Winactie Dag 4 – Baci Kanten Setje – Afgelopen!

De voorlaatste dag van de Winactie! Al kan je wel nog meedoen tot en met 1 Februari. De 2e februari kies ik de winnaars!

Wat kan je vandaag winnen?

Vandaag maak je kans op dit super mooie setje van Baci. Het is een kanten bhtje en een jarretelles houder en string met open kruis. Het is een one size, wat in de meeste gevallen wil zeggen dat het eerder een kleine maat is, maar dit setje lijkt redelijk verstelbaar. Leuk dus!

Ik kreeg het setje van Hot Stuff Amsterdam! Niet gewonnen? Ga zeker eens kijken op hun website! Ze hebben zooooo veel leuke dingen!

Wat moet je ervoor doen?

Tag iemand!
Een vriend, vriendin, nicht, moeder, schoonmoeder,… het maakt me allemaal niet uit! Tag iemand en laat een leuke boodschap na! Dat mag op Facebook en op Instagram bij 1 van mijn foto’s. Zoveel te meer je tagt, zoveel te meer kans je maakt, uiteraard! 🙂

Waarom vraag ik dit? Uiteraard omdat ik mijn blog een beetje bekender probeer te maken! Dus je helpt me het meest als je mensen tagt waarvan je denkt dat ze mijn reviews misschien ook wel graag gaan lezen.
Aan de slag! 😀

Wat kan je nog allemaal winnen?

Tot en met 1 februari kan je meedoen aan de 5 winacties. Klik hieronder voor de winacties van de vorige dagen!

Winactie Dag 1 – FUN Factory Wicked Wings
Winactie Dag 2 – Obsessive Metallic
Winactie Dag 3 – G Plug L
Winactie Dag 4 – Baci Kanten Setje
Winactie Dag 5 – Hot Octopuss Queen/Bee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *