Nieuwe Vlog: Wat als je Womanizer het niet zo goed doet.

Velen zweren erbij: de Womanizer!
Ook Tess, Luna en ik zijn heel erg enthousiast over de speeltjes van Womanizer en genieten allemaal stuk voor stuk van meerder orgasmes, zoveel we willen eigenlijk, met deze geweldige speeltjes.

Ze zijn uniek, ze zijn bijzonder en ze zijn eigenlijk ook gewoon geweldig! Maar we merken de laatste tijd dat er toch steeds vaker wat minder stabiele Womanizers zijn. Zowel Tess als Luna hebben er al verschillende gehad die niet helemaal stabiel functioneren en we krijgen alle drie regelmatig berichtjes van jullie dat er iets niet helemaal juist is met een speeltje.

We maakten er een vlog over!

Wat doe je als je speeltje niet werkt?

Het is best moeilijk als speeltjes-tester om dit te communiceren naar jullie toe van een merk waar we toch echt alle drie heel erg enthousiast van zijn. Maar het is ook heel belangrijk dat je dit weet als je een speeltje wil kopen… En al helemaal als je er al 1tje hebt dat niet goed werkt.
Mocht je zelf een speeltje hebben dat niet goed werkt, dan is het erg belangrijk dat je contact opneemt met Womanizer:

For any of your readers who suspect they may have received a faulty product, we invite them to follow the steps below for Product Replacement: 1. Contact us via email (care@womanizer.com) or call us ( +49 (0) 30 95999 3810) and quickly describe the issue (which is vital for our quality management). 2. Our Customer Care team will send you a warranty form where you enter your address, the product name/ model and a proof of purchase. 3. The replacement request will be created in our system and within a few days a new product will be sent out free of charge.

Ze sturen je dan zo snel mogelijk een nieuw speeltje. Het kan gebeuren dat je je eigen speeltje naar hen moet terugsturen. Dat lijkt misschien wat raar, maar doe het toch maar. Bij Womanizer ontsmetten ze alles heel goed als ze je speeltje toekrijgen en zo kunnen ze beter uitzoeken wat er eigenlijk mis is met je speeltje.

Als je een probleem hebt met een speeltje, dan mag je me dat trouwens altijd laten weten. Ook van andere speeltjes dan Womanizer. Als tester test ik de speeltjes altijd een aantal keer, maar vaak niet genoeg om ook echte technische fouten te kunnen ontdekken. Dat kan jammer genoeg ook niet als ik regelmatig een review online wil kunnen plaatsen. Alle feedback en input is dus meer dan welkom!

2 thoughts on “Nieuwe Vlog: Wat als je Womanizer het niet zo goed doet.

  1. Och, ik heb een premium maar heb hem ook nog niet vaak gebruikt. Ik heb namelijk liever zumio of iets anders qua pinpoint dan luchtdruk.
    Misschien toch maar eens uittesten of hij wel goed werkt.. 🙁

    1. Ach, ik zou er echt niet naar op zoek gaan. Ik heb er zelf 2 en ben van beiden wel tevreden, net als van mijn Melt, mijn speeltjes doen het eigenlijk prima. Het gaat er vooral over dat je ze kan terugsturen mocht je toch een fout bemerken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *