosje kwam snel toe en… er plakten heel wat leuke My Celebrator stickers op. Misschien is dit enkel voor mij, als blogger, maar ik vind het niet echt “discreet verzonden en verpakt”. Zélfs voor mij als blogger: niet iedereen in mijn straat weet wat ik doe en dat hoeft ook niet. 

Omdat ik het dus best een vreemd idee vind om mijn tandenborstel mee naar bed te nemen, vroeg ik aan My Celebrator of ze ook hun motor-stukje konden mee opsturen. En dat deden ze! Waarvoor dank! 🙂

Het motor-stukje zat gewoon los in het doosje. Als ik kijk op hun site, zie ik dat er normaal een plastieken verpakking rond zit, maar bij mij dus niet. Okok, allemaal prima, maar zo wordt het wel erg moeilijk om de verpakking te beoordelen.
Daarnaast zat er ook nog een leuke en kleurrijke handleiding bij, los in het doosje.

Verder zitten er 2, in plastiek verpakte, opzetstukjes bij. Ja, 2. Want de Celebrator (die kleine opzetstukjes dus) zijn gemaakt van een poreus materiaal. Dat wil zeggen dat je ze enkele keren kunt gebruiken, als je dat wil, maar dat je er toch beter voorzichtig mee bent als je nogal gevoel bent daar beneden. Poreuze materialen nemen vocht op en ook bacteriën, die je dan telkens weer terug geeft als je het gebruikt. Niet echt hygiënisch of veilig voor je lichaam dus. Waarom ik ze dan toch test? Omdat het duidelijk wordt aangegeven op de website: je moet de opzetstukjes regelmatig vervangen, er staat zelfs bij wanneer je dat best kan doen.

Het motortje werkt op 2 AA batterijen. Heel makkelijk. Je drukt gewoon op de knop en het speeltje gaat aan. Er zijn 2 standjes en je begint met het hardste (whyyyyy??) en dan een zachter standje. Mijn eigen tandenborstel heeft meer standjes. Hmmm, misschien toch ook eens proberen dan? 😀

Let trouwens wel op: het kopje past niet op alle tandenborstels, enkel op de meest voorkomenden, zoals OralB. Op mijn vroegere Philips was het een no go geweest…

De Test

Ik duw het opzetstukje op het tandenborstel-achtig motortje. Het geeft me echt een heel dubbel gevoel. De website van My Celebrator belooft hét van hét: geweldige en razendsnelle orgasmes, geen man meer nodig en dat soort… welja, ik noem het hier rustig even onzin.
Ik ben dus sceptisch, maar aan de andere kant ook heel erg nieuwsgierig. Wanneer ik het motortje aan zet, schreeuwt de vibratie me bijna toe. Ik schrik me een ongeluk. Wat hard! Het 2e standje gaat gelukkig wat zachter. Blijft onlogisch: je begint zacht, toch? 

Omdat ik meteen merk dat dit een erg krachtig (bijna gewelddadig) en gerichte vibratie is, besluit ik om het speeltje toch eerst met mijn kleding aan te proberen. Dat blijkt een goede beslissing. De vibratie valt redelijk direct mijn clitoris aan, zelfs al begin ik op het zachtste standje. 

Wat me ook vrij meteen opvalt is dat de vibratie stopt of wordt tegen gehouden als ik druk zet. Op zich is dit voor mij best wel goed, want anders vind ik de vibraties té intens. Doordat het motorstukje maar power heeft van 2 batterijtjes, kan de moter de druk dus niet aan. Als je houdt van hele krachtige vibraties én je zet graag druk op je speeltje, dan zal je dus toch je eigen elektrische tandenborstel moeten gebruiken. 🙂

Dat heb ik trouwens zelf ook getest, maar ik ben toch tot de conclusie gekomen dat ik liever het motortje van My Celebrator gebruik. Mijn elektrische tandenborstel gaat zo mogelijk nóg harder… 😀 

Het speeltje doet me ook wel wat denken aan de Zumio, die voor veel lichamen ongelooflijk fantastisch is. En (spoiler alert, want die review staat nog niet online), ik heb het daar ook heel erg moeilijk mee. Mijn clitoris houdt er niet van. 

De vorm van het Celebrator opzetstukje zorgt er trouwens voor dat je het speeltje langs 2 zijden kunt gebruiken: plat of meer gepunt. Door de hardheid van de vibratie gaat deze nuance jammer genoeg wat aan mij voorbij, maar over het algemeen hou ik iets meer van de platte kant. Uiteraard heel erg persoonlijk.

Dus?

Als ik eerlijk ben, besef ik dat ik misschien soms wat hard ben voor dit speeltje omdat ik niet zo hou van de “je hebt geen man meer nodig” website. Er staan dingen op als “meest effectieve vibrator op de markt” en “het snelste en meest efficiënte orgasme dat je ooit gehad hebt”. En hoewel ik die marketing begrijp, ben ik er ook een beetje allergisch voor. Zegt dat iets over het product? Niet persé. Maar het zorgt wel voor een bepaald gevoel wanneer ik begin met testen. 

Uiteindelijk is dit op zich geen slecht idee en geen slechte uitvoering. Een elektrische tandenborstel heeft vibraties, waarom zou je ze niet gebruiken? Maar ik vind het wel jammer dat het opzetstukje dan niet lichaams-veilig is. En ook dat het allemaal zo hard moet gaan. Dat het gaat over razendsnel klaarkomen. Wat is er gebeurd met het langzaam genieten van verfijnde dingen? Dat dus. 

Kan ik hier een orgasme mee krijgen? Jazeker.
Als ik het topje op een bepaalde manier tegen mijn clitoris leg, dan kom ik wel degelijk (relatief snel ook) klaar van de Celebrator. Maar erna moet ik mijn clit een hele tijd met rust laten. Het is dan echt even meer dan genoeg geweest.

Conclusie

Als je houdt van hele harde, krachtige en directe vibraties en je wil echt heel graag iets wat zo subtiel is dat niemand weet wat het is? Dan zou het kunnen dat de Celebrator iets voor jou is. Zelf hou ik heel erg veel meer van speeltjes die zo gedesignde zijn dat ze ook effectief goed bij je lichaam passen, maar je gaat me niet horen zeggen dat deze Celebrator niet efficiënt kan zijn. 

Je koopt de Celebrator opzetstukjes voor ongeveer €9 per stuk bij Bol. Als je er meerdere ineens koopt, worden ze een pak goedkoper.
Ook het motortje vind je daar, als je liever je tandenborstel niet wil gebruiken, voor €33 met een opzetstukje erbij.

6 thoughts on “Sextoy Review: My Celebrator. Pimp je tandenborstel.

  1. Jammer dat die zo hard gaat, anders had dit heel erg leuk geweest voor jonge meisjes denk ik, die op die manier hun eerste ervaring met een speeltje kunnen opdoen… Ik kan me voorstellen dat een tandenborstel minder opvallend is bij de ouders als bv. een bullet…

    1. Gho, ik heb daar wat een dubbel gevoel mee… Uiteindelijk is het ook vreemd als de elektrische tandenborstel ineens verdwenen is naar de kamer van de dochter 😉 Ik raad ten alle tijden eigenlijk toch liever gewoon een speeltje aan. Idd een bullet of zo iets als de Romp speeltjes ofzo. Liever een eerste goede ervaring 😀

  2. Hahaha, je zou je toch eens vergissen en de verkeerde in je mond stoppen 🙈🙈.
    Ps. Ik doe mee aan de winactie, ik kan wel wat selflove gebruiken 😊😊!

  3. Had hem ook besteld voor mijn vrouw maar vond hem toch wel heftig.
    Maar toch wel een leuk idee dat het ook makkelijk mee kan op vakantie😜

  4. Grappig dit roept herinneringen voor mij op. Toen ik nog thuis woonde had ik zoiets vergelijkbaars het heette de lovebrush haha. Moet wel zeggen als ik hier de afbeeldingen zie dat ik mijn exemplaar toen mooier vond. Dat waren 3 vormpjes nml in een mooi doosje met een spiegeltje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *