Win-Actie! Wie jarig is trakteert!

Om te vieren dat ik de prachtige leeftijd van 33-jaar heb bereikt, trakteer ik (met dank aan Easytoys) op 3 prachtige speeltjes!
Drie speeltjes = drie winnaars! 🙂

Hoe meedoen?

 • Reageer hieronder en laat me weten welk speeltje je graag zou willen winnen en waarom
 • Reageer op Instagram of op Facebook op de post van de win-actie
 • Like, share en deel zoveel mogelijk! 🙂

Je kan deelnemen als je een adres hebt in België of Nederland.
Op zaterdag 9 Oktober maak ik de winnaar bekend in mijn Insta/Facebook stories.

Succes!

Wat meer over de speeltjes

Links: Romp Jazz.
Eén van mijn favoriete prijs-kwaliteit toy. Ideaal voor beginners, maar ook gewoon als je nog geen rabbit-vibrator hebt.

Midden: Lelo Sila
Mijn review hiervan moet nog online komen. Een luxueuze luchtdruk toy. Krachtig, maar met verschillende standjes en een brede opening, waardoor het ook minder krachtig kan.

Rechts: Satisfyer Mono Flex
Hele fijne rabbit-vibrator die ook bestuurbaar is met de Satisfyer App. Leuk, flexibel en met een hele goede vibratie!

22 thoughts on “Win-Actie! Wie jarig is trakteert!

 1. Congratulations🥳🥳
  Wat zien ze er alle drie heerlijk uit. Mijn keuze zou voor de Lelo sila zijn. Ben daar erg benieuwd naar, hoor daar van vriendinnen hele goede verhalen over.

  1. De luchtdruktoy van mijn vrouw is kapot gegaan en we zijn nu dus op zoek naar een nieuwe want volgens haar is het gewoon Wow… Dus ja de Lelo zou zeker hoed uitkomen.

 2. Hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag! Maak er hele leuke dag van!De romp jazz ziet er geweldig uit zou ik graag willen winnen maar als iemand anders zou winnen zou ik dat ook helemaal geweldig vinden! 😍😘 groetjes Stephen (alischa van instagram)

  1. Gelukkige verjaaaaardag!!
   Graag de romp jazz aub!
   Ik heb nog geen rabit vibrator. Dus ik wil deze zeker wel is testen! 😁😇

 3. Van harte gefeliciteerd 🎈🎁
  helaas alleen voor de vrouw 😉 maar.. als ik dan moest kiezen.. 🤔

  dan de Satisfyer Mono Flex

  geniet van je mooie dag. 😘😘

 4. Heyy van harteee gefeliciteerd! Die satisfyer mono flex lijkt me heerlijk om uit te proberen, zeker met zo’n app er bij! Lijkt me ook super leuk voor long distance 😊

 5. Gefeliciteerd vanuit Nederland met je verjaardag! 🎈 Mocht ik winnen zou het een verrassing zijn welke ik zou krijgen 🤗 Maar als ik moet kiezen dan Lelo-Sila.

  Liefs _madebywendy_ Instagram

 6. Lang zal ze leven lang zal ze leven lang zal ze leven hiep hiep hoera. Ik zou graag de mono flex willen winnen voor iemand die ik op mijn verjaardag deze maand extra kan stimuleren voor een hele hele fijne dag.
  Nogmaals van harte en moge de beste winnen

 7. De Lelo Sila zou ik wel goed verwennen, of is het toch eerder de LS die mij zou verwennen? 😇 Wat dan ook, het zou een fijne extra zijn naast mijn andere speeltjes. Daarbij is het tijd om nog eens een nieuwe luchtdruk in huis te nemen. Alvast veel geluk voor iedere deelnemer, e´ proficiat met je verjaardag! 🍀

 8. Hoihoi! Gelukkige 33ste! Leuk deze winactie 🎉💃🎀
  Ik verjaardag komende dinsdag en ik kan wel iets bedenken als cadeautje ☺😉 Met de Satisfyer Mono Flex maak je me het gelukkigst, ik ben heel benieuwd ernaar.
  Geniet van je avond! 🎉🎉🎉

 9. Wat een leuke traktaties zijn dit, keer wat anders dan een stuk taart. Ik kan geen keuze maken, ben allang blij mocht ik winnen. Hieperdepiep HOERAAAAAAAA

 10. Gelukkige verjaardag!!!! Ik ben pro luchtdruk clitoris massager. Ikzelf ben een leek in seksspeeltjes, dus een goede reden om eens te proberen hé!!! Kusjesss

 11. Gefeliciteerd, 1998 is een prachtig jaar!! Lezen al geruime tijd met veel plezier uw blog. Wat een toffe actie, doen graag ons lootje in de mand voor de Mono Flex. Groetjes Sas en Jan

 12. Ik doe niet meer aan de wedstrijd gezien geen van de 3 op mijn verlanglijst staat, maar wou je wel een gelukkige verjaardag wensen!

 13. Van harte gefeliciteerd!
  Mijn vriendin wil graag de romp jazz. Ik zou het zo fijn vinden dit bij haar samen te mogen gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *