Win-actie: De Kerstpakketjes van 2021!

Net als de voorbije jaren heb ik ook dit jaar besloten om de inhoud van mijn 3 Adventskalenders te verdelen in leuke pakketjes. En die pakketjes kun je uiteraard winnen!

2021 was alweer een redelijk vreemd jaar. Maar het was ook een jaar waarin ik me steeds comfortabeler voelde als sextoy-tester. Ik krijg nog steeds super veel berichtjes en ik beantwoord ook nog altijd iedereen. Ik hou er echt van om te weten dat je hier iets aan hebt en sta altijd klaar om al je vragen te beantwoorden!

Om je te bedanken dat ik je mee mag rekenen in mijn community, geef ik graag de inhoud van mijn 3 adventskalenders weg. Veel kiesplezier en ook alvast super veel succes!

Hoe kan je meedoen?

Super simpel!
Ik heb dit jaar 12 super toffe pakketjes kunnen samenstellen! Je mag er 3 kiezen waarvoor je graag wil meespelen.

 1. Comment hieronder voor welke 3 pakketjes jij graag wil meedoen! (minder mag, meer niet!) Gebruik liefst je naam van Facebook of Instagram, zodat ik je makkelijk kan terugvinden. πŸ˜‰
 2. Like, comment, reageer, deel, tag, share alles wat je maar kan en interessant vindt op InstragramFacebookYouTube en natuurlijk mijn blog! Zoveel mogelijk! 

Ik bekijk al die reacties en berichtjes en tags en …! Iedere keer ik je naam zie passeren, gaat die bij in het bakje voor jouw gekozen pakketje(s). (En oh ja, spammen in 1 keer heeft niet zoveel zin. Het gaat er me meer om dat je me volgt, regelmatig reageert, leuke berichten deelt met je vrienden, … πŸ™‚ )

Je kan mee doen tot 31 December middernacht. De 1e januari maak ik de winnaars bekend.
Enkele kleine regeltjes nog:
– je kan enkel meedoen als je in BelgiΓ« of Nederland woont.
– je kan maar 1 pakketje winnen. Heb je bij de loting al gewonnen en komt je naam nog eens uit een nieuwe loting, dan trek ik sowieso opnieuw.
– alle pakketjes worden verzonden in de week van 3 januari.
– ik keur alle reacties handmatig goed. Niet ongerust zijn als je jouw reactie niet meteen ziet verschijnen dus!

De Pakketjes!

Pakketje 1

In dit pakketje vind je vooral speeltjes voor iemand met een clitoris en een vulva! Geniet van de super fijne Breeze van Satisfyer met luchtdruk-stimulatie. Daarnaast krijg je er ook nog een G-spot vibrator bij (deze werkt op batterijen, die niet meegeleverd worden). Probeer ze zeker eens samen uit! Dankzij het waterbasis glijmiddel wordt alles nog een beetje leuker! En als je echt voor een uitdaging wil gaan, kan je natuurlijk eerst de Stimulating Gel gebruiken!

 • Satisfyer Breeze (oplaadbaar en waterdicht)
 • G-spot speeltje (2 AA batterijen, niet meegeleverd)
 • Stimulating Gel
 • Glijmiddel Waterbasis
 • Bewaar-zakje van Willie

Pakketje 2

Een pakketje met wat vanalles! De Willie Rabbit vibrator is perfect voor beginners! (ook deze werkt op batterijen die niet meegeleverd zijn). De open string kun je dragen om je partner te verleiden en hoef je gewoon niet uit te doen tijdens het vrijen. Bind elkaar vast met de handboeien en maak het extra spannend met de Metalen Butt Plug. Een pakketje om echt uit te proberen wat jij/jullie leuk vinden!

 • Willie Rabbit (2 AAA batterijen, niet meegeleverd)
 • Roze handboeien
 • Blinddoek Luipaard
 • Open string
 • Metalen Buttplug

Pakketje 3

Pakketje 3 gaat wat de romantische toer op! De string met parels zorgt voor een opwindend effect. Strooi de rozenblaadjes in het rond, zet het masker op en plak de sterren op je tepels voor een echte versiertruuk! Dobbel met de dobbelsteentjes en speel samen. Gebruik de Koppel-vibrator tijdens het voorspel en hou hem gewoon in bij penis-in-vagina seks!

 • Koppel-toy (oplaadbaar en waterdicht)
 • Tepelstikkers
 • Kanten Masker
 • Willie Dobbelstenen
 • String met parels
 • Rozenblaadjes

Pakketje 4

Ook dit is een echt uitprobeer-pakketje! Maak het extra mysterieus dankzij het kanten masker, de leuke string in latex-look en de open bh met straps. Dobbel om te weten wat je samen gaat uitproberen. Voor de penis vind je in dit pakket een masturbator die je ook kunt gebruiken om mee te penetreren Γ©n ook nog een penisring. Daarnaast krijg je ook nog een Butt Plug (met meegeleverde batterijen) en ook nog een kleine Bullet-vibrator (deze weer zonder batterijen :)). Als kers op de taart kan je ook nog experimenteren met de Luipaard-flogger en het pluimpje. Een pakketje waar iedereen wild van kan worden!

 • Kanten masker
 • Noir Handmade string
 • BH met straps
 • Masturbator/sleeve penis
 • Flogger Luipaard
 • Bullet Batterij (1 AAA niet meegeleverd)
 • Buttplug Batterij (meegeleverd)
 • Penisring
 • Pluimpje
 • Dobbelstenen

Pakketje 5

In pakketje 5 vind je alweer enkele dingen voor de penis. De vibrerende penisring is perfect om samen van te genieten, maar kan zeker ook iets toevoegen als je hem alleen gebruikt, bijvoorbeeld met de masturbator voor de penis. Met de dobbelsteentjes kan je extra experimenteren, maar wel veilig, met dank aan de condooms! πŸ˜‰ En dan krijg je er ook nog een kleine G-spot Vibrator bij Γ©n een flesje heerlijk ruikende massageolie.

 • Vibrerende Penisring (batterijen bijgeleverd)
 • Masturbator Penis
 • Massageolie
 • Condooms
 • G-vibe (1 AA batterij die niet meegeleverd is)
 • Dobbelstenen

Pakketje 6

Een echt pakketje voor de vulva-eigenaar!
Geniet van de luchtdrukgolven van de Womanizer Starlet. Al zeker in combinatie met de G-spot vibtrator! Wil je graag jezelf beter leren kennen? De Geisha balletjes zijn ideaal voor bekkenbodemtraining en fysieke gewaarwording. Alles gaat ook een pak makkelijker met het waterbasis glijmiddel!

 • Womanizer Starlet (oplaadbaar en waterdicht)
 • G-vibe (oplaadbaar en waterdicht)
 • Glijmiddel waterbasis
 • Geisha Balletjes

Pakketje 7

Zin in wat extra experimenteren? Dit pakketje helpt je op weg! Trek het Under the bed systeem onder je matras door en maak aan alle 4 de kanten de boeien er aan vast. Best een uitdagende positie zo! Daarnaast kan je ook nog spelen met de tepelklemmen, de penisringen en het floggertje! Alles is ideaal voor beginners, maar kan ook best venijnig zijn, mocht je daar zin in hebben.

 • Enkel- en Polsboeien
 • Floggertje
 • Tepelklemmen
 • Penisringen
 • Under the bed systeem

Pakketje 8

Nog zo’n echt uitprobeer pakketje, maar wel eentje waar je een hele tijd zoet mee kunt zijn! In dit pakketje vind je een kleine dildo met zuignap, een Butt Plug en een Mini Wand Vibrator. Deze 3 zou je allemaal samen kunnen gebruiken! Om je bekkenbodemspieren te trainen en jezelf wat beter te leren kennen, krijg je er ook nog Geisha Balletjes bij! Een echt ontdekkings-pakket!
En natuurlijk vind je in het pakketje ook een staaltje glijmiddel op waterbasis en een ander voor anaal gebruik.

 • Mini Dildo
 • Geisha Balletjes
 • Mini Wand (oplaadbaar en waterdicht)
 • Buttplug
 • Pjur staaltje Waterbasis en anaal glijmiddel

Pakketje 9

Een pakketje met wat spulletjes die ik zelf super mooi vind! De glazen dildo is echt de max en zeker de moeite als je dit nog nooit probeerde! Gebruik hem in combinatie met de vingervibrator als je wil! En als je durft is dit natuurlijk een ideale set om alle controle door te geven aan je partner: laat je vastbinden met de handboeien, ga voor een intieme massage met de Sex Cream en nog een stapje verder met de Paddle!

 • Handboeien
 • Paddle
 • Glazen Dildo
 • Vingervibrator (batterijen meegeleverd)
 • Sex Cream

Pakketje 10

Het speeltje in dit pakketje is een echte all-rounder! Gebruik het uitwendig op de vulva, inwendig in de vagina, als penisring, alleen of met twee, het kan allemaal! Dankzij het glijmiddel, kan je elkaar heerlijk masseren, maar erna ook gewoon doorgaan met je speeltje of je partner. De Toycleaner houdt je speeltje bacteriΓ«n-vrij en de Toybag zorgt voor een stofvrije omgeving. De dobbelsteentjes zijn een leuke extra.

 • Koppel-speeltje (oplaadbaar en waterdicht)
 • Massage glijmiddel
 • Toycleaner
 • Dobbelsteentjes
 • Toybag

Pakketje 11

Dit is echt een bijzondere toy! Hier mag je je creativiteit compleet op loslaten: gebruik het speeltje om mee te masseren, gericht op de vulva of helemaal plat. Plaats het in je onderbroek of in een harnas. Plooi en buig het in alle mogelijke richtingen. Echt tof! Om je ervaring compleet te maken, krijg je er ook nog een blinddoek, een Spray voor op je lakens en een Body Paint met Chocoladesmaak bij!

 • Multi-vibe (oplaadbaar en waterdicht)
 • Blinddoek
 • Pillow mist
 • Body Paint Chocolade

Pakketje 12

Het laatste pakketje is een pakketje met een beetje vanalles! De vinger-vibrator is super fijn voor uitwendig gebruik, maar kan ook prima om inwendig mee te stimuleren. Vaginaal of anaal, beide zijn mogelijk! De vibrerende penisring voegt voor beide partners echt wat toe! De dubbele ringen doe je rond de penis Γ©n/of de penis en balzak tegelijkertijd. Ideaal om uit te zoeken wat je leuk vindt. Dan krijg je er ook nog een Butt Plug bij. Die kan perfect in combinatie met de andere speeltjes gebruikt worden! Met het glijmiddel maak je alles net dat tikje aangenamer.
De massagekaars is fijn om te genieten van elkaar, als voor- en/of naspel!

 • Vingervibrator (Oplaadbaar en waterdicht)
 • Penisring (batterijen meegeleverd)
 • Buttplug
 • Massagekaars
 • Glijmiddel Waterbasis

Voila, dat waren ze! πŸ™‚

66 thoughts on “Win-actie: De Kerstpakketjes van 2021!

  1. Graag pakketje nummer 4
   Ze zijn allemaal echt fantastisch heb nog nooit wat gewonnen maar dit lijkt mij echt hemels!!!😊😊

 1. Woww wat gaaf weer.
  Ook ga ik dit jaar weer mee doen pakketje 4, 8 en 9 daar heb ik mijn pijlen op gezet 😁😁 snarf aka frank op insta frank snarf facebook.
  Mogen de beste winnnen maar duim graag voor mezelf en partner in crime

 2. Ik wil graag meedoen voor pakketje 5 en 8. Eerste keuze is 5.. ik wil het graag winnen voor mijn vriend. πŸ₯°
  Debby_tenbrink (insta)

 3. Mijn reactie was iets te snel weg πŸ˜‰
  Ik zou heel graag willen meeloten voor de pakketjes 4,7 en 9.
  Zo, een hele zin staat toch iets netter dan alleen maar de nummers van de pakketjes.
  Op Instagram en Facebook kun je vinden onder heidisour 😁

 4. Wow wederom prachtige toffe pakketjes!
  Ik doe graag mee voor pakketjes 9-10-11.
  Samen nog meer op ontdekkingstocht met mijn partner.
  Op instagram heet ik josette_moes

 5. Wauw pakketje 1, 6 of 8 lijken me heerlijk. Heb natuurlijk al je stories gezien tijdens het uitpakken er van. Laten we hopen dat we 2022 heerlijk kunnen beginnen!

 6. Ik zou gelukkig zijn met eender welk pakketje, ze zien er allemaal veelbelovend uit! Hopelijk trek je mijn naam en kan je mij verrassen 😁 Fijne kerst en nieuwjaar!😘

  1. Hey Charlotte,
   Ik ga geen 3 pakketjes kiezen voor jou πŸ™‚ Dat moet je echt helemaal zelf doen! Je mag maar mee doen voor 3 pakketjes, anders heb je 4x zoveel kans om te winnen dan alle anderen. Eventjes een keuze maken dus πŸ˜€ Voor jou ook fijne Kerst en nieuwjaar!!

   1. Hey Miss Poppie
    Die kansen zie ik wel zitten maar dat is inderdaad niet eerlijk πŸ˜… Ik heb interesse in pakketje 6, 7 of 12.
    Hopelijk nog eens tot binnenkort!

    1. Haha, snap ik! πŸ˜€ Ik heb ze aangevuld bij jouw naam, bedankt om te kiezen πŸ˜‰ (ik ben zelf echt kei slecht in kiezen, dus weet hoe moeilijk het is!)

 7. Wat gaaf! Ik doe graag mee voor pakketje nummer 2! Super tof instagramaccount heb je! Tof dat ik het ontdekt heb! Mijn instagram is: freya_dujardin! Hierop ben ik heeeeel actief! Gokje wagen!

 8. Wat een leuke serie om te volgen! De pakketjes 1,7 en 9 spreken me het meeste aan. Hopelijk mag ik binnenkort een pakketje ontvangen!!

 9. Wat een super toffe give-away wij zijn thuis lekker aan t experimenteren met z’n tweetjes en vinden pakket 5, 8, en 12 het spannendste graag loten wij mee voor een van die drie! πŸ˜‡

 10. Oelala! Ik zie veel wat ik graag een keertje wil uitproberen. Ik vind het erg lastig om zelf iets te bestellen, want ik weet nog niet wat ik het fijnst vind. Dus ik laat me graag verrassen! Nummer 5, 8 en 12 zien er spannend uit. Ik ben erg benieuwd!

 11. Hoe tof deze winactie!
  Pakketje 1, 3 en 6 lijken mij heel leuk, dus wagen we onze kans πŸ˜‰ en duimen maar…
  Insta: carolinevanbroeck

 12. Hoihoi,
  Ik doe graag mee voor pakketje 1, 6 en 8.
  Op mijn sociale kanalen heb ik mijn eigen naam als accountnaam, dus dat is lekker makkelijkπŸ˜‰

 13. Oeh, wat kunnen we het jaar zo leuk beginnen! Ik heb je insta pas net ontdekt en ben nu al fan! Heerlijk hoe duidelijk je alles beschrijft en uitlegt! Ik doe mee voor 1,5 en 10. Insta: brittkingma

 14. Het zijn allemaal super leuke plaatjes. Helaas zit er in sommige dingen die ik en mijn vriendin niet kunnen gebruiken vandaag dat paket 8, 10 of 11 wel mijn interesse trokken. Veder geen specifieke voorkeur.

  Fijne feestdagen nog πŸŽ„πŸŽ

 15. Hoi! Ik doe graag mee voor pakketje 7 of 9 πŸ™‚ je vind me op instagram via @demifu.official lijkt me leuk! Zeker na mijn mama’s overlijden vorige maand die zo dol was op mijn taboe doorbrekende content!

 16. Wauw, wat een heerlijke giveaway! Genoeg leuks om in het nieuwe jaar vanalles te ontdekken en uit te proberen πŸ₯°
  Ik doe graag mee voor pakket 6, 8 en 11

 17. Oeeh ongelofelijk leuk dit! Hiermee belooft het een spannend jaar te worden. Bedankt voor deze fijne winactie! Ik ben heel benieuwd naar pakket 11, pakket 6 en pakket 8.

 18. Ola! Dat ziet er allemaal zo leuk uit!!

  Ik zou gaan voor pakketje: 8, 2 of 7

  Spannend! Sinds september terug vrijgezel na 14 jaar huwelijk, dus ik zit in een nieuwe fase in mijn leven! πŸ˜‰

 19. Ik heb altijd al een sexy adventkalender willen kopen!
  Pakket 1,2 en 9 lijken me de leukste! Ik heb nog geen duo stim toy, dus er gaat dan een hele wereld voor me open haha.

 20. Hai Miss Poppy, ik volg je nu sinds een maandje en vind het leuk hoe je het doet. Ik probeer het met pakketje 1, 6 en 8…
  🀞🏻

 21. Ik volg je nog maar kort, door de story van climaximaal. Maar het zou leuk zijn om nu al een pakket te winnen!

  Ik maak graag kans op een van de volgende pakketten:
  6, 10 en 12.

  Ik volg je op instagram onder de naam: e.veline

 22. Oehh, zo leuk weer dat je dingen weggeeft!
  Ik doe heel graag mee voor 1, 8 en 9. 😊
  Ik ben @the_toiletdoor_girl op insta.. πŸ™ƒ)

  1. Hoi Rosanne!
   Je bent niet de eerste die een volgorde probeert aan te geven, maar daar kan ik jammer genoeg geen rekening mee houden πŸ™‚
   Ik trek de pakketjes random door elkaar en wat je eerst zou winnen, dat is het gewoon. Win je er toevallig twee, dan blijft het bij het eerste pakketje waar ik je naam voor trok.
   In elk geval veel succes!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *