Sextoy Review: Miss Bi van FUN Factory

Ik kreeg deze Miss Bi een hele tijd geleden van FUN Factory. Het is best een bijzonder speeltje: een echte Rabbit-vibrator, die heel krachtig de G-spot en clitoris kan stimuleren.
Zoals gewoonlijk voor FUN Factory is de vorm van dit FUN Factory speeltje uniek en doordacht. En de vibraties uiteraard ook!

Fun Factory is één van mijn favoriete merken, wist je dat al!? 🙂 Ik herinner me het moment dat ik als 17-jarige met mijn eerste vriendje een seksshop binnen ging, helemaal niet op mijn gemak. Daar stonden ze: de speeltjes van FUN Factory. Toen nog vooral de dolfijntjes en mollekes. Ik wist meteen dat ik er zo eentje wou. Jammer genoeg waren ze op dat moment redelijk boven mijn budget.
Een jaartje later kocht ik dan toch mijn eerste FUN Factory speeltje. En erna volgden er alleen maar meer. Niet omdat die eerste stuk ging, nee, die heeft het echt super lang gedaan voor mij! En het speeltje dat ik erna kocht, die doet het gewoon nog steeds! Al 11 jaar nu!

Dit alles gewoon om even te zeggen: FUN Factory is fantastisch. Heel veel van de innovatie van speeltjes komt van hen. En dat zie je en voel je aan vanalles.
Maar nu dus: de Miss Bi!

Details

Zoals alle speeltjes van FUN Factory, is ook de Miss Bi verpakt in een volledig kartonnen doos. De doos is donkergoud-kleurig met het rode FUN logo erop. Errond zit een hoes met het speeltje erop in ware grootte. Mijn Miss Bi is paars, dus mijn hoes is dat ook. Als je een andere kleur kiest, heeft je doos ook een andere kleur. Allemaal samen is het echt een prachtige regenboog!

Binnenin de doos vind je het speeltje, een beknopte handleiding en een oplaadkabeltje. Opladen doe je gemakkelijk door het magnetische kabeltje op het speeltje te klikken en de andere kant in een USB-stopcontactje te pluggen. Het is een hele krachtige magneet, wat ik echt heel handig vind. Dan klikt het altijd goed vast en komt het niet los als je het speeltje neerlegt ofzo.
Minder handig is de handleiding. Die is echt bijzonder cryptisch en onduidelijk. Je krijgt wat symbooltjes die uitleg zouden moeten geven over de vibraties en de patronen, maar echt duidelijk is het niet. Bij hun nieuwste speeltjes zit een meer uitgebreid boekje, dus ik kan alleen maar hopen dat ze dat doortrekken bij hun oudere speeltjes ook. 

Knopjes

De knopjes van de FUN Factory toys zijn altijd een beetje een dingetje. Nee, de knopjes op zich zijn eigenlijk super: je voelt ze goed zitten, ze zijn makkelijk indrukbaar en het zijn er 3. Maar de vibratiepatronen er achter zijn vaak best verwarrend. Deze Miss Bi werkt een beetje anders dan hun andere speeltjes. De Miss Bi heeft namelijk 2 motoren die je apart van elkaar kunt aansturen: vibratie inwendig en uitwendig dus. 

Met de FUN-knop zet je de Miss Bi aan en ook binnen de seconde weer uit. Ik hou hiervan, want ik wil vaak echt geen vibratie meer eens ik klaargekomen ben. Instant uit! 

Met het knopje het dichtst bij de FUN knop (die met de grote bol) bestuur je het inwendige deel, met de knop het dichtst bij de clitoris-stimulator (de kleine bol), bestuur je het clitoris-deel.
Beide motoren hebben 7 vibraties: 3 rechtlijnig en 4 patronen en ook gewoon de motor uitzetten (waardoor je enkel de andere motor nog gebruikt). Je kan je favoriete stand vast “programmeren” door 4 seconden op de FUN knop te duwen. Vanaf dan start de Miss Bi steeds op jouw gekozen standje.

De Test

Ik zeg het hier wel vaker, maar heel vaak voel je echt bij het eerste contact of een speeltje iets voor jou gaat zijn of niet. Zeker als je de vibraties aanzet en dan denkt: wauw, wat hard. Dat had ik dus bij deze Miss Bi. Als je beide motoren tegelijkertijd laat werken, gaat het speeltje zelfs op de zachtste stand echt al super stevig te keer. En als je wel vaker mijn reviews leest, weet je intussen dat dat niets voor mij is. 

Maar laat ik beginnen met de vorm. De Miss Bi heeft best een unieke vorm: het inwendige deel is gebogen, kort en dik. De reden daarvoor is vrij simpel: de tip van de Miss Bi dient om je G-spot te stimuleren en de verdikking zorgt ervoor dat je toch best een “gevuld” gevoel hebt. Het speeltje lijkt helemaal niet zo kort eens je het inwendig gebruikt.

Het clitoris-deel is breder en vrij plat, waardoor het zeker geen pin-point stimulatie geeft, maar eerder de clitoris en het gebied errond zal stimuleren. So far so good voor mij. Dit klinkt allemaal echt als redelijk perfect voor wat mijn lichaam nodig heeft. 

En dat is het dus ook. Zo lang ik de vibraties niet aan zet, voel ik dat alles op de juiste plaats lijkt te “klikken”.
Maar de vibratie zelf is zo krachtig dat ze bijna agressief aan voelt. En dat ben ik van FUN Factory echt niet gewend. Ik wil zelf graag iets meer vibratie op mijn clitoris als ik inwendig ook vibratie gebruik en dat is bij deze Miss Bi gewoon echt niet het geval. Het motortje in het clitoris-deel is redelijk zwakjes vergeleken met de krachtige motor in het inwendige stuk.

Dat zorgt er bij mij dus voor dat ik vaak enkel de inwendige vibrator aan zet. Ja, dat kan dus ook en dat is in dit geval echt een groot voordeel. Het neemt een heel stuk van de kracht weg. Op het moment dat mijn lichaam volledig opgewarmd is en wat meer aan kan, zet ik dan het inwendige deel wat harder of/en het clitoris-motortje aan. En dat werkt best goed!

Nog even over de vorm: die doet het echt wel voor mij. Ik vind het brede clitoris-stukje echt heel goed gevonden (vaak zijn dat van die smalle tipjes of onnozele konijnen-oortjes). Ik hou zelf echt wel van die bredere stimulans. Als ik de vibrator inbreng heb ik echt nooit het gevoel dat het zo’n kort speeltje is en ook dat werkt echt heel goed. Dit is ook geen speeltje dat je zoals een dildo in en uit gaat bewegen. Je maakt er eerder een kantel beweging mee, zodat je je G-spot goed kunt stimuleren. 

En oh! Ik heb nog helemaal niets gezegd over het handvat. Het handvat is echt super makkelijk om de Miss Bi vast te houden. Je kan hierdoor meer druk zetten, het speeltje ligt makkelijk in je hand én je hebt de knoppen letterlijk onder je vingers. Ik wou echt dat alle vibrators zo’n handvat hadden!

Conclusie

De vorm van de Miss Bi vind ik echt super. Mijn lichaam is er heel erg blij mee. Maar die vibraties, dat is toch echt wel wat minder. Ze gaan zo vreselijk hard dat ik een deel moet afzetten om er enigszins van te kunnen genieten. En voor een merk als FUN Factory vind ik dat redelijk onbegrijpelijk. 

Dat gezegd zijnde is de mogelijkheid er wel om het speeltje wat minder hard te zetten. En als je net houdt van wat power, dan is deze Miss Bi één van de meest krachtige rabbit-vibrators die ik ken. Het is maar waar jij wild van wordt, zullen we zeggen. 🙂

Je koopt de Miss Bi voor €109,90 in 3 kleuren (blauw, paars of zwart) bij Loveware!

2 thoughts on “Sextoy Review: Miss Bi van FUN Factory

  1. Ik had deze ook, maar ik had geen klachten over de vibraties. Wel over de vorm: hij ‘paste’ niet. Ik heb hem dus met pijn in het hart weggegooid 🙁
    De enige duo-vibrator die ik nog gekocht heb daarna (te bang voor een nieuwe miskoop) is de Nova 2, omdat deze vervormd kan worden. Moeten ze bij Fun Factory misschien ook eens proberen bij de vibrators.

    1. Ja, ieder lichaam is anders he, dat vind ik hier net zo boeiend aan! 😀
      En bij FUN is dat soort buig-systemen wat moeilijker, aangezien hun vibes vol silicone zijn. Maar gezien de Limba Flex dildo, die zo buig- en verzetbaar is, acht ik de kans wel bestaande dat dat soort vibe er ooit komt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *