Review: Naughty & Nice Easytoys Adventskalender 2021

Het is weer zover! De prachtige Naughty & Nice Easytoys Adventskalender is er weer! Ieder jaar is het weer een klein feestje om al die doosjes te mogen uitpakken en de speeltjes en kleinigheden erin te mogen bewonderen. Ik schrik er ook telkens weer van dat er toch zoveel waarde in zo’n kalender zit. Zóveel leuke en best kwalitatieve producten.

Details

Dit jaar is het kleurenthema van de Easytoys Adventskalender paars en “starlight”. Iets van een goudachtige kleur. 🙂 Alle doosjes en producten die je krijgt zijn allemaal in datzelfde prachtige thema. 

De kalender vouwt open als een soort boek. Kan prima thuis op de kast staan, daarvoor is de doos echt meer dan mooi genoeg! De kleine doosjes zitten niet op volgorde in de doos, dus het is altijd een klein beetje zoeken. Best leuk vind ik dat! 

Op het aparte doosje vind je telkens een korte uitleg over wat er in te vinden zal zijn. Voor de speeltjes is dit een iets te beknopte handleiding, vind ik. Voor de andere producten heb je hier echt meer dan voldoende aan.
Op het doosje vind je ook wel steeds een QR-code. Als je die scant, krijg je een duidelijk bestandje met wat extra uitleg en ook steeds de tekst van op het doosje in verschillende talen. De kalender is in het Engels, maar via de QR-code vind je de tekstjes dus ook in het Nederlands. Misschien kunnen ze er volgend jaar een app bij maken? 🙂

In het doosje vind je meeste producten nog eens extra verpakt in een stijlvol plastieken zakje. Dat had ik persoonlijk ook achterwegen gelaten, want het zorgt voor erg veel plastiek. Maar tegelijkertijd is het ook best hygiënisch en proper gedaan op deze manier.  

De Test

Echt testen-testen doe ik de adventskalender niet. Dat wil zeggen: ik probeer de producten niet uit. Dat doe ik om verschillende redenen. De belangrijkste is dat ik ze meestal weggeef in een win-actie rond Kerst. 🙂 Daarnaast kan ik zo stilaan wel al gewoon aanvoelen of een product leuk is of niet. En: de hele kalender bevat 24 verschillende producten voor €129,90. Je kan hier ook geen ongelooflijk geweldige kwaliteit van verwachten. Maar wel “kwaliteit genoeg” en vooral veel mogelijkheden om wat dingen uit te testen!

Let wel op! Ik kan weinig over deze leuke kalender vertellen zonder je enkele spoilers te geven! Wil je niet echt iets weten over de inhoud? Scrol gerust verder naar “conclusie”, daar geef ik je met veel plezier mijn ongezouten mening. 😉

Vloeibare Productjes

Zoals in iedere kalender heb je ook in deze Naughty & Nice Easytoys Adventskalender best wel wat standaard producten. Een deel ervan zijn natuurlijk de vloeibare producten. Denk aan waterbasis glijmiddel, toy cleaner en een massageolie. Maar er zitten ook enkele leuke nieuwe productjes in de box! 

Eetbare Body paint

Wat leuk! Een gel die je kan gebruiken om op elkaar te tekenen en te schilderen en dan op te eten! Ik vind dit soort kleine dingen best fijn voor tijdens de feestdagen, gewoon omdat het dan eens wat anders mag zijn. Kan me zelf niet voorstellen dat je dit gewoon het hele jaar door erg vaak gebruikt, maar dat is ieder zijn/haar ding natuurlijk. 🙂

De Body Paint smaakt naar chocolade en de smaak is ook best wel ok. Ik vind het wel snel plakkerig aanvoelen, waardoor je na het vrijen toch best nog even onder de douche kruipt. Maar daar kan je dan ook weer wat van maken, dus waarom ook niet!

Bad Bomb

Okok, ik geef het toe, ik ben een ongelooflijke liefhebber van in bad gaan. Ik spendeer echt uren en uren in bad, vooral in de wintermaanden. Dus ja: ik ben best enthousiast dat er dit jaar een Bad Bomb in de Easytoys Adventskalender zit. 😀 Maar: als je geen bad hebt, kan het natuurlijk wel wat onnozel zijn.

Ik raad in dat geval aan om eens samen een weekendje weg te boeken. Neem je kalender gewoon mee! Of toch wat dingen eruit, ze gaan je zien komen anders. 😉 Maar kies dus een kamer met een lekker groot bad waar je met z’n tweeën in kunt. Super fijn gewoon!

De Bad Bomb ruikt fris en aangenaam, vind ik, geen te overheersende geur. 

Speeltjes

Leuk aan de Easytoys Adventskalender is dat er ieder jaar wel echt behoorlijk nieuwe toys in zitten! Net als vorig jaar is er een dildo en een penisring, maar beiden zijn echt behoorlijk anders dan de speeltjes van vorig jaar bijvoorbeeld. En daarnaast zijn er ook nog geisha balletjes, een vinger-vibrator en een butt plug. Die lijken dan wel weer wat meer op die van de vorige jaren, maar zijn nog steeds een hele leuke aanvulling. Natuurlijk zitten er ook enkele compleet nieuwe speeltjes in de box!

Ook nog even zeggen: op de penisring na, zijn alle speeltjes oplaadbaar. Heel tof en makkelijk, uiteraard!
Over de geisha balletjes wil ik ook nog even meegeven: op de verpakking staat dat je ze ook anaal kunt gebruiken. Doe dit ENKEL als je het uiteinde absoluut niet loslaat! De ring ten alle tijden vasthouden dus! Ik vind het echt riskant dat ze dat op hun verpakking zetten… :/

Koppel-toy

Een nieuw soort speeltje dat nog niet in één van de vorige Easytoys kalenders heeft gezeten is deze koppel-toy. En het is ook nog eens een echte koppel-toy! Want alle mogelijke lichaams-combinaties kunnen werken! Je kan het speeltje bovendien ook perfect alleen gebruiken, of je nu een penis hebt of een vagina. 

Met dit soort speeltje is het echt de bedoeling dat je wat Out of the Box gaat denken! Wat kan je er allemaal mee? Inbrengen, als een soort penisring gebruiken, opleggen, een beentje vaginaal het andere tegen je clitoris, … Je kan het zo gek niet bedenken of je kan het proberen! 

Is dit soort toy een absolute aanrader en must have? Nope, zeer zeker niet. Maar het kan je wel helpen om te ontdekken wat er voor jou precies goed werkt. Experimenteer en geniet dus!

Multi-vibe

De Multi-vibe is echt een bijzonder speeltje! Dat ze er bij Easytoys aan gedacht hebben om dit soort toy in een Adventskalender te stoppen vind ik echt super. 

Het speeltje heeft een beetje de vorm van zo’n platte vis. Dat klinkt niet echt aantrekkelijk, maar daardoor kan je er echt heel veel mee. Denk aan strelen en stimuleren met de platte kant op alle delen van het lichaam. Maar ook bijvoorbeeld gericht stimuleren aan de vulvalippen of rond de penis. Je kan de Multi-vibe bijvoorbeeld ook onder je lichaam leggen als je graag plat op je buik ligt bij het masturberen. En omdat het zo’n platte toy is, zou het speeltje ook prima tussen twee lichamen kunnen passen of bijvoorbeeld in een harnas. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Kinky Producten

Voor de kinky producten is het vind ik wat minder vernieuwend. De producten zijn wel nog steeds van hele goede kwaliteit. Je krijgt hand- en enkelboeien, een blinddoek, dobbelstenen en nog wat andere leuke dingen die ik maar niet allemaal zal verklappen. 🙂 Maar hier nog wel 2 leuke nieuwigheden in de Easytoys Adventskalender!

Tepelstickers

Ik ben hier al drie keer begonnen met iets te typen, maar besef dat ik hier echt niet veel over kan zeggen. 😀 Dit zijn schattige tepelstickers die je, jawel, over je tepels kunt plakken. Dat is leuk en mooi onder bijvoorbeeld een doorschijnend setje lingerie, maar er zijn eigenlijk ontelbaar veel gelegenheden waarop je deze tepelstickers kan gebruiken. 

Ze zijn goud-kleurig (of eerder starlight) en hebben de vorm van sterretjes. Ze zien er echt leuk uit en de kwaliteit lijkt prima. Qua grootte zijn ze eerder gemiddeld: het lijkt me prima voor niet al te grote tepels. Als je wel grotere tepels hebt, kan het dat de stickers je tepelhof niet helemaal bedekken.
Dit soort stickers zijn meestal trouwens herbruikbaar. Kleef ze na gebruik mooi terug op hun papiertje en bewaar ze in de koelkast, dan blijft de lijm beter. 

Bondagebanden

Heel tof dit! Ik ben zo iemand die anders echt niet weet hoe je pols- en enkelbanden best kan vastmaken. Met wat? En waaraan? Met deze Bondagebanden of in het Engels “Restraint Set”, heb je een set die je bijvoorbeeld onder je matras kan doortrekken. Je kan de meegeleverde pols- en enkelbanden hier aan vast klikken. En hopla, je zit vast! 

Echt een heerlijk simpel systeem. Je maakt vast hoe en wat je wil en kunt de banden eender waar gebruiken. Ze zijn klein, dus kunnen makkelijk worden opgeborgen en zelfs mee in een valies, indien je dat wil. 🙂

Conclusie

Deze Naughty & Nice Easytoys Adventskalender is weer echt de moeite. De 24 vakjes openmaken is echt een feestje en de producten die er in zitten zijn best goed van kwaliteit voor de lage prijs!
Voor beginners met weinig ervaring met speeltjes, vind ik zo’n kalender als deze altijd een echte aanrader: je krijgt super veel verschillende dingen om mee te experimenteren en ook de absolute basics (zoals glijmiddel en toy cleaner bijvoorbeeld) zitten in de box.

Ik krijg wel vaker de vraag of het nog de moeite is de Easytoys Kalender te kopen als je er al eerder 1tje kocht. Uiteraard kan ik je hier niet met absolute zekerheid op antwoorden. Er zitten wel telkens weer wat producten in de kalender die zelfs voor mij redelijk nieuw zijn. Dus als je intussen wat uitgekeken bent op de vorige editie, dan kan het leuk zijn om ook weer met deze aan de slag te gaan.

Wil je graag een totale spoiler van wat er allemaal in de box zit? Klik dan hier voor een volledige foto.

Heb je over het algemeen al heel erg veel liggen van speeltjes enzo? Dan denk ik niet dat een Adventskalender als deze nog echt de moeite is.
Al blijf ik het “alle dagen een cadeautje uitpakken” gewoon echt de max vinden!! 😀 

Je koopt deze prachtige Naughty & Nice Easytoys Adventskalender voor €129,00 bij Easytoys.
Wacht niet te lang als je hem graag wil, want de vorige jaren was hij tegen 1 december meestal al lang uitverkocht… 🙂 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *