Win-actie: Kerstpakketjes om dit vreemde jaar mooi mee af te sluiten!

Jaweljawel! Net als vorig jaar heb ik weer enkele mooie pakketjes samengesteld uit de inhoud van de Adventskalenders. Meer nog: dit jaar zijn er zelfs meer pakketjes om te winnen. Meedoen is simpel!

Eerst nog even dit: het is ook voor mij een bewogen jaar geweest. Ik ging van vast werk naar zelfstandige in hoofdberoep, mede dankzij Corona. Mijn vaste bijberoep als FUN Consulente viel weg en tegelijkertijd groeide deze blog heel erg. Ik wil je dus enorm hard bedanken voor alle steun die ik krijg! De lieve berichtjes, de vragen, reacties, … Het doet goed, geloof mij!

Om je te bedanken voor alles, geef ik jullie graag iets terug in de vorm van zoveel mogelijk win-acties. Dus hier gaan we!

Hoe meedoen?

Meedoen is simpel!
Hieronder zie je 11 leuke pakketjes (ja, 11!). Je mag er 3 kiezen waarvoor je graag wil meespelen.

 1. Kies de 3 pakketjes waarvoor je graag wil meedoen en schrijf ze hieronder in de comments. (minder mag, meer niet!) Gebruik liefst je naam van Facebook of Instagram, zodat ik je makkelijk kan terugvinden.
 2. Like, comment, reageer, deel, tag, share alles wat je maar kan en interessant vindt op InstragramFacebookYouTube en natuurlijk deze blog! Zoveel mogelijk! 

Ik bekijk al die reacties en berichtjes en tags en …! Iedere keer ik je naam zie passeren, gaat die bij in het bakje voor jouw gekozen pakketje(s). (oh ja, spammen in 1 keer heeft niet zoveel zin. Het gaat er me meer om dat je me volgt, regelmatig reageert, leuke berichten deelt met je vrienden, … 🙂 )

Je kan mee doen tot 23 December middernacht. De 24e December maak ik de winnaars bekend.
Enkele kleine regeltjes nog:
– je kan enkel meedoen als je in België of Nederland woont.
– je kan maar 1 pakketje winnen. Heb je bij de loting al gewonnen en komt je naam nog eens uit een nieuwe loting, dan trek ik sowieso opnieuw.
– alle pakketjes worden verzonden in de week van 28 december.

De Kerstpakketjes!

Pakketje 1 – XxX

In dit pakketje vind je alles voor een heerlijke tijd met jezelf en/of je partner. Gebruik de balletjes om je bekkenbodem-spieren mee te trainen en je eigen vagina beter te leren kennen. De kleine vibrator is ideaal om de clitoris mee te stimuleren, maar kan ook inwendig gebruikt worden voor de G-spot. Geef de beste massages met de heerlijke massagekaars! Daarnaast kan je de kanten handschoenen, de gouden tepelstickers en het lichaamsjuweel gebruiken om eens extra uitdagend uit de hoek te komen!

 • Be2One Geisha Balletjes
 • Be2One Mini Vibrator (batterijtjes meegeleverd)
 • Kanten lange handschoenen
 • Massagekaars van Bijoux Indiscrets
 • Hartvormige tepelstickers
 • Lichaamsjuweel (one size, maar max voor maatje 40)

Pakketje 2 – Romantiek all the way

In dit pakketje vind je verschillende leuke producten voor een heerlijke avond met je partner. Gebruik de Room Mist en de Rozenblaadjes om een heerlijke sfeer te creëren en steek alvast de massagekaars aan. Streel en kietel je partner met de prachtige streelveer en geef elkaar een zachte massage met de warme olie.
Zin in meer? Gebruik de oral gel om je partner ook intiem te laten genieten! Daarna kan je alles bewaren in het prachtige kanten bewaarzakje.

 • Exotiq Massagekaars
 • Exotiq Room Mist
 • Intome Oral Gel
 • Streelveer
 • Herbruikbare rozenblaadjes
 • Kanten bewaarzakje Easytoys

Pakketje 3 – Verwen jezelf

Dit pakketje is helemaal gemaakt voor de vulva! De Starlet van Womanizer is een klein en krachtig luchtdrukspeeltje met 4 verschillende snelheden. Oplaadbaar en waterdicht! De kleine flesjes Pjur zijn ideaal om mee te nemen, maar ook om uit te testen wat je leuk vindt. Het witte flesje kan je perfect gebruiken in combinatie met de Starlet, het zwarte flesje is op silicone-basis en gebruik je voor massages en met partner. Wil je graag je lichaam op voorhand opwarmen? Gebruik het staaltje “Clitoris Balm” van de Slow Sex-lijn van Bijoux Indiscrets.

 • Womanizer Starlet (oplaadbaar)
 • Pjur Med Repair Glide (waterbasis)
 • Pjur Original (silicone basis)
 • Bijoux Indiscrets Slow Sex Clitoral Balm
 • Bewaartasje

Pakketje 4 – Hou van jezelf

Train je bekkenbodemspieren met deze kegelballetjes.
Gebruik het zachte biologische glijmiddel om ze makkelijker naar binnen te brengen.
De bullet-vibrator is dan weer krachtig en oplaadbaar en prima om jezelf mee te verwennen. De kanten handboeien kunnen op verschillende manieren gebruikt worden: laat je zelf zacht vastketenen of misschien gebruik je ze wel graag om je partner mee te verleiden.

 • Easytoys Kegelballetjes
 • Be2One Bullet-Vibrator (oplaadbaar)
 • Bio Glide Glijmiddel (waterbasis)
 • Kanten handboeien
 • Bewaarzakje

Pakketje 5 – Verwen je penis

Dit pakketje is vooral leuk voor mensen met een penis, maar kan ook prima voor mensen die geen penis hebben heel erg leuk zijn!
Het zwarte eitje is een masturbator die je over de penis trekt om mee te masturberen. Doe je dat zelf of geef je de controle aan je partner? Met een penisring maak je alles intenser. Tijdens het vrijen, maar net zo goed bij het masturberen. De kleine bullet-vibrator in de ring is uitneembaar en kan ook prima dienen om de partner mee te stimuleren. Een buttplug is leuk voor ieder lichaam. Het kan je helpen om je lichaam voor te bereiden op verder anale stimulans, maar net zo goed als extra stimulans tijdens het vrijen/masturberen. Gebruik het We-Vibe glijmiddel met je speeltjes en dat van Slow Sex voor een full body massage met je partner.

 • Masturbatie eitje
 • Penisring met bullet-vibrator (batterijen meegeleverd)
 • Buttplug met diamantje
 • We-Vibe Glijmiddel (waterbasis)
 • Bijoux Indiscrets Slow Sex Full Body Massage

Pakketje 6 – Speel met mij

Dat dit een populair pakketje zal zijn? Jep, dat denk ik ook!
In dit pakketje vind je een vibrator die in je onderbroek past en zo je clitoris stimuleert. Met het magneetje hou je het speeltje op zijn plaats. Je partner heeft de afstandsbediening (of je houdt ze zelf, uiteraard)! De massageolie is prima om een heerlijke vrijsessie mee te starten. Met de dobbelsteentjes kan je het lot laten beslissen waar en hoe jullie gaan vrijen! Gebruik het glijmiddel van Lelo met je speeltjes en dat van Wicked met je partner. Daarna kan je alles mooi opbergen in het bewaarzakje.

 • Easytoys speeltje met afstandsbediening (speeltje zelf is oplaadbaar, de afstandsbediening wordt geleverd met batterijtje)
 • Magoon Massageolie met Spiced Apple geur
 • Easytoys Dobbelsteentjes
 • Lelo Glijmiddel (waterbasis)
 • Wicked Ultra Glijmiddel (silicone basis)
 • Bewaarzakje

Pakketje 7 – alles wat je nodig hebt

Een Wand vibrator is echt een bijzonder speeltje! De vibraties zijn over het algemeen erg krachtig en het kopje van deze Wand is lekker flexibel. Door de grootte van de kop worden de vibraties beter verdeelt op je lichaam. De Wand is oplaadbaar, maar niet waterdicht. Om het speeltje harder en zachter te zetten gebruik je het wieltje, wat best handig werkt. Het glijmiddel en de toy cleaner zijn van Easytoys zelf en heel handig in gebruik. Berg na gebruik alles mooi op in het bewaartasje.

 • Easytoys Wand Vibrator
 • Easyglide glijmiddel (waterbasis)
 • Easyglide toy cleaner
 • Bewaarzakje

Pakketje 8 – Stapje verder?

Dit pakketje heeft een heerlijk kinky kantje. Experimenteer met het zachte touw. Geef je partner een tik met de paddle. Probeer de tepelklemmen uit, die helemaal verstelbaar zijn. En compenseer dat allemaal met de zachtheid van de streelpompon (echt, wat een schattig ding!). Daarnaast zitten er ook nog 2 staaltjes bij van Bijoux Indisrects. Met de Warming Massage Oil kan je je partner heerlijk laten genieten. De Nipple Play Gel is heerlijk om te gebruiken op de tepels, het geeft een heerlijk koel effect.

 • 5m zwarte touw met gouden uiteintjes
 • Donkerblauwe Paddle
 • Brede tepelklemmen met schroefje
 • Streelpompon
 • Bijoux Indiscrets Slow Sex Warming Massage Oil
 • Bijoux Indiscrets Slow Sex Nipple Play Gel

Pakketje 9 – Penis Power!

De grote masturbator is ideaal om samen te gebruiken, maar minstens even leuk alleen. Dat vreemde ding rechts is dan weer een penisring die rond de hele schacht van de penis past. Dat geeft een heel bijzonder gevoel, een echte ervaring! Onderaan zie je nog een penisring met een bullet-vibrator erin. Die kan je gebruiken met of zonder partner. De konijnenoortjes van deze ring kunnen heel fijn zijn om de clitoris mee te stimuleren. En dan zitten er ook nog anale kralen in dit pakketje. Of je nu een penis hebt of een vagina, anal play kan leuk zijn voor iedereen! Gebruik het We-Vibe glijmiddel bij al deze speeltjes!

 • Easytoys masturbator
 • Penisring met 4 ringen
 • Easytoys penisring met uitneembare bullet-vibrator (batterijen inbegrepen)
 • Anala kralen
 • 2 staaltjes We-Vibe glijmiddel (waterbasis)

Pakketje 10 – Jouw speeltje is ook mijn speeltje

In dit pakketje vind je de Easytoys Pair Vibe. De ronde dingen kan je rond de penis plaatsen voor masturbatie, het lange deel kan je inwendig gebruiken in de penis of vagina. Daarnaast kan je het speeltje dragen tijdens de (penis-in-vagina) sex en kiezen voor dubbele penetratie in de vagina (penis en speeltje samen) of 1 van beide in de vagina, de andere in de anus.
En dan is er natuurlijk ook nog de kleine Butt Plug. Ideaal voor beginners en comfortabel te dragen dankzij de brede basis. Met het spelletje kan je wat extra inspiratie opdoen mocht je dat willen. En dan is er ook nog de heerlijke kissable warme massageolie met caramel- en zeezout-smaak van Bijoux Indiscrets.

 • Easytoys Pair Vibe voor penis en vagina (oplaadbaar)
 • Kleine Butt Plug van Easytoys
 • Kaartspelletje met uitdagende standjes
 • Bijoux Indiscrets Slow Sex Warming Kissable Massage Oil Caramel en Zeezout

Pakketje 11 – Laat me alle hoeken zien!

Geniet van jezelf en elkaar met dit heerlijke pakketje. Draag het koperkleurige lichaamsjuweel op je naakte huid of over je kleding. Gebruik de zachte kanten blinddoek om je partner te blinddoeken of laat je blinddoeken. Geef elkaar een heerlijke massage met de massageolie van Exotic of kies voor het staaltje warm-wordende massageolie met aardbei- en honingsmaak. De been-boeien kan je gebruiken om de benen mee in de lucht te houden, bijvoorbeeld bij posities waar dat soms lastiger is. De bullet vibrator is oplaadbaar en heeft verschillende snelheden. Gebruik hem tussen jullie lichamen in om de clitoris extra te stimuleren.

 • Easytoys kanten blinddoek
 • Easytoys kanten been-boeien
 • Exotic Massageolie
 • Lichaamsjuweel (tot ongeveer maat 44)
 • Easytoys Bullet Vibrator (oplaadbaar)
 • Bijoux Indiscrets Slow Sex Warming Kissable Massage Oil Aardbei en Honing

Ik wens je veel succes en alvast heel fijne (intieme) feestdagen!

P.s.: Ik keur alle reacties handmatig goed, dus geen zorgen als je je reactie niet meteen ziet verschijnen.

63 thoughts on “Win-actie: Kerstpakketjes om dit vreemde jaar mooi mee af te sluiten!

  1. Wat een super leuke actie! Ik ga voor 3, 9 of 10. Super dat het zo goed gaat met je blog en terecht ook. Fijne feestdagen!

  2. Oei, en je moet hier kiezen…
   Goh waar zou ik beginnen 😅.

   Lijkt me wel leuk als ik win om mijn partner ook eens te verrassen, daarom misschien toch proberen voor 5, 6 en 10.

   Duimen maar! 😁

 1. Terug een geweldige giveaway, ik kan alvast niet wachten tot de winnaars bekend worden gemaakt! Ik zou graag meedoen voor pakketje 2, 6 en 10.
  Ik zal al zeker duimen, om bij de gelukkige winnaars te zitten!

   1. Hey hey !! Ik kan wel wat (zelf) liefde gebruiken, ik denk dat 4, 6 en 7 daar per-fect voor zijn !!
    Ps. Wat heb jij een leuk insta account, en leuke blogs 😘😘
    Keep up the good stuf !

 2. 6,10 of 5! leuke winactie! Ik volg je al een tijdje op instagram en heb super veel bijgeleerd! Echt een topper 😍😍

  1. 6, 7 en 9 zien er super uit. 2 om samen te beleven, de andere als verrassing voor mijn partner op eenzame dagen. Wat een leuke actie!

 3. Wauw wat een leuk idee!
  Het is inderdaad tof te experimenteren met elkaar of gewoon lekker bij jezelf 😏
  De drie pakketjes dat mij wel intrigeerde waren pakketje
  ☆ 1
  ☆6
  ☆ 8
  Ik wens iedereen alvast veel geluk!

 4. Ahhhh zo leuk!! Ik volg je nog niet zo lang (deze week ontdekt via een podcast) maar zo blij mee! Ik ga voor Pakketje 7, 10 en 3. Superleuke actie!

  1. Ik denk dat ik al redelijk openminded was op veel vlakken als het gaat om het onderwerp “geheimen in de kamer” (en andere plaatsen, natuurlijk 🤭). Ook het erover praten lukt aardig goed met de beste vrienden en partner. Maar toch heerst er nog een groot taboe rond het onderwerp, waardoor ik mij inhield om bv simpelweg pagina’s op ig en fb te liken “aja want wat gaan mensen wel niet denken?” (En ja hoor, er kwam wel degelijk 1 bepaalde negatieve reactie van een persoon die dicht bij mij staat [iemand rond onze leeftijd langs mn vriends kant] toen ik 1 keer een post maakte op ig over OCHARME 2 speeltjes van de zoveel die ik heb 🤦‍♀️; negatieve reactie als in: “ieuw dat doe je toch niet. De mensen die ik ken gaan erover praten. Da’s echt erover!”) Eventjes op mijn paard gezeten erdoor maar net dat zorgde ervoor dat ik als tegenreactie wel openbaar ging delen en pagina’s wél ging volgen. Dus klein applaus voor haar, want daardoor kwam ik ook op deze ig/blog terecht. Want waarom mogen “we” delen wat we eten? En waarom mogen we meedoen aan win-acties voor kledingwinkels? Maar moeten we zwijgen over datgene die al eeeeuwenlang bestaat? Datgene wat de meesten doet?

   Dus ja, sinds kort doe ik wel mee aan “dit soort” winacties. Omdat ik vind dat mensen meer moeten beseffen dat ook seks; en alles errond; past in het rijtje van werken, eten, slapen,..

   Bij deze hoop ik dat; als ik win; 1 van deze pakketjes win.
   ▪︎Pakketje 3 
   ▪︎Pakketje 7
   ▪︎Pakketje 9

 5. I don’t want a lot for Christmas, there is just one thing I need… 🤭
  Nummertje 6, 7 of 8 mag wel onder mijn bush -oops… uhm, boom- terechtkomen 🙈

  1. Pakketjes 3,4 en 7 lijken echt iets voor mij. Om zelf te experimenteren 🙂 heel blij dat ik je door Flo ontdekt heb 🙂

 6. 2 – 3 – 6 zou een zeer leuke extra verrassing zijn voor kerst voor ons beiden.
  Hopelijk sluiten we 2020 zeer romantisch en positief af

 7. Bedankt voor de vele reviews van het afgelopen jaar.
  Zelf doe ik niet mee aan de win-actie want ik heb niet genoeg plaats meer voor extra toys. De plaats die er nog is is al voorgehouden voor de toys op mijn verlanglijstje 🙂

 8. Wauw wat een zeer mooie winactie! Een zeer mooi gebaar van jou om de mensen er mee te plezieren. M’n 3 favorieten zijn:

  Pakketje 3
  Pakketje 6
  Pakketje 9

 9. 5, 7 of 9 zou ik graag winnen. Zelf wilde ik ALTIJD al een wand, verder zou het gewoon fijn zijn als ik mijn vriend eens met iets kan plezieren!

 10. Weer zo leuk die pakketjes en zo moeilijk kiezen! Mijn voorkeur gaat uit naar pakketje 1, 6 en 7 en aan de reacties te lezen is 6 inderdaad een topper!

 11. Wat een leuke actie heb je ervan gemaakt! Sinds kort toys aan het verkennen en jou uitleg daarbij is TOP! Daarom lijken mij 3, 7 en 9 erg mooie pakketjes. Voor mij, maar ook mn partner 😀 samen nieuwe ervaringen opdoen

 12. 1 en 3 lijken mij heel leuk om te ontdekken en daarin mijzelf vooral! Ik geniet ontzettend veel van je reviews en tips! Ik wens je iniedergeval alvast fijne feestdagen! 🥰

  1. Joepie! Geweldige give away! Ik ben fan van jou en van pakketjes 1, 6 en 11 ( van meer eigenlijk maar kiezen is verliezen 😉 )
   En looooove je Instagram, ik leer (echt waar) elke dag bij van jou!

 13. De kans dat wij winnen is vrij klein, maar we gaan het toch maar proberen, nummer 10,9 en uhmm 11 dan maar. Er zitten veel speeltjes bij die wij nog niet hebben/kennen in ieder geval. Leuke actie!

 14. Nou voor de nieuwe lockdown komt 3,6 of 7 wel goed van pas! Dit is het enige positieve aan 2020! Duimen maar en hopelijk een zalig nieuwjaar 🍀🤞😋🤤🔥😌😏😏😏 #toffewinactie #duimen #keepgoing

 15. Wat een leuke blog! Ik kwam dit tegen op Instagram, dus deze deelactie werkt!
  Ik zou graag pakketje 5, 7 of 9 willen voor mezelf en m’n vriend 🙂

 16. Ik kijk graag naar je stories op instagram!
  Je verteld dingen prettig, ga zo door 😘

  Ik kies pakketje 6 , 7 en 8 .
  Fijne dagen alvast ondanks de lockdown.

 17. Jaaaaa!! Ik źou graag mee doen voor 1, 4 of 7. Spannend!!
  Ik volg je nog niet zo lang, maar ben blij je nu te volgen. Bedankt!

 18. Wat een super leuke actie!
  Ik zou heel graag mee willen doen voor pakketje 6, 7 en 3. Die lijken mij echt heel tof. Ik heb je recent via climaximaal ontdekt, en vind je account heel tof!

 19. Je onlangs leren kennen door een tv programma en meteen beginnen volgen! Ik hou van het feit dat jouw reviews en uitleg telkens zo transparant zijn. Geen bullshit of dingen mooier maken dan ze zijn, wél wat het doet en wat je kan verwachten. Houden zó zou ik zeggen!
  Pakketje 6, 8 en 10 spreken me het meest aan. Plezier voor alleen of toch liever alle hoeken van de kamer zien? Kiezen is moeilijk 😅

 20. Ontzettend leuk blog! Ik volg je al een tijdje op instagram en in deze maand verheug ik me elke dag weer op de adventskalenders!
  En als ik dan mag kiezen welke leuke pakketjes ik zal mogen kiezen gaat mijn voorkeur uit naar….. 1,4, en 6!

  Spannend!! 🥰

 21. Dag Ruud, ik zag je al op een fun party bij een vriendin. Was heel erg plezant en interessant. Ik volg sinds kort ook de blog en instagram. Ik kijk elke dag uit naar de doosjes van de adventkalenders…
  Ik zou graag pakketje 7, 9 of 10 winnen 🙂

 22. Wat tof zo’n winactie! 6, 8 en 11 spraken me direct aan, dus duimen (en vingeren?) voor een prijs! Ik heb alvast de link van de winactie naar enkele vrienden gestuurd

  Gelukkig eindejaar

 23. Ik kom even van je youtube naar hier om mij ook in te schrijven voor de winactie. Echt fijne pakketjes dat je gemaakt hebt, maar ik ga voor 2, 4 en 6!
  Ik ben meestal een stille bewonderaar, maar ik zal proberen om wat meer comments te plaatsen. Likes krijg je van mij sowieso al à volonté!

  1. Ik volg je al een poos met veel plezier. Ik waardeer het echt hoe je vaak net dat beetje extra informatie geeft. Zoals bijvoorbeeld van de week de uitleg met de knuffel over squirten en de blaas.
   Ik zou graag meedoen voor pakket 5 en 8.

 24. Keileuke winactie; ik zou heel blij zijn als ik 8, 9 of 10 zou winnen. Helaas heb ik pas nu je blog ontdekt, zo vlak voor het einde van de wedstrijd, maar wie weet komt er alsnog iets uit de loting.

 25. Ik volg je al een poosje met veel plezier op instagram. Ik waardeer het ontzettend hoe je vaak net dat beetje extra informatie geeft. Bijvoorbeeld van de week de uitleg met de knuffel over squirten en het kantelen van de blaas. Echt super leerzaam.

  Ik doe graag mee voor pakket 5 en 8

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *