Mini Review: NipZip. Tepels als ijsblokjes! Of ook niet?

Toen we een tijdje geleden in Amsterdam waren, kocht ik bij Mail Female ook eens iets om op mijn tepels te proberen: een NipZip. (Mail Famale is trouwens een geweldige, feministische seksshop! Zeker de moeite als je eens in Amsterdam bent!)
Ik was benieuwd. En ook een beetje bang. Want ik ben niet meteen fan van erg straffe producten op mijn intieme delen.

Deze NipZip is van het merk Sensuva. Een Amerikaans merk dat zoveel mogelijk met natuurlijke producten werkt. Deze NipZip is dan ook 100% natuurlijk, wat fijn is als je er bijvoorbeeld aan wil likken.

De verpakking van de NipZip

Het is een eenvoudig doosje met daarin een kleine NipZip stick. Een beetje zoals een lippenstift of zo een mini muggenstick ofzo. 🙂

Op het doosje vind je de uitleg: op je tepels smeren en een paar minuten wachten. Dan zou je het super zalig voelen tintelen aan je tepels. Een gevoel alsof je met ijsblokjes aan het spelen bent. En het wordt nog intenser als je er op blaast of aan likt. Spannend!

En en en? Hoe icy zijn je nips?

Weleuhm. Bij de eerste test doe ik echt super weinig op mijn tepels. Uit angst dat het super straf spul zou zijn. En… ik voelde echt helemaal niets…

Nu denk ik niet dat ik mega super gevoelig ben aan mijn tepels, maar het is ook niet dat ik helemaal ongevoelig ben. Ik raak er wel opgewonden van, als je met mijn tepels speelt. Ik vind het aangenaam. Dus ik zie mezelf niet als super sensitief als het op mijn tepels aankomt. Maar toch zeker wel gemiddeld. Denk ik.

Dus: test nummer 2. Ik doe er een beetje meer van de NipZip op. Nog steeds niets. Nog wat meer… Nada. Ik vraag aan mijn lief om zich met mijn tepels bezig te houden. En hmmmm ja! Nu voel ik iets. Met nadruk op “iets”. Ik moet er met andere woorden echt op focussen om iets te voelen. Blijkbaar is dit dus helemaal niets voor mij. Mijn tepels werken niet.

Ik probeer het ook nog eens uit op de tepels van mijn partner. Ook bij hem: geen succes. 
Het enige wat we er beiden van krijgen is een tintelende tong. :p

Het ruikt ook heel erg naar een soort aarbei-achtige tijgerbalsem. Niet zo meteen mijn favoriete geur tijdens het vrijen, maar al bij al nog wel ok eigenlijk. 🙂

Ijskoude tepels balsem met aardbei-munt smaak

Wat nu?

Ik geef de stick dus door aan een vriendin. Waarvan ik weet dat ze super gevoelige tepels heeft… 😀
En ook bij haar werkt het dus helemaal niet. Ze voelt er, net als wij, weinig tot niets van.

3 mensen: niemand die er iets van voelt. Erg jammer. 

De NipZip stick

Je kan de NipZip kopen bij Mail Female Amsterdam voor €9,90.
Er zijn 2 smaken: kersen en chocolade. Ik vermoed dat het effect van beide ongeveer hetzelfde zal zijn.

One thought on “Mini Review: NipZip. Tepels als ijsblokjes! Of ook niet?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *