Review: Romantic Nights Box van Euphoria

Een tijdje geleden kreeg ik een mailtje van Euphoria, een toffe sexshop met twee vestigingen (in Heerenveen en Leeuwarden) en een webshop. Aan het begin van mijn MissPoppie carrière ben ik ooit bij hen geweest en laat ik zeggen dat ze mij en mijn stijl intussen wel kennen. 🙂
Desirée, het meisje waar ik meestal contact mee heb, vroeg of ik weer wat voor hen wilde testen. Ze sprak over 2 boxen die ze zelf hadden samengesteld: de ‘Romantic Nights’ en ‘Kinky Nights’. Dus ja, die wou ik wel graag ontdekken! Ik koos zelf voor de Romantic Nights box, want ik ben niet altijd even Kinky en kijk, het is ook bijna Valentijn!

Bij het ontdekken van de box, was ik meteen onder de indruk van de kwaliteit van de speeltjes en de mooie details. Maar: ik bedacht me ook meteen dat ik het meeste van dit soort speeltjes en accessoires al wel heb. En dus vroeg ik aan Euphoria of ik de box mocht weggeven in een win-actie.
Dat vonden ze helemaal goed, dus jawel, je kan deze leuke box winnen! (helemaal beneden aan deze pagina 😉 ).

In de box vind je 2 speeltjes, 2 wat meer kinky dingen, 2 cosmetische productjes, 1 spel en een accessoire. 

Details

Euphoria heeft deze Romantic Box helemaal zelf samen gesteld en dus ook de verpakking gekozen en afgewerkt. De doos zelf is een eenvoudige bruine doos met een grote, zelfgemaakte sticker erop. Heel mooi afgewerkt en duidelijk. En ook mooi afgesloten. 

Dit is een cadeau dat je wel wil krijgen. Ziet er echt heel leuk uit!

Als je de doos open maakt, vind je binnenin een mooie flyer met uitleg over hoe je de producten kan gebruiken. Alle producten zelf zitten in hun oorspronkelijke verpakking, dus de effectieve handleiding vind je gewoon product per product. In de flyer van Euphoria krijg je dus eerder een mooie omschrijving van wat je met de verschillende producten kunt gaan doen. 

Daarnaast vind je dus de 8 verschillende producten. Mooi uitgestald op een bedje van rode kartonnen frullies. Ik ben echt fan van de manier waarop ze dit hebben aangepakt, echt heel tof!

De Test van de Romantic Nights Box

Wat zit er allemaal in de box? Wel, aangezien het geen adventskalender is, ga ik het gewoon verklappen! Wil je het toch liever niet weten? Klik dan hier voor mijn conclusie. 

Dorcel Penisring

Ik heb deze penisring mooi dichtgelaten, maar we verkopen hem ook via de FUN Party’s (homeparty’s) die ik geef, dus ik geef graag even eerlijk toe dat ik deze al had (heb ;)).
Dit is best een dunne ring, die ook behoorlijk flexibel is. Dat maakt dat je hem makkelijk rond de penis kunt plaatsen. En, indien je strakker wil, kan hij ook prima mee rond de balzak. 

De vibraties zijn niet super en het vibratortje dat er in zit werkt op van die hele kleine batterijtje. Ga je hier grootse orgasmes mee beleven? Nope. Maar het is wel echt een hele fijne ring om wat leuke dingen mee uit te proberen!

Samen een penisring gebruiken geeft extra genot voor beide partners. De drager ervaart een strakker gevoel, maar voelt eigenlijk ook gewoon meer. Sommigen zeggen ook dat dit hun orgasme vertraagt, maar dat is niet echt wetenschappelijk bewezen.
De partner krijgt tegelijkertijd vibratie tegen de clitoris of ergens anders! Ik moet hier wel even bij zeggen dat dit een redelijk basic vibratie is en dat je dus al echt heel goed moet mikken om hier als partner echt veel van te voelen.
Maar ideaal dus om uit te testen en te kijken wat werkt voor jou!

Rocks Off Touch Of Velvet

Deze kleine bullet-vibrator is ideaal om mee te beginnen en samen mee te experimenteren. Je kan dit soort speeltje namelijk echt op heel je lichaam gebruiken. Proberen maar, dus!

De Touch of Velvet werkt op één AAA batterij (die meegeleverd is) en heeft 10 vibratie-snelheden.
Ik heb geen echte ervaring met deze Touch of Velvet, maar wel met andere Rocks Off bullet-vibrators en over het algemeen zijn die echt gewoon super om uit te testen wat je van vibraties vindt. Heel leuk om te spelen en experimenteren en die 10 verschillende standen zijn in dat geval echt een enorme meerwaarde. 

Toch ook nog even zeggen dat ik een klein beetje verliefd ben op de hele toffe kleur van dit speeltje!

Hart Vol Erotiek

De ‘Hart Vol’ pakketjes zijn echt super leuk. Eenvoudig concept met veel effect!
In zo’n hartje vind je meer dan 100 briefjes met telkens een leuke opdracht erop. Je trekt er 1tje uit met het pincetje en kan meteen aan de slag!

Enkele voorbeelden uit dit Hart Vol Erotiek:

  • Vraag je partner een getal onder 50 te noemen en geef die dat aantal in de vorm van heerlijke kusjes op het lichaam.
  • Bewerk met je vingertoppen de hoofdhuid van je partner en zorg dat die geniet.
  • Heb je al eens op de trap gevrijd? Ga ervoor!

Leuk dus! En je kan perfect de producten uit de box gebruiken om de opdrachtjes nog net iets spannender en leuker te maken.

Bad Kitty Bondage Scarf

Deze blinddoek/bondage sjaaltje verraste me even! De meeste van dit soort blinddoekjes zijn namelijk te dun van materiaal, zodat je erdoor ziet. Of te smal, waardoor je er onderdoor kunt zien.
Maar deze echt heel mooi rode sjaal is heel erg breed. Hij is ook redelijk doorzichtig, wat op zich wel spannend kan zijn, dat je een beetje kunt zien, maar als je hem dubbel vouwt, dan zie je er echt niets meer door. En hij is zo breed dat je toch nog alles volledig goed afsluit. 

Je kan dit soort sjaaltje ook gebruiken voor eenvoudige bondage. Ik moet hier wel altijd bij waarschuwen: je kan elkaars bloed echt afsnijden met dit soort dingen. Dus wees hier toch een klein beetje voorzichtig mee en laat voldoende ruimte als je gaat vastbinden.
Maar aan de andere kant: wees creatief en leef je uit! 

ps: deze blinddoek in combinatie met de andere vibrerende speeltjes/streeldingen… Dat is pas echt de max!

ToyJoy Sexy Feather Tickler

Een onmisbaar productje in zo’n box, is een streelveertje. In dit geval een eenvoudig roze model met een wat langer stokje om vast te houden.

Speel en streel je partner (of jezelf) hiermee, laat het rondjes draaien of maak sierlijke strijk-bewegingen, het kan allemaal! 

Shunga Desire Massagekaars

Een massagekaars is echt de max! Heerlijk ruikende warme massageolie… Wat is daar nu niet leuk aan! 😀 Zo’n kaarsje laat je even branden (op deze verpakking staat 20minuten) en dan heb je dus gewoon echt warme massageolie. 

Een massagekaars heeft een hele lage brandtemperatuur, waardoor de was niet zo warm wordt als bij een normale kaars en toch al gaat smelten. Je hoeft dus niet bang te zijn om je te verbranden. Al raad ik je wel aan om bij een eerste gebruik de olie eerste in je handen te gieten en daar uit te wrijven, zodat je zelf kan inschatten wat aangenaam is voor je partner. 

Deze Shunga Desire ruikt naar vanille. Niet meteen mijn persoonlijke favoriete geur, maar op zich ruikt het eigenlijk wel verleidelijk en zo wat exotisch warm. 🙂

Leuk detail: er zit ook een doosje lucifers van Euphoria bij in de box! Zo hoef je niet op zoek naar een aansteker ofzo om je kaarsje aan te steken.

Pjur Aqua

Een box met speeltjes zonder glijmiddel erbij, daar kan ik echt niets positiefs over zeggen. Dus echt super blij dat er in deze box een klein flesje Pjur Aqua zit.
Voor de penisring is dit eigenlijk echt onmisbaar. Maar ook bij de bullet is het zeker welkom. 

Handig meeneem-formaat van een heel gekend glijmiddel! Enige nadeel is dat er glycerine in zit en dat sommige vagina’s hier nogal sterk op reageren. Dus even uitproberen en bekijken wat dat geeft voor jouw lichaam. 

Rozenblaadjes

Geen Romantic Nights zonder rozenblaadjes natuurlijk! Deze zijn mooi en groot en lijken ook echt op ‘echte’ rozenblaadjes. Een leuke extra in een mooi zakje. 

Conclusie

De Romantic Nights box is echt heel mooi samen gesteld.
Je krijgt een leuke box met kwalitatieve producten waar je meteen mee aan de slag kan. Echt ideaal voor Valentijn eigenlijk! 

Als je nog niet al te veel hebt natuurlijk, want zo’n box is ook vaak eerder aan de basic kant. 

Wat ik hier super aan vind, is dat je de persoonlijkheid van Euphoria hier echt in voelt. De producten zijn duidelijk met zorg gekozen, het doosje lucifers erbij, de mooi afgewerkte flyer… Ja, dit is echt een top-box om te krijgen en te geven! 

Je koopt de box bij Euphoria voor €90

Win-Actie: win 1 Romantic Nights Box!

Zoals ik hierboven al aangaf: ik heb de meeste van deze producten al. Daarom heb ik afgesproken met Euphoria dat ik de Romantic Nights box mag weggeven aan één gelukkige winnaar!

Wat moet je doen om kans te maken op de box? 

  1. Volg Euphoria op instagram
  2. Volg Miss Poppie op instagram
  3. Laat ons weten onder de post van de win-actie met wie jij deze Romantic Nights graag zou willen ontdekken.

Geen Instagram, maar wil je toch graag mee doen? Laat dan een leuke reactie na onder deze review!

Je kan enkel meedoen als je een adres hebt in België of Nederland

(Let op: ik heb de box gereviewd en daardoor dus ook zo goed als alles even open gemaakt om het grondig te kunnen bekijken. De producten zijn niet gebruikt, maar sommige verpakkingen zijn dus wel open.)

Veel succes!!

One thought on “Review: Romantic Nights Box van Euphoria

  1. Wauw wat een mooie box.
    Deze zou ik graag willen winnen natuurlijk. Maar heb helaas geen instagram 😔 Had een account maar binnen een week gehacked en dus maar mee gestopt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *