Review: Kinky Me Softly, beginners kit van Rianne S.

Soms krijg ik plots van die dingen thuis gestuurd die ik helemaal niet verwacht! Zo kreeg ik een tijdje terug een grote doos van Rianne S en daarin zat dus ook deze Kinky Me Softly. Een echte prachtige set met Kinky speeltjes. Ik ben zelf jammer genoeg niet echt een kenner of beoefenaar van de Kinky en BDSM-wereld, dus het is altijd een beetje een uitdaging voor mij om dit te testen.

Maar uiteraard zijn uitdagingen er om aan te gaan! Ik ben er dus mee aan de slag gegaan. Verwacht hier echter geen echte degelijke BDSM-review, want daarvoor ben ik niet genoeg thuis in deze wereld en heb ik er te weinig ervaring mee. Maar voor vanilla’s zoals ik die ook al wel eens van een uitdaging en iets nieuws houden: hier is de review van de Rianne S Kinky Me Softly!

Details

Die verpakking!! Op het eerste zicht lijkt het gewoon een mooie stijlvolle paarse doos met gouden letters. Aan de achterkant zie je alles wat er in de doos zit, met wat uitleg erbij. Dit is heel erg typisch voor de Rianne S verpakkingen. Heel stijlvol en het voelt echt alsof je een cadeautje geeft (aan jezelf of wie dan ook). 

Maar als je de doos open doet, zie je de echte verrassing. In de doos zit namelijk een soort tas of enveloppe met daarin alle verschillende onderdelen.
Echt prachtig gedaan en dus ook ideaal om de set bijvoorbeeld te kunnen meenemen (nu we binnenkort terug mogen reizen en op weekend kunnen, jeej!)

Een klein detail: de tas ruikt wel erg hard. Ik kan je echt aanraden om de hele set eerst een tijdje uit de verpakking te laten, zodat ze wat kan rusten. 

In de tas vind je pols- en enkelboeien, een kruis om de boeien mee aan elkaar te maken (crosstrap), een streelveer, een flogger, een blinddoek en tepelklemmen. 

De Test

Zoals ik al aangaf: dit soort setjes zijn eigenlijk wel goed voor mij. Ik verleg mijn grenzen hier wat mee. En door materiaal zoals dit aan te schaffen, ben je tenminste zeker dat je veilig speelt en niet bijvoorbeeld je bloed afspant ofzo. Ik raad dit dus absoluut wel aan! 

De onderdelen in de set zijn ook echt wel leuk en de kwaliteit is prijs/kwaliteit echt in orde. Als je vaker dingen zoals een adventskalender ofzo koopt, dan zou ik durven twijfelen om ook deze set nog te kopen. Veel van de dingen die hierin zitten, zitten ook in veel andere sets. 

Ik ga hier graag even alle onderdelen af om uit te leggen wat ik er van vind en misschien enkele ideetjes te geven voor het gebruik!

Pols- en Enkelboeien

De boeien zijn heel mooi gemaakt en best stevig. Het materiaal voelt aan als een zachte stof, een beetje fluweel-achtig. Ik vind nergens welk materiaal het precies is en het ruikt dus ook best wel bizar, maar het voelt wel heel aangenaam aan. 

De polsboeien kunnen echt heel stevig vastgemaakt worden en er is veel speling, dus ze passen echt voor heel veel mensen en maten. Ik zelf moet ze op het voorlaatste gaatje vastmaken, dus 1 extra gaatje was zeker handig geweest voor hele kleine polsjes. En een extra litsje om het overschotje weg te stoppen had ook nog gekund. Maar hey, dat is echt muggenziften. 

De enkelboeien zijn wat groter dan de polsboeien, maar eigenlijk niet zo heel erg veel. Je zou ze makkelijk kunnen verwarren met elkaar. De enkelboeien passen prima rond mijn enkel, ik heb nog ruimte over en de boeien sluiten mooi en zacht rond mijn enkel. 

Crosstrap

Je kan de pols- en enkelboeien uiteraard vastmaken aan eender wat je wil. Touw, een systeem onder je matras, haken aan het plafond, … Maar voor beginners is dat uiteraard niet meteen de makkelijkste oplossing. Daarom vind ik het wel fijn dat er een Crosstrap bij het setje zit!

Het idee van zo’n Crosstrap is dat je hier de pols- en enkelboeien aan kunt vastmaken, op welke manier dan ook. Ik zie mezelf dan vooral telkens op mijn buik liggen met de 4 boeien aan elke uithoek, maar anders kan uiteraard ook! 

Deze Crosstrap is in hetzelfde mooie paars als de rest van de set. 

Blinddoek

Bij iedere Kinky Set hoort natuurlijk een blinddoek. Er zijn uiteraard heel wat verschillen in blinddoeken. Je hebt modellen die heel comfortabel op je hoofd zitten en waarbij je helemaal niets kan zien, maar die makkelijk afvallen als je veel beweegt. Dan heb je er natuurlijk ook die super goed blijven zitten, hoe wild je ook doet, maar die oncomfortabel zijn of waar je los onderdoor kunt kijken. Het lijkt iets simpel, zo’n blinddoek, maar het kan toch een echte zoektocht zijn naar een model dat echt bij jou past. 

Lang verhaal kort: deze blinddoek past echt niet bij mij. Hij wordt op z’n plaats gehouden met één rekker. En die zit, voor mij althans, niet comfortabel. Je kan de rek ook niet aanpassen, daardoor is die voor mijn hoofd bijvoorbeeld wat te groot en voor mijn vriend dan weer extra spannend. Ik kan er ook gewoon los onder door kijken. 

Op zich allemaal geen ramp on een eerste gevoel of impressie te krijgen van hoe leuk een blinddoek kan zijn. Je sluit er een deel van je zintuigen mee af en dus wordt alles nog gevoeliger. Dat kan echt de max zijn! Maar echt een top-model is deze blinddoek dus jammer genoeg niet. 

Streelveer

Wat een mooie streelveer! Als er al een pluimpje bij zo’n set zit, dan is het vaak zo’n kleiner exemplaar op een stokje. In dit geval is het dus een mooie lange pluim om mee te gaan stimuleren. Het kan super fijn zijn om te werken met de kracht van de flogger en de zachtheid van de streelveer. Dat contrast zorgt sowieso voor een leuk effect. 

Bijzonder aan deze streelveer is dat het een dubbele veer is. Dat zie je op het eerste zicht niet, maar geeft echt wel een leuke extra. Het zorgt ervoor dat je iets minder gericht gaat strelen en wat meer verrassing

Of wat dacht je van de streelveer in combinatie met de tepelklemmen. Laat de klemmen en tijdje op de tepels en speel pas met de streelveer als de klemmen van de tepels gehaald zijn. Die zijn dan extra gevoelig en de zachte streelveer zorgt dan echt voor een bijzonder effect. 

Flogger

En nog zo iets wat je in zo goed als iedere set voor beginners kunt vinden: een flogger. Een flogger is een soort van zweepje met verschillende strengen. Je hebt floggers in alle mogelijke maten en gemaakt van heel wat verschillende materialen. Sommige al pijnlijker en venijniger dan anderen. 

Een flogger zoals deze in de Kinky Me Softly-set is een veilige keuze. Je kan er redelijk goed mee door slaan zonder iemand echt pijn te doen. Want met echte floggers werken, dat vraagt wat oefening, zodat je je partner zeker niet raakt op plekken waar je echt iemand kunt bezeren.  

Tepelklemmen

De tepelklemmen in de Kinky Me Softly zijn van die modelletjes die je zelf kan aanpassen en aanspannen. Dat kan goed werken als je, zoals ik, van die lastige tepels hebt die alles als pijnlijk ervaren. Maar tegelijkertijd vraagt het ook wel wat oefening om de klemmen net hard genoeg aan te spannen zodat ze je tepels wel degelijk wat afklemmen. Anders heeft het jammer genoeg niet zo heel veel nut, dan zijn ze enkel voor de schone schijn. 

De bedoeling van een tepelklem is dat ze wel degelijk spannen. Dat kan als pijnlijk ervaren worden, maar het is eigenlijk ook wel wat de balans zoeken, zodat je de tepel maar net zo hard klemt als jij kan verdragen. Het hoeft dus zeker niet écht pijnlijk te zijn.
Doordat je de tepel klemt, wordt je tepel eigenlijk wat minder gevoelig. Tot je de klem weer verwijdert en het bloed weer volop kan stromen. Dan wordt alles extra! Kan super leuk zijn om mee te spelen!

Conclusie

De Kink Me Softly van Rianne S is best een leuke set! Als beginner vind je hierin zo goed als alles wat je zou kunnen uitproberen. De kwaliteit is prima en met deze set kan je echt zeker zijn dat je veilig kan beginnen spelen.
Ik durf niet aan te geven of ik deze set echt geschikt vind voor mensen met al wat meer Kinky-ervaring, daarvoor lijkt ze me te basis. Maar de kwaliteit is naar mijn gevoel wel zeker goed genoeg om wat langer mee te gaan dan enkel in het beginner-spectrum. Zeker de boeien en de crosstrap zouden wel een tijdje kunnen blijven!

Je koopt de Rianne S Kinky Me Sofly via Bol.com voor ongeveer €47.
Ook te koop bij Easytoys voor €59,95.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *