Sextoy Review: Avant Purple Haze

Ik kreeg een tijdje geleden een leuke doos met speeltjes van Easytoys. Regelmatig mag ik hen mailen met een wens-lijstje en dan sturen ze me enkele dingen op die hen leuk lijkt om door mij te laten reviewen. Ze weten, uiteraard, dat mijn reviews altijd eerlijk zijn. Leuke samenwerking dus!
Toen ik deze Avant Purple Haze zag, werd de samenwerking zo mogelijk nog een stukje leuker! 😀 Wat een prachtige dildo!!

Ik hou zelf heel erg van veel kleuren en dat zit je met de Avant-speeltjes echt wel goed. De toys komen in alle mogelijke prachtige kleurencombinaties en ook heel vaak in de kleuren van verschillende vlaggen. Heel tof!
Aan het begin van deze review wil ik wel graag even waarschuwen: de Avant Purple Haze is momenteel niet beschikbaar bij Easytoys. Erg stom, maar ik wilde niet wachten tot ie er wel weer is. 😀 Mocht je het model toch willen kopen, geef ik je beneden aan de review enkele andere leuke en vergelijkbare opties.

Details

De Avant dildo’s zijn verpakt in stijlvolle en redelijk neutrale dozen. De voorkant van de doos heeft een doorkijkglaasje, zodat je het speeltje goed ziet zitten en dat is eigenlijk voldoende om de doos genoeg kleur te geven. De rest is dus gewoon wit.
Je haalt de dildo uit de doos door de bovenste witte hoes rond de onderste uit te schuiven. En dan zie je wel een leuke kleurrijke doos. 

Verder is er niet veel te vertellen over deze verpakking. Heel subtiel, maar alles wat je moet weten staat heel duidelijk aangegeven. Simpel en toch echt mooi gedaan. Meer moet dat niet zijn. 

De Avant dildo’s zijn gemaakt van een heel fijn aanvoelde silicone, echt heel zacht. Geen motor én gemaakt van een super veilig materiaal, dus ze zijn heel makkelijk afwasbaar. In principe mogen ze zelfs in de vaatwasmachine, maar dan zonder zeep, uiteraard. Of je kan ze afkoken, mocht je dat willen. Allemaal niet echt nodig, met wat water en een zachte zeep of toy cleaner kom je er ook al. Meer over het reinigen van deze Avant dildo en je andere toys lees je hier.

De Test

Het eerste wat ik gedaan heb toen ik deze Avant Purple Haze uit z’n verpakking haalde, is iets wat ik al heel lang wilde eens wilde! Gewoon recht naar beneden op de grond laten vallen, los op de zuignap. En tot mijn grote verbazing werkte dat gewoon! De Purple Haze stond parmantig rechtop, stevig vastgezogen aan de grond. Ik zeg stevig, maar dat is natuurlijk relatief. Voor mij is dit een hele goede en krachtige zuignap, maar alles kan kapot en dat is dus ook met deze zuignap zo. Als je er hard aan trekt komt ie wel terug los. Gelukkig maar, denk ik dan. 🙂

Na het speeltje eerst eens gereinigd te hebben, begon ik dan toch aan een echte testsessie in plaats van wat te spelen. Met mijn favoriete glijmiddel in de aanslag (momenteel is dat de YESforLOV Natural Glide) begon ik eraan. Zoals altijd met inwendige speeltjes, warm ik mijn lichaam eerst graag wat op met uitwendige stimulans. Daarom nam ik er ook een vibrator bij voor mijn clitoris. 

Eens opgewarmd breng ik de Purple Haze in en weet meteen dat dit een dildo voor mij is. Niet te groot, met een hele zachte ribbel. Exact zoals ik het zelf graag heb. De vorm is licht gebogen, wat ook echt helpt om mij inwendig te stimuleren waar ik dat wil.

Het materiaal is wel eerder aan de zachte kant. Dat is super aangenaam, maar buigt daardoor ook wel makkelijk. Op zich een leuk gevoel, maar het maakt het ook wat moeilijker om bepaalde delen van het lichaam echt goed te kunnen stimuleren. Mijn G-spot heeft bijvoorbeeld echt wel wat meer druk nodig. 

Maar als dildo om in en uit te bewegen, is dit model echt heel fijn, vind ik. Doordat het niet te groot is kan je het ook op verschillende momenten gebruiken. Zou ook een hele goede dildo voor anaal gebruik kunnen zijn bijvoorbeeld! 

De zuignap is ook stevig genoeg om de dildo bijvoorbeeld in de douche te kunnen gebruiken. Of op een ander glad oppervlak uiteraard. Het moet wel echt een redelijk glad vlak zijn, anders is de grip wat minder. Door de grootte van de zuignap, kan je de dildo ook makkelijk in een harnas gebruiken. 

Conclusie

Jep, ik vind dit echt een hele leuke dildo! Ik was al verliefd op de kleurtjes, maar nu ook op het model zelf! Niet te groot, zacht en toch best stevig. De zuignap is ook best sterk, waardoor je het speeltje echt overal kunt gebruiken. 

Helaas is de Avant Purple Haze net uitverkocht bij Easytoys, maar ze hebben wel een ander model dat er heel erg op lijkt. In 1 kleur, ook mooi. 🙂
Dat model koop je hier voor amper €28! (check terwijl je daar bent ook even de andere super leuke Avant modellen! :D)

Mocht je toch echt supergraag deze Purple Haze willen, ze verkopen hem wel nog bij bol voor ongeveer €32.

One thought on “Sextoy Review: Avant Purple Haze

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *