Sextoy Review: De Screaming O Vooom Bullet.

Ik kreeg onlangs een leuke bullet-vibrator: de Screaming O Vooom Bullet Vibe. Zal ik hem voor de gemakkelijkheid Vooom noemen?

Ik kreeg weer heel wat leuke speeltjes!
Kijk wat ik allemaal kreeg!

Aangezien ik zelf niet zo fan ben van directe clitoris stimulatie, was ik niet extreem excited om deze uit te proberen, maar dit is een blog over sekstoys, dus ik probeer het gewoon allemaal! 🙂
En grappig genoeg was dit dan toch de eerste vibrator die mee in bed belandde.

De verpakking

Je koopt deze Screaming O Vooom Bullet in een klein wit met zwart doosje. Je kan de Vooom goed  zien zitten door het doorschijnende venster en weet dus meteen exact hoe hij eruit ziet. Op de doos vind je eigenlijk ook al zo goed als alle informatie.
In het doosje vind je heel basis de Vooom, een oplaadkabeltje en een instructie blaadje. Had mooier gekund, maar het is ook wel proper en duidelijk allemaal.

De Screaming O Charged Vooom Bullet Vibe

Ik heb gemerkt dat ik precies niet zo fan ben van dat “pinnetje door silicone duwen”- oplaadsysteem. Ik heb steeds het gevoel dat ik het speeltje bijna moet kapot duwen om te kunnen opladen. Maar goed: je duwt het pinnetje dus vanonder door het kleinste gaatje en stopt het USB uiteinde in een oplaadsysteem. Vrij eenvoudig wel. De Screaming O Vooom Bullet licht rood op om je te laten weten dat hij aan het laden is.

Daarnaast staat er ook duidelijk op de verpakking dat de Vooom gemaakt is van Bodysafe ABS (hij ruikt helemaal niet, dus dat lijkt wel te kloppen) en dat hij volledig waterdicht is. Lekker gemakkelijk om hem proper te houden onder de kraan!
Meer info over het proper houden van je speeltjes vind je hier.

Knopjes?

Wel, deze Vooom heeft maar 1 knopje. Ook meteen een nadeel aan deze bullet vibrator. Met dat 1e knopje zet je de Vooom aan (je moet er behoorlijk hard voor duwen) en zap je door de vibratie-standjes (ook daarvoor moet je stevig drukken). 

De Screaming O Vooom Bullet heeft 10 standjes: 3 gewone rechtlijnige vibraties, 7 intervalletjes. Dat is veel, voor zo’n klein ding!
Jammer is dus dat er maar 1 knopje aan zit en dat je dus eigenlijk best wel veel (behoorlijk hard) moet drukken om naar een volgende vibratie te gaan. En helemaal rond moet (10 keer duwen!) als je terug naar de vorige vibratie zou willen.

Het is me intussen ook wel duidelijk dat de meeste vrouwen meer fan zijn van rechtlijnige vibratie dan van patronen, dus ik snap niet zo heel goed waarom de meeste fabrikanten inzetten op meer patroontjes dan gewone vibratie. Maar dat is misschien gewoon mijn persoonlijke mening. 🙂

Dat 1e knopje dient dus ook om de Vooom af te zetten. En dat vind ik dan meteen een groot nadeel voor mij. Ik zet mijn speeltje namelijk graag af terwijl het toch nog tegen mijn clitoris ligt. Als ik dat wil doen bij deze Vooom, dan springt die eerste nog een standje harder! Daar blijk ik toch iedere keer een beetje van de schrikken. 😀

Wat doet het?

Toen ik hem aanzette, kreeg ik meteen een hele krachtige vibratie. De verpakking liegt dus niet: de vibraties zijn verbazingwekkend diep en krachtig voor zo’n klein ding.
Maar laat het geen geheim zijn dat ik algemeen meer hou van iets zachtere, maar wel lekker diepe vibraties. Dat maakt dus dat ik op een wat voorzichtige manier begon te experimenteren. Eerst gewoon op mijn schaamlippen of tussen mijn binnenste schaamlippen, omdat het daar toch net iets minder gevoelig is dan recht op mijn clitoris.

Langzaam aan probeer ik dan meer en meer echt rechtstreeks mijn clitoris te stimuleren. En dan merk ik dat ik toch iets mis. Zo’n bullet is echt meer voor rechtstreekse clitoris stimulatie en ik ben nu eenmaal heel erg voor opleg vibrators, omdat die alles raken. Ook binnenste schaamlippen en soms ook de ingang van je vagina.
Maar eens ik me over dat gemis heb kunnen zetten, vond ik deze bullet eigenlijk echt heel goed!
De vibraties doen wat ze moeten doen: ze verwarmen me helemaal, om het zo te zeggen. Een orgasme krijgen was ook echt geen enkel probleem met deze Screaming O Vooom Bullet!

Ik zal deze bullet wel meestal een beetje kantelen, zodat hij toch nog wat andere stukken meer raakt dan alleen mijn clitoris. En ik begin ook liever door eerst wat op te warmen en wat andere delen te stimuleren.
Maar j, ik ben wel te vinden voor deze kleine Vooom.

Nog een grote tip is het gebruik van glijmiddel bij dit soort speeltje: net omdat het zo glad is, voelt het al snel wat droger aan, vind ik (klinkt misschien onlogisch, maar het is wel zo). Dus pak er zeker wat glijmiddel bij als je met de bullet gaat spelen (dat mag ook silicone glijmiddel zijn, want het is ABS plastic!). Heel fijn!

Met partner?

Awel… ja! En dat hier kunnen schrijven verrast me echt! Ik had het niet verwacht, maar ik vind deze Vooom heel fijn om met mijn partner te gebruiken.

Niet voor tijdens het vrijen, want de vibratie is daarvoor wat te krachtig voor mij en dan merk ik al snel dat ik niet meer zo heel veel voel, omdat de stimulans zo direct is. En ik vind een speeltje volledig van ABS eigenlijk ook wat te hard. Het drukt een beetje in mijn venusheuvel bij verschillende posities en je hebt ook best wel wat glijmiddel nodig om het glibberig te houden.

Om aan mijn partner te geven bij het voorspel vind ik deze bullet echt wel leuk. Ook omdat hij zo gemakkelijk en toegankelijk is om hem er snel even bij te pakken. En omdat je er zo goed mee kan plagen en spelen. 
Maar tijdens het vrijen wordt het me allemaal wat te veel met de Vooom en kies ik liever voor een zachter siliconen speeltje.

Met de Screaming O Vooom Bullet!

Conclusie

Tot mijn eigen verbazing, vind ik deze Screaming O Vooom Bullet eigenlijk best wel leuk! Hij is krachtig, de vibraties zijn goed en aangenaam en hij heeft verschillende leuke standjes.
Daarnaast is hij oplaadbaar en volledig waterdicht (ik heb hem niet mee in bad genomen, maar volledig afwassen onder de kraan ging prima). Hij is ook vrij stil en heerlijk discreet klein om ergens mee naartoe te nemen.

Je koopt deze Screaming O Charged Vooom Bullet bij Bol voor €30,45.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *