Review: Liberator BonBon. Wat een heerlijk seks-kussen!

Ik keek er al super lang naar uit: de Liberator BonBon!
Sinds enkele maanden wist ik dat ik hem zou krijgen, met dank aan M. van Easytoys. Dus toen de BonBon hier eindelijk was, kon ik niet wachten om hem uit te testen. 

Easytoys is normaal trouwens razendsnel met leveren. Maar Liberator is een Amerikaans merk en hun producten zijn soms even onderweg. Wel echt topkwaliteit! Ik testte eerder ook al de Heart Wedge en ben daar nog steeds super enthousiast over. 

De verpakking van de Liberator BonBon is klein en redelijk subtiel. Vooraan zit een flap die je kan openen, waaronder je meer informatie en mogelijke standjes vindt.

De verpakking

Het grappige aan de Liberator producten is dat ze heel erg klein en vacuüm verpakt zijn. Het doosje is mooi en er staat veel uitleg op. Het voorste stuk klapt open en daaronder krijg je wat inspiratie voor leuke standjes. 

De Liberator BonBon zit in de doos verpakt in een soort zakje, precies of het is een mini slaapzak. Verder vind je in de doos ook nog de hoes die je over het eigenlijke kussen moet trekken.
Wanneer je het buitenste zakje open ritst, zie je de BonBon heel erg klein vacuüm gezogen in een plastieken verpakking. En dan is het eigenlijk snel zijn! Want soms zit er een gaatje in dat plastiek en dan begint de BonBon plots erg snel te groeien en moet dat plastiek er dus nog rond uit. Zorgt in elk geval voor hilarische momenten! 😀

Eens de BonBon volledig het juiste formaat heeft (of toch ongeveer, want je laat het kussen best wel even wat rusten), dan kan de hoes er rond. De rits moet aan de onderkant, het gat (uiteraard) aan de bovenkant, daar waar de dildo door moet. 

Eens de hoes er rond zit, is de BonBon helemaal klaar voor gebruik!

De Test

Hoewel ik meteen laaiend enthousiast was om de BonBon uit te proberen, was ik ook wel een beetje ongerust. Zoals altijd eigenlijk met toys die ook inwendig gaan. En dat doet deze BonBon uiteraard zelf niet, maar het idee is wel dat je er een dildo in stopt die je dan inwendig gaat gebruiken, gaat berijden als het ware. 

Ik probeerde het dus eerst met een iets smaller en gladdere dildo, mijn Gildo no14. En wow, dat gevoel had ik echt niet verwacht! Ik weet nog steeds niet zeker waarom het zo helemaal perfect aanvoelt, maar ik vermoed dat je de dildo net zo in een hoek kan zetten dat dat voor jou helemaal perfect werkt. Al snel nam ik er een kleiner speeltje bij dat ik op de BonBon kan leggen om mijn clitoris te stimuleren en kwam veel sneller dan verwacht tot een hoogtepunt. Wat was dat…!? 😀

Ik probeer het nog een paar keer met wat andere dildo’s en daarna ook met vibrators. Het voelt echt super fijn aan voor mijn lichaam. Zelfs met vibrators die anders niet helemaal weten te raken wat ik graag wil, lijkt het met de BonBon beter te gaan. Ik vermoed dat dat komt door de houding waarin je makkelijk gaat zitten: op handen en knieën. En dat terwijl de BonBon eigenlijk best wel hoog is. 

In het begin was ik een beetje ongerust of ik niet te klein ging zijn voor dit kussen. Want het lijkt vrij groot om zo schrijlings op te gaan zitten. Maar dat bleek dus geen probleem te zijn.

Al moet ik wel zeggen dat ik het wél te hoog en te groot vind voor sommige andere posities die ze voorstellen op de doos. Niet alles is even makkelijk en voor sommige houdingen gebruik ik dus toch nog steeds liever mijn Heart Wedge. Voor masturbatie is er momenteel wel weinig wat deze Liberator BonBon kan verslaan. 

Reinigen

Zo’n kussen… Je denkt waarschijnlijk meteen: hoe hou je dat in godsnaam proper. Wel, heel makkelijk dus! Rond het kussen van de BonBon zitten 2 hoezen. Je hebt de buitenste, fluweelzachte hoes, die je trouwens in verschillende kleuren kan kopen. Die is volledig wasbaar. Mijn Heart Wedge is al een aantal keer gewassen en ik kan je garanderen dat de hoes echt super zacht blijft, ook na het wassen. Én dat je hem makkelijk weer helemaal proper krijgt. 

Bovendien zit er onder de buitenste fluweel hoes dus nog een andere hoes. Die lijkt wat op het materiaal van een lichte regenjas en houdt dus ook prima het vocht van de BonBon. Ja, je mag dus gerust heel erg veel glijmiddel gebruiken en ook als je veel vocht verliest, is alles perfect wasbaar. Heel leuk!

Zowel de buitenste laag als de laag eronder kunnen eraf en in de wasmachine.

Conclusie

Ik hou van de Liberator BonBon! Veel meer dan ik ooit gedacht het dat mogelijk zou zijn! Wauw, hoe leuk is dit kussen! 

Ik ben zelf niet altijd te vinden voor inwendige stimulans, maar de BonBon heeft dat echt veranderd. Gewoon omdat de hoek aangepast werd. Zelf gebruik ik wel steeds een inwendig speeltje met een vibrator om tot een orgasme te komen, maar het inwendige gevoel is echt heel erg fijn met dit kussen. 

Als positie-kussen vind ik het soms iets moeilijker, maar het hangt ook wel wat van de positie af en het is absoluut te doen. Ik ben gewoon een beetje verwend en heb ook al een Heart Wedge en die is daar gewoon meer geschikt voor. 🙂 

Je koopt de Liberator BonBon bij Easytoys voor €99,95

6 thoughts on “Review: Liberator BonBon. Wat een heerlijk seks-kussen!

 1. Nuttige review 😊. Vraag me af of de bonbon ook een aanrader is voor het anale plezier van mijn vriend, die opzoek is naar een dildo toymount voor zijn pspot stimulatie o.a. bouncer dildo…

  1. Ik heb dit zelf iets minder uitgetest, maar heb hier wel al erg veel positieve dingen over gehoord, dus ik denk echt dat dat absoluut het geval zal zijn!!

 2. Ik ben 1.70 m,… twijfel tussen de BonBon van Liberator en de lovearc.

  Welke posities zijn voor je lenge / lenigheidTegengevallen bij de BonBon test ?
  Voeldoet de BonBon om de positie voor de ontvanger te verlengen? Doggie voor haar en pegging te vergemakkelijken?

  1. Hallo Ikke,
   Ik kan op deze manier eigenlijk moeilijk op je vragen antwoorden.
   Ik heb geen idee wie jij bent en wat je precies verwacht van deze BonBon, dus het is wat random gooien doen naar wat je me eigenlijk precies vraagt.
   Voor hele specifieke en uitgebreide vragen: zet je vragen heel duidelijk op mail (ruud@misspoppie.be). Leg me uit wat je wil weten en waarom. Dan kan ik hier ook zo uitgebreid mogelijk antwoord op geven en hoef ik niet te gokken wat je me eigenlijk aan het vragen bent 😉

  1. Wat een gekke reactie. Ik denk niet dat er veel mensen zijn die zich drukker maken over de verpakking dan over het product zelf. Maar daarom mag ik het er toch nog over hebben in mijn review, lijkt me?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *